arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Παιδιά άνοιξαν οι αιτήσεις για 2024-2025; Μπαρδον? 🙄
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 6 λεπτά πριν, arvacon είπε Μπαρδον? 🙄 Τουρισμός για όλους ρωτάω αν άνοιξαν οι νέες αιτήσεις. Πέρυσι άργησαν θυμάμαι και είπα μήπως φέτος τα δώσουν νωρίς.
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τουρισμός για όλους ρωτάω αν άνοιξαν οι νέες αιτήσεις. Πέρυσι άργησαν θυμάμαι και είπα μήπως φέτος τα δώσουν νωρίς. χμμ, αργησαν τοσο με το περσινο, που ειχα την αισθηση οτι αυτο που καναμε πριν 2-3 μηνες ηταν το φετινο! Ποιος ξερει, ισως το φετινο παει για του χρονου κ αυτο...
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, arvacon είπε χμμ, αργησαν τοσο με το περσινο, που ειχα την αισθηση οτι αυτο που καναμε πριν 2-3 μηνες ηταν το φετινο! Ποιος ξερει, ισως το φετινο παει για του χρονου κ αυτο... Άρα εδώ μιλάτε για το περσινό οκ.. Λάθος εγώ σορρυ.
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Άρα εδώ μιλάτε για το περσινό οκ.. Λάθος εγώ σορρυ. όχι, εδώ μιλάμε γενικά για το τουρισμός για όλους, στο σωστό τοπίκ είσαι. Πιστεύω ότι με την εσκεμμένη περσινή καθηστερηση του προγράμματος, επειδή τελικά πραγματοποιήθηκε το 2024 κι εχοντας δώσει παράταση εξαργυρωσης στα βαουτσερ μέχρι το 2025, πως τελικά αυτή η κλήρωση θεωρήθηκε σχετική του 2024 και όχι του 2023 ως όφειλε. Έτσι γλύτωσαν μια χρονιά και λογικά δε θα γίνει άλλο φέτος, θα πάμε για του χρόνου ξανά... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2024 από arvacon 1
kwsttt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Εγώ κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους και προσπάθησα μέσω booking να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για το ξενοδοχείο αλλά δεν τη δεχόταν. Χρησιμοποίησα άλλη κάρτα για να κλείσω τυπικά το δωμάτιο αλλά έχω επιλέξει η πληρωμή να γίνει στο κατάλυμα εκείνη την ώρα, να μην τραβηχτούν δηλαδή λεφτά από την κάρτα μου. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να πληρώσω από κοντά με την κάρτα του τουρισμός για όλους ή δεν θα μου το επιτρέψουν; Μου έχουν πει ότι μπορώ να πληρώσω και με μετρητά οπότε δεν τους νοιάζει να γίνει η πληρωμή με την κάρτα που έχω βάλει στο booking. Οπότε λέτε να μην έχω θέμα να πληρώσω με το Τουρισμός για όλους; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από kwsttt
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 9 λεπτά πριν, kwsttt είπε Καλησπέρα παιδιά. Εγώ κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους και προσπάθησα μέσω booking να βάλω τα στοιχεία της κάρτας για το ξενοδοχείο αλλά δεν τη δεχόταν. Χρησιμοποίησα άλλη κάρτα για να κλείσω τυπικά το δωμάτιο αλλά έχω επιλέξει η πληρωμή να γίνει στο κατάλυμα εκείνη την ώρα, να μην τραβηχτούν δηλαδή λεφτά από την κάρτα μου. Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να πληρώσω από κοντά με την κάρτα του τουρισμός για όλους ή δεν θα μου το επιτρέψουν; Μου έχουν πει ότι μπορώ να πληρώσει και με μετρητά οπότε δεν τους νοιάζει να γίνει η πληρωμή με την κάρτα που έχω βάλει στο booking. Οπότε λέτε να μην έχω θέμα να πληρώσω με το Τουρισμός για όλους; Κανένα θέμα δε θα έχεις. Δε μπορούν να σου αρνηθούν να πληρώσεις με τουρισμό για όλους, για τους ίδιους δεν εχει διαφορά. Το αν δέχεται το booking την κάρτα ειναι άλλη υπόθεση, δεν εχει να κάνει με το ξενοδοχείο, και το λογικό είναι να μη τη δέχεται γιατι η κάρτα περνάει μόνο σε καταλύματα στην Ελλάδα. 1
kwsttt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Κανένα θέμα δε θα έχεις. Δε μπορούν να σου αρνηθούν να πληρώσεις με τουρισμό για όλους, για τους ίδιους δεν εχει διαφορά. Το αν δέχεται το booking την κάρτα ειναι άλλη υπόθεση, δεν εχει να κάνει με το ξενοδοχείο, και το λογικό είναι να μη τη δέχεται γιατι η κάρτα περνάει μόνο σε καταλύματα στην Ελλάδα. Τέλεια! Κι εγώ αυτό ελπίζω! Ευχαριστώ πολύ!
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Εγκριθηκε και η γυναικα μου στον τουρισμο του ΔΥΠΑ εχουν βγει και οι επιταγες αλλα δεν ξερω πως δουλευει δεν εχω ασχοληθει ποτε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις επιταγες γραφει αυτο. ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 23 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγκριθηκε και η γυναικα μου στον τουρισμο του ΔΥΠΑ εχουν βγει και οι επιταγες αλλα δεν ξερω πως δουλευει δεν εχω ασχοληθει ποτε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις επιταγες γραφει αυτο. ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 1
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, kwsttt είπε και προσπάθησα μέσω booking Έχει ειπωθεί πολλές φορές, δεν γίνεται να πληρώσεις για δωμάτιο μέσω booking, airbnb ή άλλων πλατφορμών. Μόνο με απευθείας πληρωμή στο ξενοδοχείο. 5 ώρες πριν, kwsttt είπε Πιστεύετε ότι θα μπορέσω να πληρώσω από κοντά με την κάρτα του τουρισμός για όλους ή δεν θα μου το επιτρέψουν; Καλύτερα να ρωτήσεις το ξενοδοχείο αυτό καθεαυτό, για το πως θα κανονίσετε την πληρωμή.
arvacon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2024 στις 1:59 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Εγκριθηκε και η γυναικα μου στον τουρισμο του ΔΥΠΑ εχουν βγει και οι επιταγες αλλα δεν ξερω πως δουλευει δεν εχω ασχοληθει ποτε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στις επιταγες γραφει αυτο. ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Δεν εγκριθηκε τοτε. Αυτο συνεβει και σε μενα, ημουν απλα στα προσωρινα αποτελεσματα, αλλα καταλαθος ειχα επιλεξει το κουτακι που εγραφε "πρωτη φορα συμμετοχη", κ ετσι οταν το επαληθευσαν, μου αφαιρεσαν 20 μορια και δεν ημουν πια στα τελικα αποτελεσματα. Ομως το συστημα στη ΔΥΠΑ, για καποιον ανεξηγητο λογο, εχει μια καταχωρηση στο πεδιο "επιταγες ωφελουμενου προγραμματος", η οποια ομως αφορα μονο τα ακτοπλοϊκά εισιτηρια, αλλα στην ουσια δε μπορει να χρησιμοποιηθει αν δεν εχεις επιταγη για διαμονη, διοτι δουλευουν συνδιαστικα αυτα. Αρα αυτο που βλεπεις ειναι απλα ενα συστημικο σφαλμα και δυστυχως δεν επιλεχτηκε... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από arvacon
ztriviz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2024 από ztriviz 1 3
-orestis- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Στις 2/7/2024 στις 4:03 ΜΜ, gokuthelegend είπε Καλύτερα να ρωτήσεις το ξενοδοχείο αυτό καθεαυτό, για το πως θα κανονίσετε την πληρωμή. Σε δυο πάντως καταλύματα στη Κάρπαθο το παίζουν εμείς δεν ξέρουμε, και καλύτερα όχι, θα ρωτήσω το λογιστή μου. Πήρα να ρωτήσω λέει μήπως και αντιμετωπίσω πρόβληματα εκεί. Αλλά τελικά μου δημιούργησαν από τώρα!
takoulou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Στις 9/7/2024 στις 10:12 ΜΜ, ztriviz είπε Παιδιά κληρώθηκα για το Θεσσαλία B Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, Δήμος Αγιάς, Δήμος Τεμπών, Δήμος Πύλης (πλην Δημοτικών Ενοτήτων Γόμφων και Πιαλείων), Δήμος Μετεώρων ΤΚ: 43150, 43067, 43100, 40003, 40006, 40007, 40004, 42032, 42037, 42033, 42200, 42035, 42034, 42036 150 ευρώ για Ιούλιο και Αύγουστο . Δεν θα το χρησιμοποιήσω οποτε το πουλάω 100 ευρώ . Οποίος το θέλει ας μου στείλει ! Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμμετέχεις.. Μπορεί να έκοψες κάποιον άλλο... Νομίζω δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα