papresa Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Η μητέρα μου ήταν από τους τυχερούς κληρώθηκε (300€), εγώ όχι. Σήμερα ήρθε η άυλη, αν της την εκτυπώσω περνάει; Πρέπει το ποσόν να το εξαργυρώσει σε ένα κατάλυμα ή μπορεί να το κάνει σπαστά;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, papresa είπε Η μητέρα μου ήταν από τους τυχερούς κληρώθηκε (300€), εγώ όχι. Σήμερα ήρθε η άυλη, αν της την εκτυπώσω περνάει; Πρέπει το ποσόν να το εξαργυρώσει σε ένα κατάλυμα ή μπορεί να το κάνει σπαστά; Και σπαστά 1
ge0rgi0s Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Καλησπέρα , έχω κληρωθεί και έχει έρθει το sms ( από την Eurobank : παρακαλούμε ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για οδηγίες ενεργοποίησης της άυλης κάρτα σας ) στο κινητό την προηγούμενη Πέμπτη , το emai ΔΕΝ ήρθε ...... Περιμένω το mail και κάποια στιγμή θα έρθει ή κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους ?
GREGORYMO Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, Raki-meze είπε Έχει έρθει σε κάποιον/α η κάρτα από viva wallet; Δεν έρχεται καμιά κάρτα. Την φτιάχνεις ΕΣΥ
christostg Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Έχει κάποιος άλλος θέμα με την VIVA wallet? Δοκίμασα να φτιάξω λογαριασμό και από app και από browser αλλα φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, christostg είπε Έχει κάποιος άλλος θέμα με την VIVA wallet? Δοκίμασα να φτιάξω λογαριασμό και από app και από browser αλλα φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα Θα φτιαξεις μεσω του email που θα σας ερθει. Καθε φορα τα ιδια με τις αυλες καρτες. Διαβαστε προσεκτικα τις οδηγιες και μην βιαζεστε
runner69 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θα φτιαξεις μεσω του email που θα σας ερθει. Καθε φορα τα ιδια με τις αυλες καρτες. Διαβαστε προσεκτικα τις οδηγιες και μην βιαζεστε Φαινεται να εχει προβλημα η viva σημερα. Ακολουθεις τον συνδεσμο απο το email που εχει ερθει για την δημιουργια κωδικου και ενω σου στελνει sms δεν σε αφηνει να τον πληκτρολογησεις στην σελιδα της viva που επισκεφτηκες. Δοκιμασμενο και απο firefox, και απο chrome PC αλλα και απο browser κινητου.
christostg Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 11 ώρες πριν, runner69 είπε Φαινεται να εχει προβλημα η viva σημερα. Ακολουθεις τον συνδεσμο απο το email που εχει ερθει για την δημιουργια κωδικου και ενω σου στελνει sms δεν σε αφηνει να τον πληκτρολογησεις στην σελιδα της viva που επισκεφτηκες. Δοκιμασμενο και απο firefox, και απο chrome PC αλλα και απο browser κινητου. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω και εγώ ευχαριστώ. Υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον
Raki-meze Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, christostg είπε Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχω και εγώ ευχαριστώ. Υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον Σου ήρθε το mail για την δημιουργία της άυλης κάρτας, ή απλά προσπαθείς να φτιάξεις λογαριασμό viva wallet; Σημείωση πως δεν χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την άυλη κάρτα.
christostg Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, Raki-meze είπε Σου ήρθε το mail για την δημιουργία της άυλης κάρτας, ή απλά προσπαθείς να φτιάξεις λογαριασμό viva wallet; Σημείωση πως δεν χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την άυλη κάρτα. Μου ήρθε mail και ακολούθησα τον σύνδεσμο που είχε
GREGORYMO Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, christostg είπε Μου ήρθε mail και ακολούθησα τον σύνδεσμο που είχε Σήμερα?
christostg Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σήμερα? Σήμερα δεν δοκίμασα, το mail έχει καμία βδομάδα που έχει έρθει. Συνέχεια μου βγάζει αυτή την γκρίζα οθόνη και δεν με αφήνει να πληκτρολογησω
renetto Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Εκανα αποπειρα να κλεισω ξενοδοχειο μεσω booking agent και παραδοξως δεχθηκε την καρτα και μου εστειλε και mail επιβεβαιωσης.Μια ωρα μετα δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα και σε επικονωνια με την επιχειρηση μου ειπαν οτι δεν βλεπουν ακομα την κρατηση. Εχει κανεις ιδεα τι γινετε; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2024 από renetto
runner69 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, renetto είπε Εκανα αποπειρα να κλεισω ξενοδοχειο μεσω booking agent και παραδοξως δεχθηκε την καρτα και μου εστειλε και mail επιβεβαιωσης.Μια ωρα μετα δεν εχουν τραβηξει τα χρηματα και σε επικονωνια με την επιχειρηση μου ειπαν οτι δεν βλεπουν ακομα την κρατηση. Εχει κανεις ιδεα τι γινετε; Μου έχουν πει ότι μέσω booking δεν γίνεται κράτηση. Δεν το ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα