Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Μπορω με καποιο τροπο να κλεισω με booking ή σε αλλα παρομοια sites και να βαλω τα στοιχεια της καρτας ?

Αλλα το ποσο ειναι μεγαλυτερο απο 150ε

Δεν γίνεται. Μόνο αν έχει επιλογή "πληρωμή στο κατάλυμα" και χωρίς κάρτα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, st2 είπε

Ρε παιδιά υπάρχει μια.λιστα με τα καταλύματα που συμμετέχουν;

Δεν υπάρχει περιορισμός.

Αφού είναι ζωντανο χρήμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά να υπάρχει διαθεσιμότητα δηλαδή ;

Δεν χρειάζεται να έχουν εγγραφεί σε κάποια λίστα του προγράμματος;

Οκ ευχαριστώ...

Επεξ/σία από st2
Δημοσ.

Το μονο που πρεπει να εχουν εκει που θα κλεισεις ειναι μηχανή POS. Αλλιως δεν θα μπορεσεις να πληρωσεις με τα ευρά του Μητσοτάκη! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Η χρήση της κάρτας απαιτεί ταυτότητα; 
μπορω να την δώσω σε συγγενικό πρόσωπο να την χρησιμοποιήσει;

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας, Μου έχει μείνει 95 ευρώ υπόλοιπο. Μπορώ να πληρώσω airbnb η booking η μόνο σε pos σε ξενοδοχείο η δωμάτια?

Και σε περίπτωση που το ποσό είναι μεγαλύτερο, πως γίνεται η πληρωμή (που μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas2712 είπε

Παιδιά γεια σας, Μου έχει μείνει 95 ευρώ υπόλοιπο.  μόνο σε pos σε ξενοδοχείο η δωμάτια?

Και σε περίπτωση που το ποσό είναι μεγαλύτερο, πως γίνεται η πληρωμή (που μάλλον δεν το βλέπω να γίνεται)

Μετρητοίς ή με άλλη οποιαδήποτε χρεωστικη κάρτα με υπόλοιπο ή πιστωτική.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/4/2023 στις 9:04 ΜΜ, d_gkal είπε

Η χρήση της κάρτας απαιτεί ταυτότητα; 
μπορω να την δώσω σε συγγενικό πρόσωπο να την χρησιμοποιήσει;

Την περνανε στο κινητο τους. Δεν απαιτει ταυτοτητα

3 ώρες πριν, kostas2712 είπε

Παιδιά γεια σας, Μου έχει μείνει 95 ευρώ υπόλοιπο. Μπορώ να πληρώσω airbnb η booking η μόνο σε pos σε ξενοδοχείο η δωμάτια?

Οχι, δεν μπορεις airbnb/booking.

Αν το ποσο ειναι μεγαλυτερο, συμπληρωνεις με αλλον τροπο πληρωμης 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω λογαριασμό στην alpha οπότε έκανα εγγραφή στο web banking  με το username  και το password  που μου έστειλαν. Η κάρτα εμφανίζεται εκεί, αλλά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να δω τα πλήρη στοιχεία της κάρτας, άρα κατεβάζω το mobile app.  Όταν πάω να κάνω register στο app μου ζητάει αριθμό κάρτας και δύο ψηφία του pin (απαράδεκτο, τέλος πάντων). Κατάφερα από το web banking να μου στείλουν στο κινητό το pin για την κάρτα. Έλα όμως που μάλλον η εφαρμογή δεν αναγνωρίζει αυτό το pin! (πιθανολογώ επειδή έχει στηθεί για να δουλεύει με τις κλασικές χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας).

Τι πρέπει να κάνω για να καταφέρω να κάνω εγγραφή στο mobile app, γνωρίζει κανείς; 

Update: απαντάω μόνος μου. Τελικά με το άνοιγμα του app, πάνω από το register (που έχει με έντονη γραφή και προεπιλεγμένο) γράφει Login with credentials που νόμισα ότι αναφέρεται στο Register αλλά τελικά είναι εναλλακτική επιλογή σύνδεσης, δεν χρειάζεται να γίνει ξεχωριστό register στο app. Σχεδιασμός της πλάκας, μόνο όταν πατήσεις πάνω καταλαβαίνεις ότι είναι ενεργή επιλογή σύνδεσης..

Spoiler

IMG_20230427_001400.jpg

Επεξ/σία από batatoudis
Δημοσ.

Γεια σας.

Δυστυχώς δεν έκανα κάποια αίτηση για οποιοδήποτε πρόγραμμα που αφορούσε τον Τουρισμό και τώρα που ήρθε η ώρα να κλείσουμε τα βρίσκουμε σκούρα (λόγω οικονομικών). Στις 15/6 πιάνω νέα δουλειά και θέλουμε να πάμε κάμπινγκ 4-5 βράδια οικογενιακός ακριβώς πριν πιάσω δουλειά. Πρώην συνάδελφος μου ειπε ότι της έδωσε γνωστή την αύλη κάρτα της (με ένα αντίτιμο). Την χρησιμοποίησε και όλα καλά. Και τώρα έρχομαι στην ερώτηση μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που δεν θα την χρησιμοποίλησει σίγουρα να επικοινωνήσουμε?  Κάλεσα στο κάμπινγκ και μου είπαν ότι δέχονται κανονικά κάρτα τουρισμός για όλους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι δικαιούχος, μου έχει έρθει μήνυμα στο κινητό ότι η ψηφιακή κάρτα είναι έτοιμη και να μπω στην alphabank αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο mail με την αριθμοσειρά, ούτε κάποιο μήνυμα με τα ψηφία που συνθέτουν το προσωρινό password. Μου έχει έρθει απλά ένα μήνυμα στις 3/4 ότι θα λάβω τους κωδικούς στο κινητό. Από τότε τίποτα. Την είχα κάνει ξανά την διαδικασία με το fuel pass και η διαδικασία προχώρησε σωστά. Που να πάρω τηλ να ρωτήσω; 

Επεξ/σία από tasep
Δημοσ.
Στις 28/4/2023 στις 2:08 ΜΜ, Giouli74 είπε

Γεια σας.

Δυστυχώς δεν έκανα κάποια αίτηση για οποιοδήποτε πρόγραμμα που αφορούσε τον Τουρισμό και τώρα που ήρθε η ώρα να κλείσουμε τα βρίσκουμε σκούρα (λόγω οικονομικών). Στις 15/6 πιάνω νέα δουλειά και θέλουμε να πάμε κάμπινγκ 4-5 βράδια οικογενιακός ακριβώς πριν πιάσω δουλειά. Πρώην συνάδελφος μου ειπε ότι της έδωσε γνωστή την αύλη κάρτα της (με ένα αντίτιμο). Την χρησιμοποίησε και όλα καλά. Και τώρα έρχομαι στην ερώτηση μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που δεν θα την χρησιμοποίλησει σίγουρα να επικοινωνήσουμε?  Κάλεσα στο κάμπινγκ και μου είπαν ότι δέχονται κανονικά κάρτα τουρισμός για όλους. 

Εγινε η 'δουλειά' ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...