Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους φίλους insomniacs.

Προτείνετέ μου ένα smartwatch με το οποίο να μπορώ να δέχομαι κλήσεις στον αριθμό μου χωρίς να έχω μαζί μου το κινητό.

Επίσης θα ήθελα να υποστηρίζει και nfc/5g.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα, να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πλήρως αυτόνομο smartwatch με GSM/5G δυνατότητες, όλα είναι εξαρτημένα από το κινητό, και πόσο μάλλον στην Ελλάδα που οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι δεν υποστηρίζουν ακόμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στα smartwatches.

Όμως αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις smartwatch που να μπορείς να κάνεις κλήσεις από αυτό, να πληρώνεις με Google Pay/Apple Pay, βέβαια έχοντας πάντα μαζί το κινητό. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει και εγώ στην αναζήτησή μου για smart watch.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Καλημέρα, να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πλήρως αυτόνομο smartwatch με GSM/5G δυνατότητες, όλα είναι εξαρτημένα από το κινητό, και πόσο μάλλον στην Ελλάδα που οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι δεν υποστηρίζουν ακόμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στα smartwatches.

Όμως αυτή τη στιγμή μπορείς να πάρεις smartwatch που να μπορείς να κάνεις κλήσεις από αυτό, να πληρώνεις με Google Pay/Apple Pay, βέβαια έχοντας πάντα μαζί το κινητό. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει και εγώ στην αναζήτησή μου για smart watch.

Εγώ πέρασα σήμερα από κατάστημα cosmote και παρήγγειλε το παλικάρι ένα samsung smartwatch που μπορεί να κινηθεί αυτόνομα χωρίς το κινητό δίπλα και που πέρνει esim.

Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις, όπως μου είπαν στο κατάστημα, είναι να βάλεις στην esim νούμερο κινητού και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς και το κινητό.

Οπότε απλά παίρνεις ένα καινούριο νούμερο και όταν βγαίνεις έξω βάζεις το κινητό να κάνει forwarding τις δικές του κλήσεις στον καινούριο αριθμό.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εγώ πέρασα σήμερα από κατάστημα cosmote και παρήγγειλε το παλικάρι ένα samsung smartwatch που μπορεί να κινηθεί αυτόνομα χωρίς το κινητό δίπλα και που πέρνει esim.

Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις, όπως μου είπαν στο κατάστημα, είναι να βάλεις στην esim νούμερο κινητού και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς και το κινητό.

Οπότε απλά παίρνεις ένα καινούριο νούμερο και όταν βγαίνεις έξω βάζεις το κινητό να κάνει forwarding τις δικές του κλήσεις στον καινούριο αριθμό.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, αν ποτέ προχωρήσεις σε αγορά και το τεστάρεις ότι παίζει κομπλέ, ενημέρωσέ μας να έχουμε και εμείς το νου μας! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, αν ποτέ προχωρήσεις σε αγορά και το τεστάρεις ότι παίζει κομπλέ, ενημέρωσέ μας να έχουμε και εμείς το νου μας! 

Φυσικά ναι!

Δημοσ.

Η Cosmote εχει το multi sim με επιβαρυνση €5,00 το μηνα και το εχω ενεργοποιησει εγω στη συνδεση μου.

Επειδη ηθελα και εγω να μπορω να πηγαινω για τρεξιμο χωρις να πρεπει να κουβαλαω και το κινητο, αγορασα το Galaxy watch 3 το οποιο ομως δεν εχει NFC και δεν θυμαμαι αν ειναι 4G ή 5G. Του εχω περασει esim το νουμερο που εχω και στο κινητο μου. Και αν τα εχω διπλα διπλα, επιλεγω απο ποια συσκευη θα απαντησω. Αν εχω παει πχ για τρεξιμο και εχω αφησει το κινητο σπιτι, θα χτυπαει και το κινητο σπιτι αλλα και το ρολοι μου εκει που βρισκομαι. Ολα τα αλλα smartwatches εξαρτωνται απο την εμβελεια του bluetooth.

Οποτε αυτο που λενε οι φιλοι πιο πανω δεν ισχυει.  Απο την αναζητηση μου για Android αυτη ηταν η μοναδικη συσκευη, λιγο πριν τα χριστουγεννα του '21 τουλαχιστον που αγορασα εγω το ρολοι, που το υποστηριζε. Επισης η Cosmote ηταν τοτε ο μονος παροχος που σου επετρεπε να εχεις το ιδιο νουμερο σε κινητο και ρολοι.

Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τρωει αρκετη μπαταρια. Εγω το ενεργοποιω τα δεδομενα μονο οταν θελω να αφησω το κινητο σπιτι και να μην το κουβαλαω μαζι μου.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

Με Vodafone που δοκιμάζω με αγορασμένη esim από vodafon κατάστημα μου λέει ότι η σύνδεση δεν είναι εφικτή όταν καλώ το κινητό.

Επίσης δεν δέχεται και μηνύματα.

Ίντερνετ έχει όμως.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε.

Επρεπε να αποσυνδεσω το κινητό από το smartphone!

Στις 20/7/2022 στις 2:37 ΜΜ, gasgounis είπε

Η Cosmote εχει το multi sim με επιβαρυνση €5,00 το μηνα και το εχω ενεργοποιησει εγω στη συνδεση μου.

Επειδη ηθελα και εγω να μπορω να πηγαινω για τρεξιμο χωρις να πρεπει να κουβαλαω και το κινητο, αγορασα το Galaxy watch 3 το οποιο ομως δεν εχει NFC και δεν θυμαμαι αν ειναι 4G ή 5G. Του εχω περασει esim το νουμερο που εχω και στο κινητο μου. Και αν τα εχω διπλα διπλα, επιλεγω απο ποια συσκευη θα απαντησω. Αν εχω παει πχ για τρεξιμο και εχω αφησει το κινητο σπιτι, θα χτυπαει και το κινητο σπιτι αλλα και το ρολοι μου εκει που βρισκομαι. Ολα τα αλλα smartwatches εξαρτωνται απο την εμβελεια του bluetooth.

Οποτε αυτο που λενε οι φιλοι πιο πανω δεν ισχυει.  Απο την αναζητηση μου για Android αυτη ηταν η μοναδικη συσκευη, λιγο πριν τα χριστουγεννα του '21 τουλαχιστον που αγορασα εγω το ρολοι, που το υποστηριζε. Επισης η Cosmote ηταν τοτε ο μονος παροχος που σου επετρεπε να εχεις το ιδιο νουμερο σε κινητο και ρολοι.

Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τρωει αρκετη μπαταρια. Εγω το ενεργοποιω τα δεδομενα μονο οταν θελω να αφησω το κινητο σπιτι και να μην το κουβαλαω μαζι μου.

Ελπιζω να βοηθησα

Μάλιστα.

Αυτο που έχεις κάνει είναι η βέλτιστη λύση για εμένα.

Τωρα προς το παρόν πήρα μια esim Vodafone μιας και για να το κάνω αυτό που λες στην cosmote πρέπει να μπω σε ειδικό πρόγραμμα.

Οποτε μπορεί να το κάνω από το Σεπτέμβριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Αυτο που έχεις κάνει είναι η βέλτιστη λύση για εμένα.

Τωρα προς το παρόν πήρα μια esim Vodafone μιας και για να το κάνω αυτό που λες στην cosmote πρέπει να μπω σε ειδικό πρόγραμμα.

Οποτε μπορεί να το κάνω από το Σεπτέμβριο.

Τι εννοεις "ειδικο προγραμμα"? Απλο συμβολαιο εχω εγω και πληρωνω και τα αλλα €5,00. Επειδη ειδα σε φορουμ αλλου site που γραφεις και εκει, ισχυει αυτο που σου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα λειτουργησει και οτι ειναι λιγο θεμα τυχης, αναλογα με το για ποια χωρα προοριζοταν. Για αυτο το λογο εγω επελεξα το galaxy watch 3 και οχι το 4 (ενω το 4 κυκλοφορουσε ηδη 4 5  μηνες)

Δημοσ.

Εγώ σου λέω ότι μου λένε σε κατάστημα cosmote.

Είμαι ήδη κάτω από το vpn αριθμό του πατέρα μου που έχει το πρόγραμμα της αεροπορίας.

Μου είπε ένα πολύ εξυπηρετικό παλικάρι ότι πρέπει να πάω σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα που είναι και ακριβό και κοστίζει πιο πολύ αλλά και δίνει και λίγα data.

Νομίζω το είπε οικογενειακό.

Να σημειώσω ότι το κινητό μου είναι ένα poco f3.

Επίσης μου είπε το παλικάρι ότι καλό είναι για να το δουλέψω έτσι το ρολόι όπως εσυ, να πάρω Samsung κινητό με esim support δηλαδή να δώσω και κανένα 500αρι για το πιο φθηνό Samsung με αυτές τις δυνατότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...