adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Ηρθε sms σημερα οτι θα σταλει στο email η οδηγια για το πως θα παρουμε τα λεφτα αλλα τιποτα ακομα 1
Fir3fly Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή μου ήρθε και εμένα σήμερα η κάρτα, μια ερώτηση: Μπορώ να χρησιμοποιησω την κάρτα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που θα μένω? Ηθελα να κλεισω με το Booking , αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιησω εκεί την καρτα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από Fir3fly
kkailas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιησουμε την καρτα στο booking ή στο Airbnb;
kokoviosR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, kkailas είπε Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιησουμε την καρτα στο booking ή στο Airbnb; OXI ,δεν περναει σε booking και άλλα παρομοια sites. Δυστυχως βρηκα καλυτερες τιμες στο ίδιο ξενοδοχειο απο booking και από άλλα αντίστοιχα, τελικα πηρα τηλεφωνο , εκλεισα σε μεγαλυτερη τιμή από τα περισσότερα που ειχα ήδη βρει και πληρωσα με NFC στο ιδιο το ξενοδοχειο για να τη χρησιμοποιησω. Απο οτι καταλαβα πρεπει να φαινεται μονο η ξενοδοχειακη επιχειρηση, οποτε αναγκαστικά ΤΗΛΕΦΩΝΟ, για να χρησιμοποιήσετε τη σουπερ τεχνολογικη καρτα. Απο αποσταση ισως μονο σε μεγαλα ξενοδοχεια, αλλα υπαρχει πάλι πρόβλημα αν δεν καλυπτει ολο το ποσό της κράτησης ή αν εχεις υπόλοιπο, αρα πρακτικά πληρωνεις στο ξενοδοχείο και κλεινεις μονο απο τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσεις τη σουπερ διαφημισμενη κάρτα. Στις 19/3/2023 στις 1:57 ΜΜ, andreaspA είπε Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως. Αγαπητε συμφορουμιτη, Αναθεμα και αν καταλαβαινεις τι γραφεις. Οι ανικανοι που τρεχουν το προγραμα, εχουν βγαλει εκτος τους καλυτερους μηνες για επιχειρησεις και εργαζομενους. Το προγραμμα ξεκινησε ουσιαστικα Αυγουστο!! αφου πρακτικα δεν μπορουσες να κλεισεις νωριτερα!!! Ο Ιουλιος ηταν πρακτικά εκτός. Ποσο δυσκολο ηταν να το ξεκινησουν απο τον περσινο Ιουνιο που τα καταλυματα ηταν αδεια , να ειναι μεσα ο Ιουνιος-Ιουλιος και να το κρατησουν και φετος τον Ιουνιο (διπλο); Σε χωρα με καλοκαιρινό τουρισμό ζούμε. Όπως είναι φτιαγμένο το πρόγραμμα βολευει μονο να πας καπου Σαββατοκυριακο. Για διακοπες απλα δεν βολευει αφου δε μπορεις να βρεις ηλεκτρονικα καλες ευκαιριες. Το NFC μας μαρανε και η αυλη καρτα.
dimitris.v Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Κάποιος που να έχει κάνει αίτηση μέσω alpha bank και να το έχει λάβει ήδη;
andreaspA Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, kokoviosR είπε Αγαπητε συμφορουμιτη, Αναθεμα και αν καταλαβαινεις τι γραφεις. Οι ανικανοι που τρεχουν το προγραμα, εχουν βγαλει εκτος τους καλυτερους μηνες για επιχειρησεις και εργαζομενους. Τοσο δυσνοητο ηταν αυτο που ειπα? Δεν θα σου δωσει επιδοτηση για να πας Ιουλιο και Αυγουστο. Ευκολα κατανοητο θα επρεπε να ειναι. Πηγαινε τωρα σου λεει. Ανοιξαν αρκετα και τις επομενες μερες ολα!
kokoviosR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, andreaspA είπε Τοσο δυσνοητο ηταν αυτο που ειπα? Δεν θα σου δωσει επιδοτηση για να πας Ιουλιο και Αυγουστο. Ευκολα κατανοητο θα επρεπε να ειναι. Πηγαινε τωρα σου λεει. Ανοιξαν αρκετα και τις επομενες μερες ολα! Βρε καλε μου σου εξηγω οτι τα προγραμματα τα κανουν ετσι που να μη μπορεις να πας διακοπες. Αν θελαν να βοηθησουν θα στα εδιναν και τον Ιουνιο και τον Ιουλιο πιου υπαρχουν θεσεις αδειες . Στα δινουν Αυγουστο που δε μπορεις να πας και το χειμωνα που ΔΕΝ θες να πας.Τελικα καταντας να μην πας πουθενα.Υποψιν μιλαμε για τους συνηθισμενους πελατες-ανθρωπους και για τα συνηθισμενα ξενοδοχεια που ανοιγουν καλοκαιρινους μηνες.Σε τελικη αμα θελει η κυβερνηση να στηριξει συγκεκριμενους επιχειρηματιες ας τους δωσει απλα μια επιδοτηση και ας μη μας ταλαιπωρει. Εν τω μεταξυ απο το ανοιξαν αρκετα καταλαβαινω οτι μαλλον δεν το κατεχεις το τουριστικο... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από kokoviosR
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, kokoviosR είπε Αν θελαν να βοηθησουν θα στα εδιναν και τον Ιουνιο και τον Ιουλιο πιου υπαρχουν θεσεις αδειες . Στα δινουν Αυγουστο που δε μπορεις να πας και το χειμωνα που ΔΕΝ θες να πας. Εν τω μεταξυ με την 3η κληρωση, οι δικαιουχοι εφτασαν τους 400.000, δηλαδη 200.000 παραπανω απο οτι ηταν αρχικα να τα παρουν. Επισης, λετε ξανα και ξανα για Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο. Υπαρχουν και αλλοι μηνες μεσα στο ετος, εκτος αν θεωρειτε διακοπες=θαλασσα. Το οτι ΔΕΝ θελετε να πατε, αυτο ειναι δικο σας προβλημα. Αρκετα ξενοδοχεια δεχονται online πληρωμες. Καντε μια ερευνα και προπληρωστε για τελη Αυγουστου-Σεπτεμβριο
Brainmorf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dimitris.v είπε Καλησπέρα. Κάποιος που να έχει κάνει αίτηση μέσω alpha bank και να το έχει λάβει ήδη; Καλημέρα , πριν από μισή ώρα περίπου ήρθε SMS. Στο My Alpha Web υπάρχει κανονικά η κάρτα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Brainmorf
kokoviosR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εν τω μεταξυ με την 3η κληρωση, οι δικαιουχοι εφτασαν τους 400.000, δηλαδη 200.000 παραπανω απο οτι ηταν αρχικα να τα παρουν. Επισης, λετε ξανα και ξανα για Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο. Υπαρχουν και αλλοι μηνες μεσα στο ετος, εκτος αν θεωρειτε διακοπες=θαλασσα. Το οτι ΔΕΝ θελετε να πατε, αυτο ειναι δικο σας προβλημα. Αρκετα ξενοδοχεια δεχονται online πληρωμες. Καντε μια ερευνα και προπληρωστε για τελη Αυγουστου-Σεπτεμβριο Φυσικα θα ξερεις οτι οι τιμες online (σε οποια ξενοδοχεια δεχονται online) ειναι ποσοστιαια αρκετα υψηλοτερες απο τις τιμες σε αλλες πλατφορμες. Αρα το 150ρι εξανεμιζεται, ειδικα αν δεν κλεισεις 5ημερο+, αλλιως Σαββατοκυριακο και πολυ μας ειναι ε;. Επισης απαντηστε επιτελους, γιατι οι κυβερνωντες αδυνατουν να καταφερουν το στοιχειωδες, δηλαδη να ξεκινησουν εγκαιρως τα προγραμματα , ωστε Ιουνιος και Ιουλιος να ειναι εντος. Δε ζουμε στην Αυστρια-Ελλαδα =θαλασσα, οι επιχειρησεις ειναι ανοιχτες, αδειες και περιμενουν εναν ανθρωπο να προγραμματισει τα κουπονια στην ωρα τους. Δε θελουμε τσολιαδες στις διακοπες μας να μας υποχρεωσουν να παμε οταν δε θελουμε.Θελουμε σωστη οργανωση, αν δε μπορουν ας βαλουν αλλους που μπορουν να αναλαβουν. 1
Kaboomzer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Είχα δηλώσει Alpha bank. Δεν είμαι πελάτης της, δεν έχω ούτε την εφαρμογή. Μου ήρθε email με το username και με μια αριθμοσειρά 20 ψηφίων ώστε να βρω το password σύμφωνα με το sms που θα στείλουνε. Έχουν έρθει 4 ίδια sms που λένε ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε, αλλά sms με οδηγίες για το password δεν ήρθε. Περιμένω ή επικοινωνώ με την τράπεζα;
Strat8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Μου ήρθε το email και τα sms κανονικά και ενεργοποίησα τον λογαριασμό. Είχα δηλώσει Alpha bank κι εγώ και χωρίς να είμαι πελάτης της επίσης. Το πρόβλημα μου είναι πως αν και μου εμφανίζεται η κάρτα, δεν μπορώ να δω όλα τα στοιχεία της. Στις "λεπτομέρειες" εμφανίζεται μόνο ο αριθμός της κάρτας. Δεν εμφανίζεται κάπου ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV), ενώ το όνομα κατόχου είναι στα ελληνικά, κάτι που μου φαίνεται περίεργο καθώς τα ονόματα στις κάρτες είναι με λατινικούς χαρακτήρες. Εξαιτίας της έλλειψης αυτών των πληροφοριών, δεν μπορώ να προσθέσω την κάρτα στο google pay αλλά ούτε φυσικά να τη χρησιμοποιήσω για online πληρωμή σε κάποιο ξενοδοχείο. Ήθελα να ρωτήσω αν εμφανίζονται κανονικά αυτά τα στοιχεία σε άλλους. Μήπως πρέπει να πάω κάπου αλλού για να τα δω;
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Strat8 είπε Το πρόβλημα μου είναι πως αν και μου εμφανίζεται η κάρτα, δεν μπορώ να δω όλα τα στοιχεία της. Φαινονται στην myalpha mobile εφαρμογη Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από SabotazNic
DonaldSand Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, Μου ήρθε το sms ότι η ψηφιακή κάρτα είναι έτοιμη . Τώρα περιμένω να μου στείλουν κωδικούς για e banking?? Λογαριασμό δε χρησιμοποιώ alpha αλλά είχα στο παρελθόν alpha για τα 150 από το εμβόλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα