nickmanak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Σε ταβερνες θα περναει η αυλη ή ειναι μονο για διαμονή;
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, nickmanak είπε Σε ταβερνες θα περναει η αυλη ή ειναι μονο για διαμονή; Ξέρω ότι είναι μόνο για διαμονή.
MikhailBakurin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Telikά έχουμε μάθει αν περνάει σε airbnb + booking; Στο εξωτερικό; Πλησιάζει η με΄ρα που λήγει η κάρτα και θέλω να δω τι θα την κάνω.
WebDevGr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, MikhailBakurin είπε Telikά έχουμε μάθει αν περνάει σε airbnb + booking; Στο εξωτερικό; Πλησιάζει η με΄ρα που λήγει η κάρτα και θέλω να δω τι θα την κάνω. Όχι δεν περνάει σε booking - airbnb
andreaspA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 6:31 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ειναι γελειο να ειναι μεχρι 30/6 οταν στην ουσια το καλοκαιρι ειναι ακομα τουλαχιστον 2 μηνες. Μην μου πειτε κλεινεις και προπληρωνεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που μεχρι 30/6 δεν ξερουν καν ποτε θα παρουν αδεια παραδειγμα στην δουλεια της γυναικας μου το ξερουν το πολυ ενα μηνα πριν. Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ο σκοπος δεν ειναι μονο να πας διακοπες εσυ. Επισης σκοπος ειναι να βοηθησουν τα τουριστικα καταλυματα τους δυσκολοτερους μηνες. Τον αυγουστο δεν εχουν αναγκη τα ξενοδοχεια. Φουλ ειναι ουτως η αλλως. Δεν εχεις αδικο αλλα για πολλους ειναι δωρον αδωρον. Στην αρχη ειχαν πει οτι μπορεις να τα φας ακομα και σε εστιαση που εμενα με βολευε γιατι εχω εξοχικο ακομα και στα Χανια οποτε δεν εχω την αναγκη να μεινω σε ξενοδοχειο.
andreaspA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν εχεις αδικο αλλα για πολλους ειναι δωρον αδωρον. Στην αρχη ειχαν πει οτι μπορεις να τα φας ακομα και σε εστιαση που εμενα με βολευε γιατι εχω εξοχικο ακομα και στα Χανια οποτε δεν εχω την αναγκη να μεινω σε ξενοδοχειο. Εχεις εξοχικο στα χανια και ασχολεισαι με τα 150€ της καρτας Τουρισμος για Ολους ?? Δωσε μου τα κλειδια να παω μια εβδομαδουλα διακοπες, και θα σου δωσω 300€ Ασε που η γυναικα μου θα στο αφησει αποστειρωμενο! Υ.γ Εχω ερωτα με τα Χανια!
troi.g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μου είπε γνωστός ότι πήρε τηλέφωνο και του έδωσαν τον αριθμό Κάρτας. Ισχύει κάτι τέτοιο; πρέπει να απευθύνουμε κάπου; ή θα έρθουν οι αριθμοί αυτόματα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, andreaspA είπε Εχεις εξοχικο στα χανια και ασχολεισαι με τα 150€ της καρτας Τουρισμος για Ολους ?? Δωσε μου τα κλειδια να παω μια εβδομαδουλα διακοπες, και θα σου δωσω 300€ Ασε που η γυναικα μου θα στο αφησει αποστειρωμενο! Υ.γ Εχω ερωτα με τα Χανια! Εχεις δει ποσο θελεις για αμαξι και 5 ατομα που ειμαστε εμεις να πας και να ερθεις; Κατσε σε καρεκλα πρωτα. 😂 Δεν ειναι ακομα δικο μου η μαλλον της γυναικας μου ειναι σε επικαρπια αλλιως ειχα λυσει το προβλημα. Οχι αλλα γιατι να μην μπορω οταν παω μια βολτα στο Λουτρακι να κατσω να φαω με τα 150 δεν με χαλανε.
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εχεις δει ποσο θελεις για αμαξι και 5 ατομα που ειμαστε εμεις να πας και να ερθεις; Κατσε σε καρεκλα πρωτα. 😂 Δεν ειναι ακομα δικο μου η μαλλον της γυναικας μου ειναι σε επικαρπια αλλιως ειχα λυσει το προβλημα. Οχι αλλα γιατι να μην μπορω οταν παω μια βολτα στο Λουτρακι να κατσω να φαω με τα 150 δεν με χαλανε. Τα λεφτα αυτα τα δινουν περισσοτερο για βοηθεια... Να πας σε ενα ξενοδοχειο και το κρατος σε βοηθαει να καθησεις 2-3 μερες ...Σε μια εποχη καλη...
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Τα λεφτα αυτα τα δινουν περισσοτερο για βοηθεια... Να πας σε ενα ξενοδοχειο και το κρατος σε βοηθαει να καθησεις 2-3 μερες ...Σε μια εποχη καλη... Οπως γραφω δεν εχω την αναγκη να παω σε ξενοδοχειο. Οταν εκανα την αιτηση ελεγαν οτι μπορεις να τα φας και στην εστιαση για αυτο την εκανα αν ηξερα οτι ειναι μονο για ξενοδοχεια δεν θα την εκανα. 1
Tommygre Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Οπως γραφω δεν εχω την αναγκη να παω σε ξενοδοχειο. Οταν εκανα την αιτηση ελεγαν οτι μπορεις να τα φας και στην εστιαση για αυτο την εκανα αν ηξερα οτι ειναι μονο για ξενοδοχεια δεν θα την εκανα. Μπερδευεσαι με το evoia pass
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μολις μου μπηκε στο Viva τελικα ειναι μονο για ξενοδοχεια ουτε καν για πλοια; Edit Εχω 150 αχρηστα ευρω στο viva 😂
takoulou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μολις μου μπηκε στο Viva τελικα ειναι μονο για ξενοδοχεια ουτε καν για πλοια; Edit Εχω 150 αχρηστα ευρω στο viva 😂 Γιατί είναι άχρηστα τα χρήματα... Δεν θα πας διακοπές;; Τότε γιατί έκανες την αίτηση;
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Γιατί είναι άχρηστα τα χρήματα... Δεν θα πας διακοπές;; Τότε γιατί έκανες την αίτηση; Ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια θα γραφω; Οταν βγηκε το προγραμμα ελεγε και εστιαση και ακτοπλοικα εκτος απο ξενοδοχεια. Εχω γραψει και εξοχικο εχει ο πεθερος μου στους Αγιους Θεοδωρους και σπιτι στα Χανια, δεν εχω την αναγκη να παω για 2 μερες σε ξενοδοχειο γιατι τα 150 σε 5μελη οικογενεια αντε να ειναι 2 μερες. Αφου ειχα κανει την αιτηση ειπαν οτι δεν θα ισχυει για εστιαση λεω οκ να παμε μια ολοημερη Αγκιστρι η Αιγινα δηλαδη να γλυτωσω τα ακτοπλοικα. Πλεον ουτε εκει μπορω να τα χρησιμοποιησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα