Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις. 

1. Εγώ δεν είμαι δικαιούχος. Ο γιός μου κάνει δική του φορολογική δήλωση αν και είναι προστατευόμενο μέλος μου. Ξέρει κανένας αν μπορεί να κάνει αίτηση; 

2. Τα πεθερικά μου δεν θυμούνται αν κληρώθηκαν σε προηγούμενα έτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δούν; Αν κάνουν αίτηση και όμως είχαν κληρωθεί παλαιότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Τους κόβει αυτόματα το σύστημα ή όχι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiankap είπε

Δύο ερωτήσεις. 

1. Εγώ δεν είμαι δικαιούχος. Ο γιός μου κάνει δική του φορολογική δήλωση αν και είναι προστατευόμενο μέλος μου. Ξέρει κανένας αν μπορεί να κάνει αίτηση; 

2. Τα πεθερικά μου δεν θυμούνται αν κληρώθηκαν σε προηγούμενα έτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το δούν; Αν κάνουν αίτηση και όμως είχαν κληρωθεί παλαιότερα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Τους κόβει αυτόματα το σύστημα ή όχι?

Αν δεν είσαι δικαιούχος λόγω εισοδήματος τότε κατά 99.9% και ο υιός θα απορριφθεί καθώς θα μετρήσει το οικογενειακό εισόδημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, yiankap είπε

Δύο ερωτήσεις. 

Και ο γιός σου και τα πεθερικά σου δεν χάνουν τίποτα να κάνουν από μια αίτηση και ότι γίνει. Αν δεν το δικαιούνται τότε θα τους βγάλει κάποιο μήνυμα και δεν θα τους αφήσει να κάνουν αίτηση. Δεν υπάρχει αρνητική επίπτωση σε κάτι αν τελικώς δεν το δικαιούνται.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Καλησπερα βγαζει το ιδιο μηνυμα και σε μενα ,  στην δυπα μου βγαζει μη συμμετοχη στο προγραμμα , πως θα δω αν ειχα κληρωθει στο τουρισμος για ολους 22-24  αφου το εχουν κλειστο ; Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειχα κληρωθει αλλα θελω να το επιβεβαιωσω μετα απο αυτα που διαβασα εδω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...