takoulou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια θα γραφω; Οταν βγηκε το προγραμμα ελεγε και εστιαση και ακτοπλοικα εκτος απο ξενοδοχεια. Εχω γραψει και εξοχικο εχει ο πεθερος μου στους Αγιους Θεοδωρους και σπιτι στα Χανια, δεν εχω την αναγκη να παω για 2 μερες σε ξενοδοχειο γιατι τα 150 σε 5μελη οικογενεια αντε να ειναι 2 μερες. Αφου ειχα κανει την αιτηση ειπαν οτι δεν θα ισχυει για εστιαση λεω οκ να παμε μια ολοημερη Αγκιστρι η Αιγινα δηλαδη να γλυτωσω τα ακτοπλοικα. Πλεον ουτε εκει μπορω να τα χρησιμοποιησω. Μπορείς να πας με την οικογένεια σου ένα ταξίδι στην Αιδηψό, Πήλιο, Βόλο, κτλπ
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Μπορείς να πας με την οικογένεια σου ένα ταξίδι στην Αιδηψό, Πήλιο, Βόλο, κτλπ Ποσο θα το ηθελα αλλα η γυναικα μου αντι αν δουλευει 5Χ8 δουλευει 6.5Χ6 γιατι κατι μπλε στρουμφακια εδωσαν αυτο το δικαιωμα στους εργοδοτες οποτε μονο μια Κυριακη μενει. Ισως αν παρει καμια βδομαδα αδεια μεσα Ιουνη να παμε κανα Ναυπλιο αλλα και παλι ακομα και για δυο βραδια θα πρεπει να κλεισεις απο καιρο πριν ξενοδοχειο και στην δουλεια της γυναικας μου απλα της λενε εχεις αδεια την αλλη βδομαδα οποτε αστα βραστα.
lentmia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Παιδιά όποιος δεν το θέλει για διακοπές μπορεί να παρει τη γυναίκα του,τη γκομενα του, ένα φίλο οτι θέλει ο καθενας τέλος πάντων να πάνε σε ενα ξενοδοχείο της περιοχής τους να μείνουν σε ένα καλο δωμάτιο για ένα βράδυ.Ειναι 150 ευρω που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε διαμονή μην το αφήσετε να χαθεί αν δεν σας χρειάζεται για διακοπές. 3 1
troi.g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, lentmia είπε Παιδιά όποιος δεν το θέλει για διακοπές μπορεί να παρει τη γυναίκα του,τη γκομενα του, ένα φίλο οτι θέλει ο καθενας τέλος πάντων να πάνε σε ενα ξενοδοχείο της περιοχής τους να μείνουν σε ένα καλο δωμάτιο για ένα βράδυ.Ειναι 150 ευρω που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε διαμονή μην το αφήσετε να χαθεί αν δεν σας χρειάζεται για διακοπές. Πολύ σωστά, όντως. 2 1
gavorki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μόλις ήρθε και σε εμένα. Μόνο ξενοδοχεία τελικά; ☺️
GREGORYMO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Μολις μου μπηκε στο Viva τελικα ειναι μονο για ξενοδοχεια ουτε καν για πλοια; Edit Εχω 150 αχρηστα ευρω στο viva 😂 Άλλο πάλι και τούτο!! Σε τροχόσπιτο θα μείνεις ? 47 λεπτά πριν, gavorki είπε Μόλις ήρθε και σε εμένα. Μόνο ξενοδοχεία τελικά; ☺️ 150€ είναι. Θα σου περισσέψουν!!!! 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια θα γραφω; Οταν βγηκε το προγραμμα ελεγε και εστιαση και ακτοπλοικα εκτος απο ξενοδοχεια. Εχω γραψει και εξοχικο εχει ο πεθερος μου στους Αγιους Θεοδωρους και σπιτι στα Χανια, δεν εχω την αναγκη να παω για 2 μερες σε ξενοδοχειο γιατι τα 150 σε 5μελη οικογενεια αντε να ειναι 2 μερες. Αφου ειχα κανει την αιτηση ειπαν οτι δεν θα ισχυει για εστιαση λεω οκ να παμε μια ολοημερη Αγκιστρι η Αιγινα δηλαδη να γλυτωσω τα ακτοπλοικα. Πλεον ουτε εκει μπορω να τα χρησιμοποιησω. Είναι δυνατόν να έλεγε κάτι τέτοιο το πρόγραμμα!!!!!! Απλά, είπες: Κάνω την αίτηση και όπου μας πάει!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άλλο πάλι και τούτο!! Σε τροχόσπιτο θα μείνεις ? 150€ είναι. Θα σου περισσέψουν!!!! Είναι δυνατόν να έλεγε κάτι τέτοιο το πρόγραμμα!!!!!! Απλά, είπες: Κάνω την αίτηση και όπου μας πάει!! Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο. Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους. Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα.
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ποσο θα το ηθελα αλλα η γυναικα μου αντι αν δουλευει 5Χ8 δουλευει 6.5Χ6 γιατι κατι μπλε στρουμφακια εδωσαν αυτο το δικαιωμα στους εργοδοτες οποτε μονο μια Κυριακη μενει. Οπότε μια Κυριακή θα πάτε να φάτε σε κάποιο ξενοδοχείο. Problem solved 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα. Πηγη?
Tommygre Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο. Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους. Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα. Ακτοπλοικα δινει εκπτωση στο προγραμμα κοινωνικου τουρισμου. Ακτοπλοικα, εστιαση και καταλυμα δινει στο εβοια-σαμος pass για τις δυο αυτες πληγεντες απο πυρκαγιες περιοχες. Λογικα μπερδεύεσαι με το evoia pass γιατι ειχε βγει μαζι με τον τουρισμο για ολους και σε κάποιο αρθρο θα το διαβασες και σου μεινε. Τουρισμο για ολους ηταν ανεκαθεν μονο καταλυμα. Για να μην τρελενεσαι. Οταν πας Χανια η Αγιους Θεοδωρους, θα πας σε εστιατοριο καποιου ξενοδοχειου εκει περα και θα φας και θα πιεις για 150€ με την οικογενεια. Η σε μια μερα η σε δυο η σε τρεις. Αρκει να τα εχεις ξοδεψει μεχρι 30/6. Ειδαλλως, πας σε ξενοδοχειο της περιοχης που μενεις μονιμα και τα τρως εκει στο εστιατοριο. Αλλιως, μου στελνεις την καρτα σε pm. 😝 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από Tommygre 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οπότε μια Κυριακή θα πάτε να φάτε σε κάποιο ξενοδοχείο. Problem solved Πηγη? Μπορεις να πας να φας χωρις να μεινεις δηλαδη χωρις δωματιο; Συγνωμη αλλα δεν αποθηκευσα τα site που τα εγραφαν ουτε φυσικα εκανα αιτηση ενω γνωριζα οτι ειναι για ξενοδοχεια μονο μηπως αλλαξουν γνωμη και παρω σουβλακια απο το σουβλατζη της περιοχης μου.
Tommygre Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Μπορεις να πας να φας χωρις να μεινεις δηλαδη χωρις δωματιο; Συγνωμη αλλα δεν αποθηκευσα τα site που τα εγραφαν ουτε φυσικα εκανα αιτηση ενω γνωριζα οτι ειναι για ξενοδοχεια μονο μηπως αλλαξουν γνωμη και παρω σουβλακια απο το σουβλατζη της περιοχης μου. Εννοειται, αρκει να μην ειναι all inclusive hotel. Παρε τηλ σε καποιο ξενοδοχειο που σε ενδιαφερει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Tommygre είπε Εννοειται, αρκει να μην ειναι all inclusive hotel. Παρε τηλ σε καποιο ξενοδοχειο που σε ενδιαφερει. Κοιτα μεσα στο κινητο ειναι το viva οποτε αν παμε κανα ΣΚ Λουτρακι θα ρωτησω εκει.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μπορεις να πας να φας χωρις να μεινεις δηλαδη χωρις δωματιο; Συγνωμη αλλα δεν αποθηκευσα τα site που τα εγραφαν ουτε φυσικα εκανα αιτηση ενω γνωριζα οτι ειναι για ξενοδοχεια μονο μηπως αλλαξουν γνωμη και παρω σουβλακια απο το σουβλατζη της περιοχης μου. Το πρόγραμμα ήταν για να 'κινηθεί' ο τουρισμός. Όχι η ακτοπλοΐα και τα εστιατόρια. 40 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο. Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους. Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα. Δεν το συνεχίζω αλλά δεν με πείθεις ότι δεν σκέφτηκες: Κάνω αίτηση και όπου με πάει. 1
nermain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω εξοχικο και στους Αγιους Θεοδωρους και στα Χανια δεν εχω αναγκη ουτε τροχοσπιτο ουτε ξενοδοχειο. Και ξερεις επειδη κουβαλαω παιδια η καλυτερη παραλια για τα παιδια ειναι εκει που εχουν κανει φιλους. Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα. αμα δεν σ κανει δωστο απο δω . BTW τι εννοειται λεγοντας τωρα μ ηρθε κλπ; Μια κληρωση δν γινεται; Να ελπιζω μελλοντικα μηπως γινει καμια αλλη;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Οταν εκανα αιτηση στα διαφορα site εγραφαν και για εστιαση και για πλοια αν ηξερα μονο για ξενοδοχεια απλα δεν θα εκανα Είσαι σίγουρος ότι τα άρθρα που βρήκες αφορούσαν το Τουρισμός για Όλους και όχι το αντίστοιχο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είχε κάποιες άλλες προϋποθέσεις, ή κάποιο άλλο πρόγραμμα; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα