GeG Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, ReaperX είπε Η κάρτα ως γνωστόν λήγει τέλη Ιουνίου.. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνω κράτηση για Ιούλιο και να μου τη χρεώσουν από τώρα τηλεφωνικά ως προκαταβολή; νομιζω γινεται αλλα το δοκιμαζεις και βλεπεις. 1
Raki-meze Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, ReaperX είπε Η κάρτα ως γνωστόν λήγει τέλη Ιουνίου.. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνω κράτηση για Ιούλιο και να μου τη χρεώσουν από τώρα τηλεφωνικά ως προκαταβολή; Γίνεται. 1
panosno1com Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Έχει κερδίσει γονιός μου που δε θελει να παει καπου και ληγει τωρα τον Ιουνιο. Μπορω να την βαλω στο δικο μου κινητο και να παω καπου? Θα ειναι σα να μου δινει τη χρεωστική καρτα πχ? Ή θελει κάποια διαδικασια? Να παρω το κινητο το συγκεκριμένο μαζί ??? Νομιζω τους το χα φτιαξει στο κινητο τους στο πορτοφολι google ομως δεν τη χρησιμοποιησαν ποτέ οπως και το πορτοφολι google γενικα...
Vasileios-gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Ναι μπορείς να το κάνεις. Το βάζεις στο δικό σου κινητό, θα χρειαστεί επιβεβαίωση από την τράπεζα με sms στο κινητό του γονιού σου. 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Στις 23/5/2023 στις 8:57 ΠΜ, adi32 είπε Αυτο που εχουν κανει εχει κενα ασφαλειας. Εμενα μου ζητησε ο ξενοδοχος το νουμερο και εβαλε οσα λεφτα ηθελε χωρις να ερθει καπου σε μενα ερωτηση αν συμφωνω. Δηλ μπορουσε να βαλει οτι ποσο θελει Για την κάρτα και τα στοιχεία της είσαι εσύ ο μοανδικος υπεύθυνος (και αυτό ισχύει για όλες τις κάρτες, όχι μόνο τουρισμού). Θεωρητικά αυτές οι ενέργειες γίνονται με φυσική παρουσία. Τώρα, αν θες να κλείσεις με προκαταβολή αυτό είναι δικό σου θέμα. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος δυσπιστίας (όπως βλέπω και από τον geg). Στην τελική είτε βρίσκετε κάποιο άλλο κατάλυμα, ή μένει η κάρτα αχρησιμοποίητη.
panosno1com Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Στις 27/5/2023 στις 7:56 ΜΜ, Vasileios-gr είπε Ναι μπορείς να το κάνεις. Το βάζεις στο δικό σου κινητό, θα χρειαστεί επιβεβαίωση από την τράπεζα με sms στο κινητό του γονιού σου. Μήπως ξέρεις αν χρειαζεται και pin επειδη η συναλλαγή θα ειναι 150 ευρω? Στο fuel pass δεν μου χε ζητησει παντως. Σ ευχαριστώ!
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, panosno1com είπε Μήπως ξέρεις αν χρειαζεται και pin επειδη η συναλλαγή θα ειναι 150 ευρω? Στο fuel pass δεν μου χε ζητησει παντως. Σ ευχαριστώ! Οχι, στα κινητα δεν χρειαζεται pin μιας και δινεις το "οκ" μεσω του ξεκλειδωματος της συσκευης. (αν δεν ειναι κατανοητο, η συσκευη πρεπει να εχει κλειδωμα οθονης για χρηση google wallet) 2
panosno1com Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι, στα κινητα δεν χρειαζεται pin μιας και δινεις το "οκ" μεσω του ξεκλειδωματος της συσκευης. (αν δεν ειναι κατανοητο, η συσκευη πρεπει να εχει κλειδωμα οθονης για χρηση google wallet) Σ ευχαριστώ, το ήξερα αυτο για την ύπαρξη κλειδωματος αλλα δεν ήξερα ότι δινεις και το οκ μεσω αυτου!
Porfyria Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Γεια σας, Είμαι καινούρια στο forum. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την άυλη κάρτα που έχει κερδίσει η μαμά μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να έρθει η μαμά μου στις οικογενειακές διακοπές που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποσό για την πληρωμή της διαμονής της κουνιάδας μου που θα την αντικαταστήσει; Η κράτηση φυσικά θα γίνει στο όνομα της κουνιάδας μου κι αναρωτιέμαι αν μπορώ να πληρώσω με την κάρτα που είναι στο όνομα της μαμάς μου...Μην πάμε χαμένα τα 150 ευρώ που υπολογίζαμε στο budget μας ότι θα πληρωθούν με την κάρτα και τώρα θα δυσκολευτούμε μεν να τα βάλουμε από την τσέπη μας δεν θέλουμε και να ακυρώσουμε τις διακοπές με τα παιδιά που σχεδιάζαμε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
NIKOSKURT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 ισχυει οτι αν μεινει η καρτα απο περυσι χωρις να ξοδευτει , δεν θα μπορεις να παρεις μερος στην φετινη?
tzotzo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, δεν έχει έρθει ποτέ mail για το voucher του tourism 4 all, έχει έρθει μόνο ένα sms. Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να γίνει;
arvacon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε ισχυει οτι αν μεινει η καρτα απο περυσι χωρις να ξοδευτει , δεν θα μπορεις να παρεις μερος στην φετινη? Ειτε την ξοδεψεις ειτε οχι, δε θα σε αφησει λογικα να παρεις μερος φετος. Τουλαχιστον αυτο ισχυε αν δεν κανω λαθος για περυσι. Επρεπε να κανεις το κοινωνικος τουρισμος που σε αφηνε... 16 λεπτά πριν, tzotzo είπε Καλησπέρα, δεν έχει έρθει ποτέ mail για το voucher του tourism 4 all, έχει έρθει μόνο ένα sms. Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να γίνει; Μπες εδω και συνδεσου με τους κωδικους ταξις, ωστε να δεις την κατασταση της αιτησης σου και μετα με τα στοιχεια αυτα, μιλα με την τραπεζα ωστε να βγαλεις ακρη. https://vouchers.gov.gr/tourism4all Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από arvacon
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει την κάρτα σε εστιατόριο ξενοδοχείου, περνάει κανονικά;
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει την κάρτα σε εστιατόριο ξενοδοχείου, περνάει κανονικά; Τοσα πόσα λεφτά είναι και σου περισευψαν κιόλας! 1
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, aliasins είπε Είναι κάποιος που ενδιαφέρεται να του δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου για να μπορέσει να την εξαργυρώσει (γιατί εγώ δεν προλαβαίνω μέχρι τέλος του μήνα που λήγει) έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα τα 150 ευρώ? Μπορείς να πας σε ένα τοπικό ξενοδοχείο εκεί μου μένεις και να την εξαργυρώσεις εκεί. Να βοηθήσεις τον τόπο σου. Ίσως μπορέσεις να συνεννοηθείς κιόλας με τον ιδιοκτήτη με το να σε εξυπηρετήσει με κάποιο άλλο τρόπο (πχ αν έχει και εστιατόριο στο ξενοδοχείο να σου παρέχει μερικά γεύματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό ή αν έχει πισίνα, τζακούζι ή ότι άλλο να σου δώσει πρόσβαση για ένα χρονικό διάστημα). Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από gokuthelegend 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα