Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 12x vs Samsung galaxy s21 Fe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόνο που το 12x έχει κυκλοφορήσει με Android 11 και η υποστήριξη του θα είναι για την.... ανακύκλωση, καλύτερα να σκεφτείς το 21FE. Στο S21FE έχεις και snap 888. 

Δημοσ.

Και οι 2 δηλ το s21 fe.. γαμώτο το 12χ μου αρέσει πολύ εμφανησιακά. 

4 ώρες πριν, Waiss είπε

Και μόνο που το 12x έχει κυκλοφορήσει με Android 11 και η υποστήριξη του θα είναι για την.... ανακύκλωση, καλύτερα να σκεφτείς το 21FE. Στο S21FE έχεις και snap 888. 

Αυτό είναι σωστό αλλά πως μας επιρρεάζει που δεν έχει android 12? Θέλω να πω δεν έχουν και μεγάλη διαφορά συνήθως οι εκδόσεις η μια από την άλλη

4 ώρες πριν, MrRush είπε

S21 FE χωρίς δεύτερη σκέψη, μακριά από το MemeUI

Xiaomi έχω και τώρα (redmi note 9 pro) δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό . Βέβαια δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε πιο νέες εκδόσεις του Miui από αυτή που έχω. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Shion είπε

Αυτό είναι σωστό αλλά πως μας επιρρεάζει που δεν έχει android 12? Θέλω να πω δεν έχουν και μεγάλη διαφορά συνήθως οι εκδόσεις η μια από την άλλη

Xiaomi έχω και τώρα (redmi note 9 pro) δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό . Βέβαια δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε πιο νέες εκδόσεις του Miui από αυτή που έχω. 

Το θέμα με τη χιαομι είναι ότι δεν δίνει και πολύ σημασία στο λειτουργικό, καινούργιο κινητό το έβγαλε με a11 ενώ ειμασταν μερικούς μήνες ήδη στο A12 και φαίνεται πως δεν δίνει πάνω από δύο αναβαθμίσεις android σε σχέση με την Samsung που έχει πολύ καλύτερο λειτουργικό και δίνει 4 εις αναβαθμίσεις android 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το miui τότε πάρε το 12χ είναι πανέμορφη συσκευή, και για μένα με πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία, κινητό με τον σάπιο 888 δεν θα το κοιτούσα.  Όσο για τις αναβαθμίσεις δε λέει τίποτα μέχρι να σταματήσουν θα έχεις αλλάξει συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Shion είπε

Την εμφάνιση θα κοιτάξεις ή ένα κινητό που λειτουργεί σωστά?

Από εμένα +1 στο Samsung .

Δημοσ.

Πολλές φορές κοιτάμε και την εμφάνιση. Αν και εγω δεν έχω αυτό το κριτήριο. 

Οντως το 12χ είναι πανέμορφο. 

Δεν ξέρω στις κάμερες τι διαφορά θα έχουν. Πιστεύω το s21 fe θα έχει καλύτερη. 

Μπαταρία το s21 fe δεν τα πάει και πολύ καλά λόγω 888

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alan boy είπε

Πολλές φορές κοιτάμε και την εμφάνιση. Αν και εγω δεν έχω αυτό το κριτήριο. 

Οντως το 12χ είναι πανέμορφο. 

Δεν ξέρω στις κάμερες τι διαφορά θα έχουν. Πιστεύω το s21 fe θα έχει καλύτερη. 

Μπαταρία το s21 fe δεν τα πάει και πολύ καλά λόγω 888

Στα επίπεδα του Samsung είναι η κάμερα του Xiaomi.

Μην σου πω και λίγο καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το S21 FE κανα δίμηνο. 

Στα θετικά ή οθόνη, τα ηχεία , δεν κολλάει καθόλου εννοείτε με την απλή χρήση που κάνω εγώ (δεν παίζω απαιτητικα παιχνιδια κτλ), με συνεχόμενη χρήση κάμερας φωτογραφιες,βίντεο ακόμα και κάνα παιχνίδι που απλά δοκίμασα δεν είδα κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Οι κάμερες αρκετά καλές.

Όσον άφορα την μπαταρία με την ανανέωση 120Hz συνεχόμενα γιατί δεν έχει επιλογή adaptive την πρώτη εβδομάδα είναι σχετικά άσχημα αλλά μετά στρώνει αρκετά, προσαρμοζεται. Δεν έχω θέμα με την δική μου χρήση. Κάποιος απαιτητικός όμως χρήστης θα χρειαζόταν ακόμα μια φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Έχω βάλει σήμερα δείγματα φωτογραφιών στο ανάλογο θέμα με τις επιδόσεις καμερών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...