ztriviz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμμετέχεις.. Μπορεί να έκοψες κάποιον άλλο... Νομίζω δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις.. για τους μηνες που κληρωθηκα δε μπορω να ταξιδεψω .
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 58 λεπτά πριν, ztriviz είπε για τους μηνες που κληρωθηκα δε μπορω να ταξιδεψω . Για 12 μήνες ισχύει
gokuthelegend Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για 12 μήνες ισχύει Αναφέρεται στο Evros Pass και ισχύει για 2 μήνες αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει όντως δεν είναι σωστό αυτό που έκανε. Αν δεν είχε σκοπό να πάει τότε να μην έκανε την αίτηση, καθώς έφαγε την θέση από κάποιον άλλο. 1
Kwnstantinatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Έχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει κατάλλυμα εξωτερικου με την καρτα του τουρισμού για όλους ; … Απο περιεργεια συγκεκριμενα στο booking σε κρατηση που αφορουσε τα Εξαμίλια Αγίων Σαραντα μου αποδέχθηκαν την κρατηση..Αυτο σημαίνει οτι η πληρωμη στο καταλλυμα μεσω της συγκεκριμένης καρτας θα ειναι εφικτη; Τελικα μηπως δεν υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς αυτο; ή οταν θα πληρωσω στο καταλλυμα θα απορρίψει την συγκεκριμένη καρτα;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2024 από Kwnstantinatos
gizaxgiza Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 35 λεπτά πριν, Kwnstantinatos είπε Καλησπέρα σας, Έχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει κατάλλυμα εξωτερικου με την καρτα του τουρισμού για όλους ; … Απο περιεργεια συγκεκριμενα στο booking σε κρατηση που αφορουσε τα Εξαμίλια Αγίων Σαραντα μου αποδέχθηκαν την κρατηση..Αυτο σημαίνει οτι η πληρωμη στο καταλλυμα μεσω της συγκεκριμένης καρτας θα ειναι εφικτη; Τελικα μηπως δεν υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς αυτο; ή οταν θα πληρωσω στο καταλλυμα θα απορρίψει την συγκεκριμένη καρτα;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.! Αν το δεις από την οπτική ότι είναι Βόρεια Ήπειρος γη Ελληνική, λογικά θα δέχονται προπληρωμένη κάρτα που εκδόθηκε από το Ελληνικό κράτος. ΑΛΛΑ, καλό είναι να έχεις μαζί σου μετρητά ή άλλη τραπεζική κάρτα. Μην σε κρατήσουν οι Αλβανοί κάνα χρόνο να καθαρίζεις τις χασισοφυτείες τους μέχρι να ξεχρεώσεις τις διακοπές σου.
christakos07 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 2 hours ago, Kwnstantinatos said: Καλησπέρα σας, Έχει δοκιμασει κανεις να πληρωσει κατάλλυμα εξωτερικου με την καρτα του τουρισμού για όλους ; … Απο περιεργεια συγκεκριμενα στο booking σε κρατηση που αφορουσε τα Εξαμίλια Αγίων Σαραντα μου αποδέχθηκαν την κρατηση..Αυτο σημαίνει οτι η πληρωμη στο καταλλυμα μεσω της συγκεκριμένης καρτας θα ειναι εφικτη; Τελικα μηπως δεν υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς αυτο; ή οταν θα πληρωσω στο καταλλυμα θα απορρίψει την συγκεκριμένη καρτα;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.! Δεν πρόκειται να περάσει η κάρτα σε άλλο κράτος. Τώρα το booking δεν κάνει κάποια χρέωση, απλά τσεκάρει αν υπάρχει το διαθέσιμο ποσό. 1
Kwnstantinatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 41 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν πρόκειται να περάσει η κάρτα σε άλλο κράτος. Τώρα το booking δεν κάνει κάποια χρέωση, απλά τσεκάρει αν υπάρχει το διαθέσιμο ποσό. Απο περιεργεια θα δοκιμασω με αυτην την καρτα και θα ενημερωσω 😂!
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 36 λεπτά πριν, Kwnstantinatos είπε Απο περιεργεια θα δοκιμασω με αυτην την καρτα και θα ενημερωσω 😂! Δεν χρειαζεται, την ημερομηνια που θα ειναι να τραβηξει το ποσο απλα θα απορριφθει.
ktikti Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 φιλικο μου προσωπο εσβησε εχει κληρωθει τουρισμος για ολους και εχει σβησει το μηνυμα και το εμαιλ με της οδηγιες για την αυλη καρτα απο την eurobank.υπαρχει καποιος τροπος ανακτησης και τροπος προσβασης στην αυλη καρτα.θα πρεπει να απευθυνθει στην τραπεζα??
GREGORYMO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 27 λεπτά πριν, ktikti είπε φιλικο μου προσωπο εσβησε εχει κληρωθει τουρισμος για ολους και εχει σβησει το μηνυμα και το εμαιλ με της οδηγιες για την αυλη καρτα απο την eurobank.υπαρχει καποιος τροπος ανακτησης και τροπος προσβασης στην αυλη καρτα.θα πρεπει να απευθυνθει στην τραπεζα?? Θα πάει σε 'χάκερ' να του κάνει ανάκτηση. Κανένα 30€ να υπολογίζει
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Το καλοκαίρι κληρώθηκα και έλαβα voucher των 200 ευρώ, το οποίο δεν έχω εξαργυρώση ακόμα και 31/12 λήγει. Ξέρουμε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε booking/AirBnB/ξενοδοχείο ή σε κάποια αεροπορική σαν δωροεπιταγή, για να μείνουν τα χρήματα παρακαταθήκη για μελλοντική εκμετάλλευση;
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Malthador είπε ξενοδοχείο μονο σε αυτο με την ελπιδα οτι θα πας στο συγκεκριμενο καποια στιγμη. Βρες ενα που να μην εχει θεμα να κανει την χρεωση για να πας αργοτερα
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Just now, SabotazNic said: μονο σε αυτο με την ελπιδα οτι θα πας στο συγκεκριμενο καποια στιγμη. Βρες ενα που να μην εχει θεμα να κανει την χρεωση για να πας αργοτερα Ναι μίλησα με ένα κατάλυμα που με ενδιαφέρει μόλις και θέλω να πάω κάποια στιγμή και μου είπε να κάνω κράτηση ράντομ ημερομηνίες, να δώσω προκαταβολή πληρώνοντας με την κάρτα που έχω κληρωθεί και μετά ακυρώνουμε την κράτηση και κρατάμε τα λεφτά παρακαταθήκη. Και όταν πάμε, τους δίνω την διαφορά.
Jimakozz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 On 12/12/2024 at 12:41, Malthador said: Ναι μίλησα με ένα κατάλυμα που με ενδιαφέρει μόλις και θέλω να πάω κάποια στιγμή και μου είπε να κάνω κράτηση ράντομ ημερομηνίες, να δώσω προκαταβολή πληρώνοντας με την κάρτα που έχω κληρωθεί και μετά ακυρώνουμε την κράτηση και κρατάμε τα λεφτά παρακαταθήκη. Και όταν πάμε, τους δίνω την διαφορά. Επειδη βρισκομαι στην ιδια φαση με εσενα και πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να το εξαργυρωσω με καποιο τροπο... Σε ποιο καταλυμμα το δεχτηκαν? Αν μπορουσες να μου πεις θα ημουν ευγνωμων
arvacon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Jimakozz είπε Επειδη βρισκομαι στην ιδια φαση με εσενα και πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να το εξαργυρωσω με καποιο τροπο... Σε ποιο καταλυμμα το δεχτηκαν? Αν μπορουσες να μου πεις θα ημουν ευγνωμων Εγω ειχα κλεισει σε νησι, για συγκεκριμενη ημερομηνια που νομιζα οτι θα καταφερνα να παω, αλλα τελικα ακυρωσα την κρατηση. Την εξαργυρωσαμε την καρτα τηλεφωνικα, τους ειπα τα νουμερα και τα περασαν στο pos, οποτε τραβηξαν το ποσο. Οταν τους επισκεφτηκα φετος, μου εδωσαν ενα χαρτι που εγραφε οτι εχω ενα πιστωτικο 150 ευρω για μελλοντικη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα