dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Οσοι πήραν το 22 voucher δεν δικαιούνται το 25; Νομίζω είχα πάρει τότε. Δεν δικαιούται κάνεις που είχε πάρει από το 22 και μετά τουρισμός για όλους και του 24 κοινωνικό τουρισμό από δυπα. 2
liakjim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Διαβάστε το ΦΕΚ, εκεί λέει ποιοι δικιαούνται και ποιοι όχι.
Mando Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, arvacon είπε Ρίξε μια ματιά πάλι στο προηγουμενο μήνυμα, προσθεσα κάποια πράγματα ακόμα. https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2024-2025&tab2=oristika-apotelesmata&tab3=dikaioukhoi εδω εχει τα αποτελεσματα . Το προγραμα ειναι μεχρι ιουνιο για εξαργυρωση . 1
Raki-meze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, arvacon είπε Έχε γούστο να έχω κληρωθεί τόσο καιρό και να μη το χω πάρει χαμπάρι! Αυτό μου βγάζει στο πεδιο αιτήσεις, αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι η αρχική αίτηση, οχι το αποτέλεσμα, μιας και λέει "καταγραφή απ τον συναλλασομενο, δεν αναφέρει κάπου επιτυχών ή κάτι άλλο για να καταλάβω αν έχω επιλέγει. Στο πεδίο επιταγές, μου βγάζει τα ακτοπλοϊκά μόνο. Θυμάμαι ότι με είχαν απορρίψει γιατί αυτό το κουτάκι με την πρώτη φορά, έδινε 20 μόρια βλέπω τελικά και μάλλον δεν ήταν πρώτη φορά που το έκανα, αν και δε μπορώ να θυμηθώ ποιο απ όλα είχα ξαναπάρει τελικά... Θυμάμαι όμως ότι στα οριστικά, με είχε βγάλει μη επιτυχών ή επιλαχών, γιατί είχε καταγράψει νομίζω μόνο τα 30 μόρια. Τα ακτοπλοϊκά εμφανίστηκαν κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό στο site του οαεδ, αλλά υπέθεσα ότι έκαναν κάποιο λάθος και το αγνόησα. Μήπως τελικά έδωσαν τα αδιάθετα εισιτήρια σε όσους ήταν επιλαχοντες; Δε μπορώ να βρω πλέον και τη λίστα με τα αποτελέσματα, την έχουν κατεβάσει απ το site τους! Αυτό δεν είναι το τουρισμός για όλους που άνοιξαν χθες οι αιτήσεις, είναι κοινωνικός τουρισμός, υπάρχει άλλο σχετικό θέμα στο φόρουμ. 4 λεπτά πριν, Mando είπε https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2024-2025&tab2=oristika-apotelesmata&tab3=dikaioukhoi εδω εχει τα αποτελεσματα . Το προγραμα ειναι μεχρι ιουνιο για εξαργυρωση . Επίσης κοινωνικός τουρισμός, όχι Τουρισμός για Όλους
Πανος999 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, arvacon είπε Έχε γούστο να έχω κληρωθεί τόσο καιρό και να μη το χω πάρει χαμπάρι! Αυτό μου βγάζει στο πεδιο αιτήσεις, αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι η αρχική αίτηση, οχι το αποτέλεσμα, μιας και λέει "καταγραφή απ τον συναλλασομενο, δεν αναφέρει κάπου επιτυχών ή κάτι άλλο για να καταλάβω αν έχω επιλέγει. Στο πεδίο επιταγές, μου βγάζει τα ακτοπλοϊκά μόνο. Θυμάμαι ότι με είχαν απορρίψει γιατί αυτό το κουτάκι με την πρώτη φορά, έδινε 20 μόρια βλέπω τελικά και μάλλον δεν ήταν πρώτη φορά που το έκανα, αν και δε μπορώ να θυμηθώ ποιο απ όλα είχα ξαναπάρει τελικά... Θυμάμαι όμως ότι στα οριστικά, με είχε βγάλει μη επιτυχών ή επιλαχών, γιατί είχε καταγράψει νομίζω μόνο τα 30 μόρια. Τα ακτοπλοϊκά εμφανίστηκαν κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό στο site του οαεδ, αλλά υπέθεσα ότι έκαναν κάποιο λάθος και το αγνόησα. Μήπως τελικά έδωσαν τα αδιάθετα εισιτήρια σε όσους ήταν επιλαχοντες; Δε μπορώ να βρω πλέον και τη λίστα με τα αποτελέσματα, την έχουν κατεβάσει απ το site τους! Ναι αυτό είναι φίλε..Που λέει αριθμός επιταγής! 1
arvacon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, Mando είπε https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2024-2025&tab2=oristika-apotelesmata&tab3=dikaioukhoi εδω εχει τα αποτελεσματα . Το προγραμα ειναι μεχρι ιουνιο για εξαργυρωση . 24 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ναι αυτό είναι φίλε..Που λέει αριθμός επιταγής! Πωπω, ειναι απιστευτο! Δε μπορω να καταλαβω πως βρεθηκα στους επιτυχοντες, χωρις να το εχω παρει χαμπαρι! Οντως κοιταξα τωρα τα αποτελεσματα και ειμαι μεσα! Ευτυχως που ειναι μεχρι τον Ιουνιο, αλλιως θα το ειχα χασει και δε θα ειχα παρει χαμπαρι... Θα εβαζα στοιχημα παντως, οτι οταν κοιταξα τοτε τα προσωρινα, με ειχαν επιλεξει, και μετα στα οριστικα με απερριψαν. Μυστηρια πραγματα, αλλα δε βαριεσαι! 😁
Paul64 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, arvacon είπε Πωπω, ειναι απιστευτο! Δε μπορω να καταλαβω πως βρεθηκα στους επιτυχοντες, χωρις να το εχω παρει χαμπαρι! Οντως κοιταξα τωρα τα αποτελεσματα και ειμαι μεσα! Ευτυχως που ειναι μεχρι τον Ιουνιο, αλλιως θα το ειχα χασει και δε θα ειχα παρει χαμπαρι... Θα εβαζα στοιχημα παντως, οτι οταν κοιταξα τοτε τα προσωρινα, με ειχαν επιλεξει, και μετα στα οριστικα με απερριψαν. Μυστηρια πραγματα, αλλα δε βαριεσαι! 😁 και εγώ το ίδιο ακριβώς έπαθα και αν δεν έβλεπα το μήνυμα σου δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι...ενώ πέρσι στα οριστικά αποτελέσματα δεν είχα περάσει τώρα που πήγα να κάνω το τουρισμός για όλους μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα ότι τάχα ήμουν δικαιούχος προηγούμενου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού και όντως τώρα που το ξανακοίταξα είμαι στους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού 2024...κάτι συμβαίνει εδώ... 1
arvacon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Paul64 είπε και εγώ το ίδιο ακριβώς έπαθα και αν δεν έβλεπα το μήνυμα σου δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι...ενώ πέρσι στα οριστικά αποτελέσματα δεν είχα περάσει τώρα που πήγα να κάνω το τουρισμός για όλους μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα ότι τάχα ήμουν δικαιούχος προηγούμενου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού και όντως τώρα που το ξανακοίταξα είμαι στους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού 2024...κάτι συμβαίνει εδώ... Άρα καλά θυμάμαι τελικά! Να έκαναν αναπροσαρμογη στα οριστικά αποτέλεσματα με ότι βαουτσερ είχε ξεμείνει; Μας είχαν απορρίψει για λάθος λόγους και το διόρθωσαν μετα; Ποιος ξέρει... Πάντως δεν έστειλαν μια ενημερωση με ενα email, κάτι που να σε κάνει να καταλάβεις πώς επιλέχτηκες, ούτε είναι ξεκάθαρο και στο site του οαεδ. Εκτός κ αν τελικά έγινε εσκεμμένα κάποια στιγμή, ωστε να πετάξουν δικαιούχους απ το τωρινό πρόγραμμα, μιας και το βαουτσερ στην ουσία επιδοτεί 155€ απ ότι μου είπε ένας ξενοδόχος, ενώ το νέο πρόγραμμα θα δώσει 300+. Θα μου πεις βεβαια, είναι και τα ακτοπλοϊκά πληρωμένα στο δικό μας προγραμμα, αλλά αυτό το δωρεάν διανυκτερεύσεις που αναφέρει, δεν ισχύει, όλοι ζητάνε συμμετοχή τελικά... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από arvacon 1
GREGORYMO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 25/2/2025 στις 11:28 ΠΜ, arvacon είπε Πωπω, ειναι απιστευτο! Δε μπορω να καταλαβω πως βρεθηκα στους επιτυχοντες, χωρις να το εχω παρει χαμπαρι! Οντως κοιταξα τωρα τα αποτελεσματα και ειμαι μεσα! Ευτυχως που ειναι μεχρι τον Ιουνιο, αλλιως θα το ειχα χασει και δε θα ειχα παρει χαμπαρι... Θα εβαζα στοιχημα παντως, οτι οταν κοιταξα τοτε τα προσωρινα, με ειχαν επιλεξει, και μετα στα οριστικα με απερριψαν. Μυστηρια πραγματα, αλλα δε βαριεσαι! 😁 Μύνημα ΔΕΝ έρχεται?
arvacon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 41 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μύνημα ΔΕΝ έρχεται? Οχι, δεν ελαβα κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα