Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 11:06 ΜΜ, Stellapr είπε

Σου ήρθε κάποιο mail ή sms: Γιατί εγώ το είδα από τον πίνακα και δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση . Είχα επιλέξει eurobank. 

Κανένα email μήτε sms. Στην εφαρμογή μέσα το είδα. 

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 7:39 ΠΜ, Kaboomzer είπε

Η συζυγος κληρώθηκε για καλοκαιρινή περίοδο, αλλά μόνο απο τον πίνακα το ειδαμε. Ούτε μήνυμα ουτε sms ούτε αλλη ειδοποίηση ήρθε.

Πράγματι δεν στέλνουν, προσωπικά έμαθα ότι βγήκαν οι πίνακες με τα ονόματα μπήκα στην εφαρμογή του gov.gr για τον τουρισμό για όλους και είδα να μου γράφει " Δεν κληρωθήκατε".

Ποτέ δεν έχω κληρωθεί στο Τουρισμός για Όλους και από το 2020 και μετά,  δεν έχω πάρει ΔΥΠΑ διακοπές λόγω οικονομικών κριτηρίων, μην πω τίποτα τώρα.:-(

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω. Μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό κάρτας ή κάτι τέτοιο κ να μας κρατήσει / χρεώσει τα λεφτά, το ξενοδοχείο?

Κληρώθηκα, έχω κλείσει ξενοδοχείο εδω κ ένα χρόνο και θέλω να εξοφλήσω το υπόλοιπο προκαταβολικά 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 11:40 ΠΜ, sphinxgr είπε

Να ρωτήσω. Μπορούμε να δώσουμε τον αριθμό κάρτας ή κάτι τέτοιο κ να μας κρατήσει / χρεώσει τα λεφτά, το ξενοδοχείο?

Κληρώθηκα, έχω κλείσει ξενοδοχείο εδω κ ένα χρόνο και θέλω να εξοφλήσω το υπόλοιπο προκαταβολικά 

Ναι μπορείς. Αν έχει λίγο παλιό POS μπορεί να περάσει ο ξενοδόχος χειροκίνητα τα στοιχεία της κάρτας σου ειδάλλως επικοινωνείς μαζί τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λάβει κανείς σας πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας, όταν υπάρξει δηλαδή κάποια ενημέρωση σχετική, ας κάνει τον κόπο να στείλει εδώ ένα μήνυμα. Ευχαριστώ !

Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 6:28 ΜΜ, Stellapr είπε

Όταν λάβει κανείς σας πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας, όταν υπάρξει δηλαδή κάποια ενημέρωση σχετική, ας κάνει τον κόπο να στείλει εδώ ένα μήνυμα. Ευχαριστώ !

ηρθαν οδηγίες

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 14/4/2025 στις 8:44 ΠΜ, GREGORYMO είπε

Αν έχει pos .

Έχουν pos τα Airbnb?

Στις 14/4/2025 στις 9:44 ΠΜ, alexander098 είπε

Προπληρωνεις και συνήθως τα έχουν ιδιώτες άρα δύσκολα 

Πληρώνεις την Airbnb σαν εταιρία, και η εταιρεία αποδίδει τα χρήματα στους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους. Το θέμα είναι ότι η Airbnb είναι ξένη εταιρεία και όχι Ελληνική, δηλαδή τα λεφτά θα φύγουν για εξωτερικό. Ενώ σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος (Τουρισμός για όλους και κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ) είναι όχι μόνο να βοηθηθούν οι άνθρωποι να κάνουν τις διακοπές τους αλλά να ενισχύσουν και την τοπική οικονομία, οπότε μπορείς να πληρώνεις μόνο ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το topic για να ξαναρωτήσω. Έχουνε έρθει οι πληροφορίες για τις κάρτες για την καλοκαιρινή περίοδο;

Από το Μάρτιο που κληρώθηκε η σύζυγος καμία ενημέρωση μέχρι τώρα.

Τράπεζα Eurobank στην οποία υπάρχει λογαριασμός και ενεργή εφαρμογή στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...