gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, arvacon είπε Δεν παμε καλα.. Τι να τα κανει ο κοσμος το χειμωνα τα κουπονια?? Οτι να ναι λεμε! Γιατί; Κάποιος μπορεί να θέλει να πάει στα χιόνια για σκι. Υπάρχουν και χειμερινοί προορισμοί. Ή μπορεί να θέλει απλώς να πάει κάπου μερικές μέρες να ξεσκάσει ανεξαρτήτως αν θα είναι χειμώνας ή καλοκαίρι.
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, arvacon είπε Δεν παμε καλα.. Τι να τα κανει ο κοσμος το χειμωνα τα κουπονια?? Οτι να ναι λεμε! Κρατάει όπως είπα 1 έτος. Θα κλείσεις για του χρόνου
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κρατάει όπως είπα 1 έτος. Θα κλείσεις για του χρόνου Εννοείται
arvacon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Κρατάει όπως είπα 1 έτος. Θα κλείσεις για του χρόνου Τι να το κανω του χρονου, εγω φετος το ηθελα! Δηλαδη απο δω και περα θα μας δινουν για του χρονου? Ωραια λογικη! 1
jimmy1966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, arvacon είπε Τι να το κανω του χρονου, εγω φετος το ηθελα! Δηλαδη απο δω και περα θα μας δινουν για του χρονου? Ωραια λογικη!
gizaxgiza Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 εγω θελω να τα τζογαρω πειτε κανα ξενοδοχειο που εχει φρουτακια μεσα 😉
The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Κρατάει όπως είπα 1 έτος. Θα κλείσεις για του χρόνου καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παλιότερα έβγαιναν τα αποτελέσματα τον Αύγουστο. Δεν έβρισκες τίποτα ελεύθερο μέσα στον Αύγουστο και έληγε 30/6. Αν ισχύει 1 έτος τουλάχιστον θα μπορούμε του χρόνου να κλείσουμε και το καλοκαίρι. 2
sphinxgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 ουσία έχουν αυτά τα προγράμματα αν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το πάσχα. Να βγει ιούλιο ή αυγουστο να το κάνεις τι? Και δεν θα βρεις τίποτα κ αν τελικά βρεις, θα θέλουν αρκετά επιπλέον χρήματα. 1
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Ας κληρωθω μωρε και το τσονταρω να παω καπου το Πασχα ή σε κανα τριήμερο καλα να μαστε!!
eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εμένα έχει λήξει η κάρτα αλλά είναι ακόμα μέσα στο e banking λέτε να περνάει αν την δοκιμάσω? 6/23 λέει λήξη
panosno1com Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εμένα έχει λήξει η κάρτα αλλά είναι ακόμα μέσα στο e banking λέτε να περνάει αν την δοκιμάσω? 6/23 λέει λήξη Νομίζω είχαν πει οτι χάνεται το υπόλοιπο ; ή οτι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετα τις 30/6/23 ; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από panosno1com
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Φαντάζομαι ακόμα για φέτος δεν έχει ανοίξει, ε?
panosno1com Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Φαντάζομαι ακόμα για φέτος δεν έχει ανοίξει, ε? Μπαααα το πανε απο μηνα σε μηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα