Rebelos2018 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 4/4/2025 στις 11:06 ΜΜ, Stellapr είπε Σου ήρθε κάποιο mail ή sms: Γιατί εγώ το είδα από τον πίνακα και δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση . Είχα επιλέξει eurobank. Κανένα email μήτε sms. Στην εφαρμογή μέσα το είδα. 2
marilou198530 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 7:39 ΠΜ, Kaboomzer είπε Η συζυγος κληρώθηκε για καλοκαιρινή περίοδο, αλλά μόνο απο τον πίνακα το ειδαμε. Ούτε μήνυμα ουτε sms ούτε αλλη ειδοποίηση ήρθε. Πράγματι δεν στέλνουν, προσωπικά έμαθα ότι βγήκαν οι πίνακες με τα ονόματα μπήκα στην εφαρμογή του gov.gr για τον τουρισμό για όλους και είδα να μου γράφει " Δεν κληρωθήκατε". Ποτέ δεν έχω κληρωθεί στο Τουρισμός για Όλους και από το 2020 και μετά, δεν έχω πάρει ΔΥΠΑ διακοπές λόγω οικονομικών κριτηρίων, μην πω τίποτα τώρα. 2
sphinxgr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω. Μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό κάρτας ή κάτι τέτοιο κ να μας κρατήσει / χρεώσει τα λεφτά, το ξενοδοχείο? Κληρώθηκα, έχω κλείσει ξενοδοχείο εδω κ ένα χρόνο και θέλω να εξοφλήσω το υπόλοιπο προκαταβολικά Επεξ/σία 5 Απριλίου από sphinxgr
Sherlock_7 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 11:40 ΠΜ, sphinxgr είπε Να ρωτήσω. Μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό κάρτας ή κάτι τέτοιο κ να μας κρατήσει / χρεώσει τα λεφτά, το ξενοδοχείο? Κληρώθηκα, έχω κλείσει ξενοδοχείο εδω κ ένα χρόνο και θέλω να εξοφλήσω το υπόλοιπο προκαταβολικά Ναι μπορείς. Αν έχει λίγο παλιό POS μπορεί να περάσει ο ξενοδόχος χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας σου ειδάλλως επικοινωνείς μαζί τους. 1
Stellapr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Όταν λάβει κανείς σας πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας, όταν υπάρξει δηλαδή κάποια ενημέρωση σχετική, ας κάνει τον κόπο να στείλει εδώ ένα μήνυμα. Ευχαριστώ !
sphinxgr Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 6:28 ΜΜ, Stellapr είπε Όταν λάβει κανείς σας πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας, όταν υπάρξει δηλαδή κάποια ενημέρωση σχετική, ας κάνει τον κόπο να στείλει εδώ ένα μήνυμα. Ευχαριστώ ! ηρθαν οδηγίες 3
gokuthelegend Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 7:13 ΠΜ, history είπε Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε airbnb; Όχι.
GREGORYMO Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 7:13 ΠΜ, history είπε Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε airbnb; Αν έχει pos . Έχουν pos τα Airbnb?
alexander098 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 8:44 ΠΜ, GREGORYMO είπε Αν έχει pos . Έχουν pos τα Airbnb? Προπληρωνεις και συνήθως τα έχουν ιδιώτες άρα δύσκολα
gokuthelegend Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 8:44 ΠΜ, GREGORYMO είπε Αν έχει pos . Έχουν pos τα Airbnb? Στις 14/4/2025 στις 9:44 ΠΜ, alexander098 είπε Προπληρωνεις και συνήθως τα έχουν ιδιώτες άρα δύσκολα Πληρώνεις την Airbnb σαν εταιρία, και η εταιρεία αποδίδει τα χρήματα στους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους. Το θέμα είναι ότι η Airbnb είναι ξένη εταιρεία και όχι Ελληνική, δηλαδή τα λεφτά θα φύγουν για εξωτερικό. Ενώ σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος (Τουρισμός για όλους και κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ) είναι όχι μόνο να βοηθηθούν οι άνθρωποι να κάνουν τις διακοπές τους αλλά να ενισχύσουν και την τοπική οικονομία, οπότε μπορείς να πληρώνεις μόνο ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Kaboomzer Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Επαναφέρω το topic για να ξαναρωτήσω. Έχουνε έρθει οι πληροφορίες για τις κάρτες για την καλοκαιρινή περίοδο; Από το Μάρτιο που κληρώθηκε η σύζυγος καμία ενημέρωση μέχρι τώρα. Τράπεζα Eurobank στην οποία υπάρχει λογαριασμός και ενεργή εφαρμογή στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα