Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Μπορείς να πας σε ένα τοπικό ξενοδοχείο εκεί μου μένεις και να την εξαργυρώσεις εκεί. Να βοηθήσεις τον τόπο σου. Ίσως μπορέσεις να συνεννοηθείς κιόλας με τον ιδιοκτήτη με το να σε εξυπηρετήσει με κάποιο άλλο τρόπο (πχ αν έχει και εστιατόριο στο ξενοδοχείο να σου παρέχει μερικά γεύματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό ή αν έχει πισίνα, τζακούζι ή ότι άλλο να σου δώσει πρόσβαση για ένα χρονικό διάστημα).

Στην Αθήνα λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Κι επειδή είναι σύντομο το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της κάρτας, μπορεί κάποιος που έχει βρει ήδη κάτι να θέλει να τη χρησιμοποιήσει (μιας και το ποσό αυτό των 150 ευρώ δεν είναι αμελητέο στις μέρες μας).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aliasins είπε

Στην Αθήνα λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Κι επειδή είναι σύντομο το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της κάρτας, μπορεί κάποιος που έχει βρει ήδη κάτι να θέλει να τη χρησιμοποιήσει (μιας και το ποσό αυτό των 150 ευρώ δεν είναι αμελητέο στις μέρες μας).

Γιατι δεν δοκιμαζεις σε καποιο ξενοδοχειο να στην χρεωσουν σημερα και να πας καποια αλλη στιγμη ?

Αν δεν σε ψηνουμε... τοτε δεν θα πω οχι. 

Δημοσ.

Καλησπερα. Λήγουν τα 150 ευρώ τέλη του μηνός. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να πληρώσω για να κλείσω ξενοδοχείο; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπερα. Λήγουν τα 150 ευρώ τέλη του μηνός. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να πληρώσω για να κλείσω ξενοδοχείο; 

Βρισκεις ενα ξενοδοχειο που δεχεται να εξαργυρωσει την καρτα σου και απλα την εξαργυρωνεις αφηνοντας ανοιχτη την ημερομηνια ή κλεινοντας για καποια συγκεκριμενη.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν το ξενοδοχείο που θα βρεις έχει site, ή δίνεις τα στοιχεία της κάρτας για χρέωση στο pos (αν το υποστηρίζει) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά... Θα μιλήσω με τα ξενοδοχεία να δούμε.. Γιατί λήγει στις 30 και το είχα ξεχάσει. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν το ξενοδοχείο που θα βρεις έχει site, ή δίνεις τα στοιχεία της κάρτας για χρέωση στο pos (αν το υποστηρίζει) 

καλησπέρα σε όλους και με αφορμή την εν λόγω παράθεση, όποιος γνωρίζει:

βρίσκω κάποια ξενοδοχεία με σάιτ που τελειώνει σε reserve-online.net, από ότι καταλαβαίνω είναι μια κοινή πλατφόρμα που όμως κάθε ξενοδοχείο ανεβάζει τα δικά του, λογικά θα περάσει η κράτηση έτσι; (δυστυχώς θα κλείσω κυριολεκτικά τελευταία στιγμή λόγω συνθηκών, εξού και η ερώτηση, αντί να δοκιμάσω κατευθείαν)

Δημοσ.
Στις 14/6/2023 στις 7:12 ΜΜ, NIKOSKURT είπε

ισχυει οτι αν μεινει η καρτα απο περυσι χωρις να ξοδευτει , δεν θα μπορεις να παρεις μερος στην φετινη?

Ειχαν πει οτι σε περιπτωση που δεν γινει χρηση της καρτας τοτε τρως Ban για 2 χρονια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Live in chaos είπε

Ειχαν πει οτι σε περιπτωση που δεν γινει χρηση της καρτας τοτε τρως Ban για 2 χρονια 

Οχι οτι ειναι σιγουρο πως θα κληρωθεις την επομενη χρονια κ αν τη χρησιμοποιησεις βεβαια...

Δημοσ.

Παιδιά επειδη και εμενα η καρτα λήγει 30/6 για να μην πάει χαμένη γίνετε να κάνω κράτηση/πληρωμή ηλεκτρονικό σε κάποιο κατάλυμα η πρπει να αναγκαστικά όπου κλείσω να πάω με φυσική παρουσία από εκεί για να πληρώσω στο pos;

Δημοσ.

Οχι.Εγω πήρα τηλέφωνο για κράτηση που είναι αρχές Αυγούστου και κατάφερα να κάνω κανονικά την συναλλαγή. Επειδή δοκίμασα και σε άλλο κατάλυμα πρώτα εκεί δεν το κατάφερα γιατί δεν είχε Pos. Υπόψιν η κάρτα δεν είναι καν στο όνομα μου, είναι στο όνομα στενού συγγενή. Άρα δεν απαιτείται φυσική παρουσία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christostg είπε

Οχι.Εγω πήρα τηλέφωνο για κράτηση που είναι αρχές Αυγούστου και κατάφερα να κάνω κανονικά την συναλλαγή. Επειδή δοκίμασα και σε άλλο κατάλυμα πρώτα εκεί δεν το κατάφερα γιατί δεν είχε Pos. Υπόψιν η κάρτα δεν είναι καν στο όνομα μου, είναι στο όνομα στενού συγγενή. Άρα δεν απαιτείται φυσική παρουσία. 

Η απορία μου είναι ότι από την στιγμή που είναι αυλή καρτα και ο τρόπος εξαργυρώσης είναι με ανέπαφη συναλλαγη σε pos, εξ αποστάσεως πως θα γίνει η εξαργύρωση;

Δημοσ.
On 27/06/2023 at 13:35, Pwpwpw said:

Η απορία μου είναι ότι από την στιγμή που είναι αυλή καρτα και ο τρόπος εξαργυρώσης είναι με ανέπαφη συναλλαγη σε pos, εξ αποστάσεως πως θα γίνει η εξαργύρωση;

Και ποιος ειπε οτι ο μονος τροπος εξαργυρωσης ειναι με ανεπαφη συναλλαγη?
Παιρνεις τηλεφωνο το καταλυμμα και την περναει στο pos με τα νουμερα και τα στοιχεια που γραφει η καρτα, ημερομηνια, ονοματεπωνυμο και τον τριψηφιο αριθμο Cvv ή οπως λεγεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Μπορεί ο/η υπάλληλος του καταλύματος να περάσει τα στοιχεία στο pos. Ουσιαστικά του λες τα στοιχεία. Αν αφορούσε την κανονική σου χρεωστική προφανώς δεν θα το έκανες αυτό 

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει αυτό. Μέσα στο app, θα βρεις όλα τα στοιχεία για να γίνει η συναλλαγή τηλεφωνικά ή να τους τα προωθήσεις τα στοιχεία μέσω email. Δες το σαν προκαταβολή, και τα υπόλοιπα από εκεί. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...