Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tony316 είπε

Αν κάποιος έχει κληρωθεί στον περσινό κύκλο μπορεί να κληρωθεί και φέτος;

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι μετά από έναν χρόνο ξαναμπαίνεις στην κλήρωση,αλλά δεν είμαι 100%σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tony316 είπε

Αν κάποιος έχει κληρωθεί στον περσινό κύκλο μπορεί να κληρωθεί και φέτος;

Στο ΦΕΚ δεν γράφει πως αποκλείονται όσοι έλαβαν voucher την προηγούμενη φορά.

Άρα, όσοι είναι τυχεροί, μπορεί να το ξαναπάρουν.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Στο ΦΕΚ δεν γράφει πως αποκλείονται όσοι έλαβαν voucher την προηγούμενη φορά.

Άρα, όσοι είναι τυχεροί, μπορεί να το ξαναπάρουν.

ελεος!!!!! Εμετος αυτα τα voucher τι αλλο θα μαθουμε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυο απορίες έχω:

Πόσες μέρες πρέπει να πάρεις για να θεωρηθεί οτι έχει γίνει χρήση των vouchers; Για παράδειγμα 2-3 μέρες είναι ΟΚ ή χρειάζεται παραπάνω;

Η επιδότηση πως λειτουργεί; Σου κόβει πχ απο την τιμή που δίνει το ξενοδοχείο 29€ την ημέρα; Δηλαδή αν το δωμάτιο είναι 100€, πληρώνεις 71€;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sorath είπε

Δυο απορίες έχω:

Πόσες μέρες πρέπει να πάρεις για να θεωρηθεί οτι έχει γίνει χρήση των vouchers; Για παράδειγμα 2-3 μέρες είναι ΟΚ ή χρειάζεται παραπάνω;

Η επιδότηση πως λειτουργεί; Σου κόβει πχ απο την τιμή που δίνει το ξενοδοχείο 29€ την ημέρα; Δηλαδή αν το δωμάτιο είναι 100€, πληρώνεις 71€;

Είπανε  τα site οτι θα ανοιξει μεθαυριο!

Κοιτα, εγω που χρησιμοποιησα περσι, ειχα την καρτα στο wallet και μου ειπε το ξενοδοχείο: η χρεωση σας ειναι 200 ευρω. Ωραια λεω 150 απο εδώ και 50  από εδώ (αλλη καρτα). Δεν ειπα δηλαδη τουρισμό για ολους κλπ, δεν ειναι οπως στον κοινωνικο τουρισμο.. ειναι σαν το market ή το fuel pass

Α επισης δεν εχει το πρόγραμμα καποιες μερες. Στην ουσια αν κληρωθεις, τσιμπας 200 ευρά (ειπανε φετος) σε μια ψηφιακη καρτα! Παιρνεις 200 ευρα ψηφιακα για να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιοδηποτε pos ειναι στον κλαδο του τουρισμού!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panosno1com είπε

αν κληρωθεις

Με κλήρωση είναι; Τότε δεν είναι τουρισμός για όλους, αλλά για τυχερούς.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ison_ είπε

Με κλήρωση είναι; Τότε δεν είναι τουρισμός για όλους, αλλά για τυχερούς.

Τουρισμός για λίγους :P

• Like 2
Δημοσ.

Από αύριο οι αιτήσεις. Όμως όσοι απλώς κληρώθηκαν σε "Τουρισμό για όλους 2022" ή «Κοινωνικό Τουρισμό 2024» της ΔΥΠΑ δεν μπορούν να πάρουν μέρος ξανά, ανεξάρτητα αν τα χρησιμοποίησαν ή όχι.

Αυτό ίσχυε και τις άλλες φορές. Ξέρει κανείς τι ισχύει για αυτό; Δεν μπορούμε καν να υποβάλουμε αίτηση ή τρώει άκυρο μετά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...