Strat8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Φαινονται στην myalpha mobile εφαρμογη Μάλιστα... Ευχαριστώ για την απάντηση. Ήλπιζα να αποφύγω την εγκατάσταση της μιας και δεν είμαι πελάτης της και να χρησιμοποιήσω το web ebanking μόνο μια φορά απλά για να πάρω τα στοιχεία της κάρτας. Απ' οτι φαίνεται δεν θα έχω αυτήν τη δυνατότητα. Το βρίσκω πραγματικά πολύ ηλίθιο αυτό το σύστημα. Με ποια λογική αποκρύπτονται στοιχεία της κάρτας στο web banking; Αφού τη δείχνει που τη δείχνει την κάρτα. Τέλος πάντων...
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Strat8 είπε Μάλιστα... Ευχαριστώ για την απάντηση. Ήλπιζα να αποφύγω την εγκατάσταση της μιας και δεν είμαι πελάτης της και να χρησιμοποιήσω το web ebanking μόνο μια φορά απλά για να πάρω τα στοιχεία της κάρτας. Απ' οτι φαίνεται δεν θα έχω αυτήν τη δυνατότητα. Το βρίσκω πραγματικά πολύ ηλίθιο αυτό το σύστημα. Με ποια λογική αποκρύπτονται στοιχεία της κάρτας στο web banking; Αφού τη δείχνει που τη δείχνει την κάρτα. Τέλος πάντων... Άμα κάνεις την δουλειά σου, την διαγράφεις.
Tony316 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε εμένα χθες η άυλη από Alpha Bank. Παιδεύτηκα πολύ να την βάλω στο Gpay γιατί είναι σε διαφορετικό λογαριασμό από το market pass και έπρεπε να μου στείλει ένα κάρο κωδικούς SMS μέχρι να κάνω login/logout Τέλος πάντων πήρα και τα στοιχεία της κάρτας σε screenshot να τα έχω. Θέλω να πληρώσω σε ξενοδοχείο για διακοπές τον Ιούλιο αλλά ακόμη περιμένω για τις κρατήσεις. Πόσο πιθανό είναι να έχουν POS με δυνατότητα καταχώρισης στοιχείων (αν δεν βρεθεί τρόπος με κάποιο σύστημα ηλεκτρονικής πληρωμής); Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Tony316
gavorki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από gavorki Λάθος ανάρτηση
Brainmorf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2023 στις 7:30 ΜΜ, DonaldSand είπε Καλησπέρα, Μου ήρθε το sms ότι η ψηφιακή κάρτα είναι έτοιμη . Τώρα περιμένω να μου στείλουν κωδικούς για e banking?? Λογαριασμό δε χρησιμοποιώ alpha αλλά είχα στο παρελθόν alpha για τα 150 από το εμβόλιο. Ναί , username στο email και SMS με τις οδηγίες για το PIN. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από Brainmorf 1
tryfos Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από tryfos
blazar Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Καλημέρα παιδιά, Μου είχε έρθει και εμένα το email από alpha΄με τους αριθμούς για να βρω τον κωδικό, αλλά κατά λάθος το διέγραψα από τα emails μου. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μου επαναστείλουν το mail;
arvacon Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 51 λεπτά πριν, blazar είπε Καλημέρα παιδιά, Μου είχε έρθει και εμένα το email από alpha΄με τους αριθμούς για να βρω τον κωδικό, αλλά κατά λάθος το διέγραψα από τα emails μου. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να μου επαναστείλουν το mail; Αν εχεις alpha web banking, μολις μπεις εκει, θα τη βρεις ηδη μεσα την καρτα σου, διαφορετικα θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους να σου στειλουν ξανα το email. 1
GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, arvacon είπε Αν εχεις alpha web banking, μολις μπεις εκει, θα τη βρεις ηδη μεσα την καρτα σου, διαφορετικα θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους να σου στειλουν ξανα το email. Δεν είναι στον κάδο ?
blazar Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι στον κάδο ? Όχι, έχει διαγραφεί τελείως
GeG Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Έχεις κανένας ευκαιρη την πληροφορια για το μέχρι ποτε μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ποσο των 150€ ;
WebDevGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, GeG είπε Έχεις κανένας ευκαιρη την πληροφορια για το μέχρι ποτε μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ποσο των 150€ ; Μέχρι την ημερομηνία λήξης της κάρτας που αν δεν κάνω λάθος για όλους είναι 06/23. Δηλαδή μέχρι τέλος Ιουνίου 1 1
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορω με καποιο τροπο να κλεισω με booking ή σε αλλα παρομοια sites και να βαλω τα στοιχεια της καρτας ? Αλλα το ποσο ειναι μεγαλυτερο απο 150ε Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από adi32
Vasileios-gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Όχι δεν μπορείς . Η κάρτα αυτή δουλεύει μόνο σε ξενοδοχεία, δεν δουλεύει σε τουριστικά γραφεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα