Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Mήπως (λέω μήπως) ειναι καλό να φτιαχτεί ενα θεμα με τίτλο "Διαξιφισμοί" και να πάνε τα σχετικά θέματα εκεί ; Αν καποιος μπει εδώ ορμώμενος από τον τίτλο του thread θα μπερδευτεί (to say it politely...)

Πρόκειται για παρτίδα σκάκι και όχι για διαξιφισμό , άλλωστε γνωριζόμαστε με τον αντίπαλο ........ τον οποίο σκοπεύω να κατατροπώσω φυσικά ........ 🤣🤣🤣 ............. 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GQPhDFBI είπε

Εάν κάποιος έχει να μου δανείσει 50mm f1.8 ή 1.4 για να σας κάνω test με τον L 1.2 που έχω (σε EF mount)  θα αναθεωρήσετε εάν πιστεύετε ότι ο L είναι τόσο καλός.

🤪 🥰🤩

Είναι μοναδικός μεταξύ f/1.2 και f/1.8 που δεν διαθέτει ο f/1.8!!!! Αν το χρειάζεται κάποιος αυτό .

Σε f/5.6 και f/8 βάζω στοίχημα ότι σε τυφλά τεστ , δεν τους ξεχωρίζει κανείς. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Χάθηκε ο κόσμος να έχει μια gx800 μιας και ψήθηκα πάλι για τη μικρούλα ; 

Τώρα παρατήρησα πως δεν έχει σταθεροποίηση… κάποια παρόμοια σε μέγεθος με σταθεροποίηση ; 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει η Olympus Tough TG-6 Compact έχει σταθεροποίηση, είναι αδιάβροχη, έχει τον  ίδιο επεξεργαστή  TruePic VIII της OM-D E-M1 Mark II.

Βέβαια είναι compact.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stratigos24 είπε

Τώρα παρατήρησα πως δεν έχει σταθεροποίηση… κάποια παρόμοια σε μέγεθος με σταθεροποίηση ; 

Η gx-85 ;  Είναι ένα τσακ πιο μπαμπάτσικη αλλά θα έλεγα πως και πάλι παραμένει μικρή. Σίγουρα βέβαια και πιο τσιμπημένη. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, pifilos είπε

Η gx-85 ;  Είναι ένα τσακ πιο μπαμπάτσικη αλλά θα έλεγα πως και πάλι παραμένει μικρή. Σίγουρα βέβαια και πιο τσιμπημένη. 

Ναι την έχω ψάξει απλά έλεγα πιο μικρή… αν όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο μικρό αλλά με σταθεροποίηση πάω εκεί. Τη βρίσκεις συχνά πυκνά με φακό 250-300 

1 ώρα πριν, akatel είπε

Υπάρχει η Olympus Tough TG-6 Compact έχει σταθεροποίηση, είναι αδιάβροχη, έχει τον  ίδιο επεξεργαστή  TruePic VIII της OM-D E-M1 Mark II.

Βέβαια είναι compact.

Ευχαριστω αλλά μας τα χαλάει το μέγεθος του αισθητήρα.. δεν είπα m4/3 να είναι θέλω .. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stratigos24 είπε

🤣🤣🤣 ......... υπάρχει ...... σε mft ....... 

13 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Χάθηκε ο κόσμος να έχει μια gx800 μιας και ψήθηκα πάλι για τη μικρούλα ; 

https://m.dpreview.com/reviews/olympusepl1 κι' ακόμη μία , αλλά έχει ένα ψιλοκουσούρι στο πορτάκι της μπαταρίας , ενώ αυτή όχι ......... 😎

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Olympus e-pm2, e-pl5, e-pl6, e-pl7, e-pl8 κτλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...