Προς το περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους

xraxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα σήμερα τηλέφωνο σε ξενοδοχείο για την προκαταβολή 200€, τους έδωσα τα στοιχεία της κάρτας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης και CVV) την πέρασε στο POS και όλα καλά η συναλλαγή έγινε κανονικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσοι κλεισατε πως το κανατε ; επειδη βρισκω καποια στο booking , αν του παρω τηλ να κανω κρατηση τηλεφωνικος δεν ξερω κατα ποσο θα δεχτουν να πληρωθουν οταν παω, σιγουρα θα θελουν προκαταβολη.

2 ώρες πριν, GeG είπε

οσοι κλεισατε πως το κανατε ; επειδη βρισκω καποια στο booking , αν του παρω τηλ να κανω κρατηση τηλεφωνικος δεν ξερω κατα ποσο θα δεχτουν να πληρωθουν οταν παω, σιγουρα θα θελουν προκαταβολη.

Του δίνεις τα στοιχεία της κάρτας και το περνάει αυτός στο pos. 

Εμενα τουλάχιστον έτσι έκανε. 

2 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Του δίνεις τα στοιχεία της κάρτας και το περνάει αυτός στο pos. 

Εμενα τουλάχιστον έτσι έκανε. 

πως ασφαλιζεσαι οτι δεν θα σου κλεψει απλα τα στοιχεια και να τα χρησιμοποιησει αυτος καπου ; αν δεν σταλθει αμεσα επιβαιωση δηλαδη , τι ενεργειες μπορεις να κανεις ;

24 λεπτά πριν, GeG είπε

πως ασφαλιζεσαι οτι δεν θα σου κλεψει απλα τα στοιχεια και να τα χρησιμοποιησει αυτος καπου ; αν δεν σταλθει αμεσα επιβαιωση δηλαδη , τι ενεργειες μπορεις να κανεις ;

Σου έρχεται ειδοποίηση πως η κάρτα χρησιμοποιήθηκε από τον τάδε. Δεν νομίζω πως ο επαγγελματίας θα ρισκάρει καταγγελίες ή έστω κακές κριτικές και διαπόμπευση. 

24 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

μπορεις να πληρωσεις με την καρτα ανεπαφα μεσω κινητου σε pos ?

Ναι, την βάζεις κανονικά στο Google wallet

• Like 1

εκλεισα μεσω booking σε ενα καταλυμα που μπορω να πληρωσω κατα την διαμονη μου αλλα μου ζητησε την καρτα για εγγυηση η σελιδα , σε περιπτωση ακυρωσης να τα τραβηξει, αναρωτιεμαι αν θα μπορεσει να τα τραβηξει ωστοσο. Τι πιστευετε ; Επισης αγχωνομαι και ολας μην παω στο καταλυμα και εχει δηλωμενο το pos ως καφετερια (επειδη βλεπω εχει και καφε/εστιατοριο που συστεγαζει στον χωρο) και δεν δουλεψει η καρτα, επειδη δεν γνωριζω, μπορει να γινει κατι τετοιο;

Επειδή τελικά δεν θα μπορέσω να λείψω από τον τόπο εργασίας μου μέχρι τέλη Ιουνίου, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω να πάω να φάω με την γυναίκα μου σε κάποιο εστιατόριο ξενοδοχείου και ρωτώ, το έχει κάνει κάνεις; Να γίνεται;

• Like 1

14 ώρες πριν, GeG είπε

Επειδή τελικά δεν θα μπορέσω να λείψω από τον τόπο εργασίας μου μέχρι τέλη Ιουνίου, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω να πάω να φάω με την γυναίκα μου σε κάποιο εστιατόριο ξενοδοχείου και ρωτώ, το έχει κάνει κάνεις; Να γίνεται;

Είχα πάει σε μπαρ ξενοδοχείου και την περνάνε κανονικά

• Thanks 1

Στις 14/5/2023 στις 4:51 ΜΜ, GeG είπε

Αυτο που εχουν κανει εχει κενα ασφαλειας.

Εμενα μου ζητησε ο ξενοδοχος το νουμερο και εβαλε οσα λεφτα ηθελε χωρις να ερθει καπου σε μενα ερωτηση αν συμφωνω. Δηλ μπορουσε να βαλει οτι ποσο θελει 

Η κάρτα ως γνωστόν λήγει τέλη Ιουνίου..

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνω κράτηση για Ιούλιο και να μου τη χρεώσουν από τώρα τηλεφωνικά ως προκαταβολή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...