papp0us Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Dereki2 είπε Για 2 άτομα έγγαμους κάνουμε 2 αιτήσεις ή μια; Η κάρτα γίνεται να έρθει στο ebanking όλα στο δικό μου; 47 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Έλα μου ντε. Μου χουν βάλει και διευκρίνηση ότι δεν μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση αν ήδη είναι στους ωφελουμενους κάποιου αλλου. Που να ξέρουμε αν τον έχει πάρει ωφελουμενο αφού η αίτηση δεν δείχνει τίποτα απολύτως O καθένας κάνει δική του αίτηση παιδιά, θεωρητικά είναι ατομικό το 150άρι. Μπορεί να υποβάλει αίτηση κάθε μέλος της οικογένειας ξεχωριστά; Ναι, εφόσον πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια και εφόσον κάθε μέλος έχει δικούς του κωδικούς στο Taxisnet και υποβάλλει φορολογική δήλωση. Μέχρι πότε μπορεί να εξαργυρωθεί η ψηφιακή επιταγή; Το voucher είναι ατομικό και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από papp0us 2
FiLw Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Αν τυπικά δικαιούνται και οι δύο(έγγαμοι & Σύμφωνο) να κάνουν αίτηση τότε έστω έχουν από 15κ εισόδημα(σύνολο 30κ). Σε ποια κατηγορία εμπίπτουν;
Tommygre Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, FiLw είπε Αν τυπικά δικαιούνται και οι δύο(έγγαμοι & Σύμφωνο) να κάνουν αίτηση τότε έστω έχουν από 15κ εισόδημα(σύνολο 30κ). Σε ποια κατηγορία εμπίπτουν; Αν εχουν οικογενειακο εισοδημα, δεν δικαιουται κανεις.
FiLw Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Υπάρχει δηλαδή τρόπος έγγαμοι και σύμφωνο να μην ανήκουν μόνο στη κατηγορία "Οικογενειακό"; (πχ αν κάνουν ξεχωριστό Ε1 υπάγονται στο "Ατομικό";) 7 λεπτά πριν, Tommygre είπε Αν εχουν οικογενειακο εισοδημα, δεν δικαιουται κανεις.
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εγώ για εμένα την έκανα την αίτηση, αλλά επειδή με ρώτησε ένας γείτονας, περιλαμβάνει και συναταξιούχους; Γιατί κάτι είχα ακούσει ότι θα βγει άλλο αποκλειστικά για συνταξιούχους έχει νόημα να πάω να τον βοηθήσω να την κάνει; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από Bitbit
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε εγώ για εμένα την έκανα την αίτηση, αλλά επειδή με ρώτησε ένας γείτονας, περιλαμβάνει και συναταξιούχους; Γιατί κάτι είχα ακούσει ότι θα βγει άλλο αποκλειστικά για συνταξιούχους έχει νόημα να πάω να τον βοηθήσω να την κάνει; Οχι, θα ανοιξει αλλο για 25.000 συνταξιουχους. Απλα δεν ξερω αν ειναι στην περιπτωση του πατερα μου που προσφατα εκανε τα χαρτια και δεν θεωρειται ακομα συνταξιουχος.
Tommygre Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, FiLw είπε Υπάρχει δηλαδή τρόπος έγγαμοι και σύμφωνο να μην ανήκουν μόνο στη κατηγορία "Οικογενειακό"; (πχ αν κάνουν ξεχωριστό Ε1 υπάγονται στο "Ατομικό";) Φυσικα, απλα θα επρεπε να το ειχες δηλωσει μεχρι τις 28/2/22 στην ΑΑΔΕ https://m.naftemporiki.gr/story/1854705 1
funkopop Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Το mail της επιβεβαίωσης για yahoo συγκεκριμένα αργεί πολύ ρε παιδιά; Φτιάχνω της μάνας μου τώρα, επιβεβαίωσα το κινητό αλλά το email δεν λέει να έρθει. Έχω πατήσει 3 φορές επαναποστολή
Hacker?pcs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Αφού δεν χρειάζεται λογαριασμός Viva τι διαφορά έχουν οι επιλογές Viva και Alpha; Από ότι διαβάζω γιατί δεν είναι για μένα και δεν το έχω ξανακάνει, και στις 2 περιπτώσεις δεν σου στέλνουν τα στοιχεία της κάρτας και τα περνάς στο Google Pay;
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Αφού δεν χρειάζεται λογαριασμός Viva τι διαφορά έχουν οι επιλογές Viva και Alpha; Από ότι διαβάζω γιατί δεν είναι για μένα και δεν το έχω ξανακάνει, και στις 2 περιπτώσεις δεν σου στέλνουν τα στοιχεία της κάρτας και τα περνάς στο Google Pay; Ουτε λογαριασμος viva χρειαζεται, ουτε alpha. Και στις 2 περιπτωσεις ερχεται λινκ με οδηγιες ενεργοποιησης λογαριασμου και αρα προσβαση στα στοιχεια της καρτας.
Hacker?pcs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 6 minutes ago, SabotazNic said: Ουτε λογαριασμος viva χρειαζεται, ουτε alpha. Και στις 2 περιπτωσεις ερχεται λινκ με οδηγιες ενεργοποιησης λογαριασμου και αρα προσβαση στα στοιχεια της καρτας. Ναι το κατάλαβα και αυτό έγραψα, αυτό που ρωτάω είναι ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 επιλογών
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Ναι το κατάλαβα και αυτό έγραψα, αυτό που ρωτάω είναι ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 επιλογών Καμια 1
kostakiss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Είχα ενταχθεί στους επιλαχόντες το 2021 τουρισμός για όλους, δε το είχα καταναλώσει . Δικαιούμαι ν κάνω αυτό που τρέχει τώρα;
Dereki2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Όποιος έχει viva wallet δεν χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό; για την καρτα
me3ikan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, Dereki2 είπε Όποιος έχει viva wallet δεν χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό; για την καρτα Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα