Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, arvacon είπε

Δεν παμε καλα.. Τι να τα κανει ο κοσμος το χειμωνα τα κουπονια?? Οτι να ναι λεμε!

Γιατί; Κάποιος μπορεί να θέλει να πάει στα χιόνια για σκι. Υπάρχουν και χειμερινοί προορισμοί. Ή μπορεί να θέλει απλώς να πάει κάπου μερικές μέρες να ξεσκάσει ανεξαρτήτως αν θα είναι χειμώνας ή καλοκαίρι.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, arvacon είπε

Δεν παμε καλα.. Τι να τα κανει ο κοσμος το χειμωνα τα κουπονια?? Οτι να ναι λεμε!

Κρατάει όπως είπα 1 έτος. Θα κλείσεις για του χρόνου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Τι να το κανω του χρονου, εγω φετος το ηθελα! Δηλαδη απο δω και περα θα μας δινουν για του χρονου? Ωραια λογικη!

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arvacon είπε

Τι να το κανω του χρονου, εγω φετος το ηθελα! Δηλαδη απο δω και περα θα μας δινουν για του χρονου? Ωραια λογικη!

image.png.c3d1459867ea03b6efcc8fa0aa064397.png

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παλιότερα έβγαιναν τα αποτελέσματα τον Αύγουστο. Δεν έβρισκες τίποτα ελεύθερο μέσα στον Αύγουστο και έληγε 30/6.

Αν ισχύει 1 έτος τουλάχιστον θα μπορούμε του χρόνου να κλείσουμε και το καλοκαίρι.

• Like 2
Δημοσ.

ουσία έχουν αυτά τα προγράμματα αν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το πάσχα. Να βγει ιούλιο ή αυγουστο να το κάνεις τι? Και δεν θα βρεις τίποτα κ αν τελικά βρεις, θα θέλουν αρκετά επιπλέον χρήματα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Εμένα έχει λήξει η κάρτα αλλά είναι ακόμα μέσα στο e banking λέτε να περνάει αν την δοκιμάσω? 6/23 λέει λήξη 

Νομίζω είχαν πει οτι χάνεται το υπόλοιπο ; ή οτι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετα τις 30/6/23 ;

Επεξ/σία από panosno1com
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...