Arkin Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Εμφανίστηκε η αίτηση από χθες βράδυ στις 12 σε όλους. Βέβαια είναι με κλήρωση οπότε κουβά πάλι αλλά δεν βαριέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakozz Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου Καλησπερα. Εχω εκδοσει την αυλη καρτα και την εχω περασει στο google wallet μου. Παρολα αυτα, λογω στρατιωτικης θητειας μεσα στο 2024 δεν θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω και φοβαμαι πως θα παει χαμενο το ποσο καθως η ληξη της ειναι στις 31/12/24 και εγω απολυομαι μεσα 01/25. Τι επιλογες εχω? Μπορω να κλεισω καταλυμμα ηλεκτρονικα, να πληρωσω απο το site και να μπορεσει να παει καποιος αλλος στη θεση μου? Αμα δεν μπορω να παω εγω, ας παει καποιος αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Jimakozz είπε Καλησπερα. Εχω εκδοσει την αυλη καρτα και την εχω περασει στο google wallet μου. Παρολα αυτα, λογω στρατιωτικης θητειας μεσα στο 2024 δεν θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω και φοβαμαι πως θα παει χαμενο το ποσο καθως η ληξη της ειναι στις 31/12/24 και εγω απολυομαι μεσα 01/25. Τι επιλογες εχω? Μπορω να κλεισω καταλυμμα ηλεκτρονικα, να πληρωσω απο το site και να μπορεσει να παει καποιος αλλος στη θεση μου? Αμα δεν μπορω να παω εγω, ας παει καποιος αλλος. Μια ωραία ιδέα θα ήταν σε κάποιο από τα μέρη που θα κάνεις την θητεία σου να κλείσεις ένα δωμάτιο δίκλινο για μερικές μέρες και να έρθουν οι γονείς σου να σε δουν, και να μείνουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Μπορείς να περασεις τους κωδικούς της κάρτας στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι φιλου σου , Στην συνέχεια πληρώνει αυτός σε ξενοδοχείο κατευθείαν, Μπορεις βέβαια και τηλεφωνικά να δώσεις την κάρτα να την χρεώσουν στο ξενοδοχείο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά είμαι δικαιούχος του τουρισμός για όλους το voucher την αυλή κάρτα . Έκλεισα μέσω booking πριν κληρωθω παίρνω τώρα το ξενοδοχείο λέω έχω το voucher πως να κάνω την πληρωμή και μου λέει δεν με αφήνει ο λογιστής μου να δέχομαι voucher . Πώς το χρησιμοποιούμε ρε παιδιά μέσω booking ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Καλησπέρα παιδιά είμαι δικαιούχος του τουρισμός για όλους το voucher την αυλή κάρτα . Έκλεισα μέσω booking πριν κληρωθω παίρνω τώρα το ξενοδοχείο λέω έχω το voucher πως να κάνω την πληρωμή και μου λέει δεν με αφήνει ο λογιστής μου να δέχομαι voucher . Πώς το χρησιμοποιούμε ρε παιδιά μέσω booking ; Μέσω booking, airbnb και λοιπών αντίστοιχων υπηρεσιών δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα. Μόνο με πληρωμή απευθείας στο POS του ξενοδοχείου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε Μέσω booking δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα. Μόνο με πληρωμή απευθείας στο POS του ξενοδοχείου. Άρα πρέπει να πάρω ένα ένα τα ξενοδοχεία σβάρνα στα τηλέφωνα για να κλείσω δωμάτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Άρα πρέπει να πάρω ένα ένα τα ξενοδοχεία σβάρνα στα τηλέφωνα για να κλείσω δωμάτιο Επειδή το booking προσφέρει κάποιες ευκολίες αναζήτησης, πχ να βάλεις μια περιοχή και να σου εμφανίσει όλα τα ξενοδοχεία εκεί, ή να βάλεις διάφορα φίλτρα (πχ πόσα άτομα θα είστε, πόσα χρήματα διατίθεστε να δώσετε κλπ), θα μπορούσες να σταμπάρεις 2-3 ξενοδοχεία από εκεί, και μετά κάνοντας αναζήτηση την επωνυμία του ξενοδοχείου στο Google να βρεις το τηλέφωνό και να τους καλέσεις απευθείας χωρίς να μεσολαβήσει το booking. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Επειδή το booking προσφέρει κάποιες ευκολίες αναζήτησης, πχ να βάλεις μια περιοχή και να σου εμφανίσει όλα τα ξενοδοχεία εκεί, ή να βάλεις διάφορα φίλτρα (πχ πόσα άτομα θα είστε, πόσα χρήματα διατίθεστε να δώσετε κλπ), θα μπορούσες να βρεις ένα ξενοδοχείο από εκεί, και μετά κάνοντας αναζήτηση την επωνυμία του ξενοδοχείου στο Google να βρεις το τηλέφωνό του και να τους καλέσεις απευθείας χωρίς να μεσολαβήσει το booking. Να τους πω για το voucher η να πληρώσω κατευθείαν εκεί με το nfc γιατι το έκανα αυτό και μόλις ακούνε voucher λένε δεν δεχόμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Να τους πω για το voucher η να πληρώσω κατευθείαν εκεί με το nfc γιατι το έκανα αυτό και μόλις ακούνε voucher λένε δεν δεχόμαστε Τα λες λίγο μπερδεμένα. Καταρχήν εδώ μιλάμε για το Τουρισμός για Όλους. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν σου δίνουν voucher αλλά μια προπληρωμένη κάρτα η οποία είναι φορτωμένη με ένα ποσό χρημάτων. Voucher δίνουν στον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ το οποίο είναι διαφορετικό πρόγραμμα και ισχύουν άλλες προϋποθέσεις και δεν συμμετέχουν όλα τα ξενοδοχεία. Εσύ σε ποιο πρόγραμμα είσαι; Ρωτάω για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Από ότι καταλαβαίνω, θεωρώ ότι είσαι στο Τουρισμός για Όλους και έχεις μπερδευτεί, και αναφέροντας κάποιο voucher στους ξενοδόχους μπερδεύεις και αυτούς οι οποίοι θεωρούν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, και για αυτό σου ρίχνουν άκυρο. Παρόλα αυτά διευκρίνησέ μας για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 51 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τα λες λίγο μπερδεμένα. Καταρχήν εδώ μιλάμε για το Τουρισμός για Όλους. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν σου δίνουν voucher αλλά μια προπληρωμένη κάρτα η οποία είναι φορτωμένη με ένα ποσό χρημάτων. Voucher δίνουν στον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ το οποίο είναι διαφορετικό πρόγραμμα και ισχύουν άλλες προϋποθέσεις και δεν συμμετέχουν όλα τα ξενοδοχεία. Εσύ σε ποιο πρόγραμμα είσαι; Ρωτάω για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. Από ότι καταλαβαίνω, θεωρώ ότι είσαι στο Τουρισμός για Όλους και έχεις μπερδευτεί, και αναφέροντας κάποιο voucher στους ξενοδόχους μπερδεύεις και αυτούς οι οποίοι θεωρούν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, και για αυτό σου ρίχνουν άκυρο. Παρόλα αυτά διευκρίνησέ μας για να σου απαντήσουμε και αναλόγως. εχεις δικιο στο τουρισμος για ολους ειμαι με την προπληρωμενη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε εχεις δικιο στο τουρισμος για ολους ειμαι με την προπληρωμενη καρτα Σε αυτή την περίπτωση καλείς όσα ξενοδοχεία σε ενδιαφέρουν για να ελέγξεις για διαθεσιμότητα, και το μόνο που τους ρωτάς ως προς την πληρωμή είναι αν έχουν POS για πληρωμή με κάρτα του Τουρισμός για Όλους. Μην αναφέρεις κάποιο voucher γιατί ίσως θεωρήσουν ότι είσαι στο άλλο πρόγραμμα και να σου δώσουν εσφαλμένες πληροφορίες. Στο Τουρισμός για Όλους ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι να κάνεις την πληρωμή απευθείας στο ξενοδοχείο, δεν γίνεται μέσω booking ή άλλη πλατφόρμας και κατά 99% γίνεται σε όλα τα ξενοδοχεία. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Τα ξενοδοχεία της παρακάτω σελίδας που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης booking engine (reserve-online) δέχονται κανονικά αυλές κάρτες. Δοκιμασμένο τις προηγούμενες χρονιές https://b2b.webhotelier.net/properties Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Κουβας στο τουρισμος για ολους, κουβας και στο κοινωνικος τουρισμος και περυσι και φετος... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στο site του ΔΥΠΑ, μεχρι μια μερα πριν βγουν τα αποτελεσματα, εδειχνε στο πεδιο επιταγων οτι ειναι εγκεκριμενη η επιταγη και απλα περιμενε να βγουν τα οριστικα, αλλα μετα ως δια μαγειας εξαφανιστηκε... Το ιδιο ειχε συμβει περυσι και με την επιταγη των βιβλιων. Τι ακριβως συμβαινει τελικα, βαζουν χερι και βουτανε τις επιταγες για να τις μοιραζουν σε δικους τους? Δε βρισκω αλλη εξηγηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Παιδιά άνοιξαν οι αιτήσεις για 2024-2025; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα