Προς το περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους

xraxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά αυτοί οι άσχετοι από το υπουργείο τους πότε θα εκδόσουν τις κάρτες της τελευταίας κλήρωσης?τον Μάιο και θα λήγουν τον Ιούνιο?τι όρνια είναι ρε παιδί μου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Καλά αυτοί οι άσχετοι από το υπουργείο τους πότε θα εκδόσουν τις κάρτες της τελευταίας κλήρωσης?τον Μάιο και θα λήγουν τον Ιούνιο?τι όρνια είναι ρε παιδί μου

Της δεύτερης κλήρωσης πάντως πήρε πάνω από δύο μήνες για να τις εκδόσουν, οπότε πολύ πιθανό...

Δε μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα είναι υπολογισμένα. Τα 150 είναι για 2 βράδια το πολύ, οπότε θα τα ενεργοποιήσουν 29 και 30 Ιουνίου. Όλο μουρμούρα είστε... Κάντε λίγο υπομονή, όλα είναι αντερκοντρολ... Χαχαχα.

Στις 5/3/2023 στις 7:35 ΜΜ, arvacon είπε

Της δεύτερης κλήρωσης πάντως πήρε πάνω από δύο μήνες για να τις εκδόσουν, οπότε πολύ πιθανό...

Μεχρι 30-6-2023 μπορουμε να εξαργυρωσουμε το Τουρισμος ΙΙ ?

Γνωριζει κανεις?

1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Μεχρι 30-6-2023 μπορουμε να εξαργυρωσουμε το Τουρισμος ΙΙ ?

Γνωριζει κανεις?

Αυτό ίσχυε για τις προηγούμενες κληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας που σου έχουν δώσει. Οι προηγούμενες είχαν ημερομηνία λήξης 06/23

11 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Αυτό ίσχυε για τις προηγούμενες κληρώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας που σου έχουν δώσει. Οι προηγούμενες είχαν ημερομηνία λήξης 06/23

23-6 εχει και αυτη. Οκ! ευχαριστω.

Καλώς τα παιδιά...

Καλησπέρα σας,

Μέχρι την Τετάρτη 22/03/2023 θα έχετε λάβει οδηγίες ενεργοποίησης της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας του Προγράμματος.    

Η κάρτα του Προγράμματος θα λήξει στις 30/6/2023. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει αξιοποιηθεί το ποσό που φέρει. Εάν η συναλλαγή πραγματοποιηθεί εγκαίρως, το διάστημα αξιοποίησης της για διακοπές δεν επηρεάζει. Πρόβλημα θα υπάρξει, εάν κανείς επιχειρήσει κίνηση με την κάρτα μετά τις 30/6/2023. Η κράτησή σας μπορεί να αφορά ημερομηνία και μετά τη λήξη της κάρτας, αρκεί να έχει ήδη εξοφληθεί το ποσό πριν από αυτή

Ειναι γελειο να ειναι μεχρι 30/6 οταν στην ουσια το καλοκαιρι ειναι ακομα τουλαχιστον 2 μηνες.

Μην μου πειτε κλεινεις και προπληρωνεις γιατι υπαρχουν ανθρωποι που μεχρι 30/6 δεν ξερουν καν ποτε θα παρουν αδεια παραδειγμα στην δουλεια της γυναικας μου το ξερουν το πολυ ενα μηνα πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...