katergaris79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Αν θυμάμαι καλά, κατά τη συμμετοχή μπορούσες να επιλέξεις μεταξύ Alpha Bank και Viva Wallet. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αν επέλεξες Viva, τότε θα πρέπει να γίνει μέσω Viva η συναλλαγή και δεν ξέρω ακριβώς πώς παίζει. Λογικά θα σου έρθει κάποιο αντίστοιχο mail με οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Kaboomzer είπε Τι πρέπει να κάνω; 36 λεπτά πριν, Ntinaras είπε που το χρησιμοποιω? Υπομονη και θα σας ερθουν οδηγιες με email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μη βιάζεστε, θα περάσει κάνα δίμηνο μέχρι να βάλουν την κάρτα... Κληρώθηκα στη δεύτερη φάση και περίμενα περίπου τόσο μέχρι να μπει, οπότε υπομονή, εκτός κ αν αλλάξει κάτι λόγω εκλογών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 εμένα μέσω viva είχε μπει πολύ γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, The_Judas είπε εμένα μέσω viva είχε μπει πολύ γρήγορα Τη χρειαζομουν τοτε που κληρωθηκα, αλλα εκανα δεκα τηλεφωνα στο υπουργειο και στην υπηρεσια που ηταν αρμοδια γι αυτο το προγραμμα τοτε και ο ενας με πεταγε σα μπαλακι στον αλλο, μη αναλαμβανοντας ευθυνη για το ποτε θα εκδοθουν οι καρτες. Ειχα επιλεξει μεσω Alphabank, η οποια περιμενε το υπουργειο να τους στειλουν τις λιστες με τα ονοματα των δικαιουχων κ αυτο δε γινοταν ποτέ. Τελικα καποια στιγμη μετα απο 2 μηνες περιπου, οταν δεν τη χρειαζομουν πια, ηρθε μηνυμα πως την κατεβαλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι ερωτήσεις που υπάρχουν επί της ουσίας είναι οι παρακάτω -Έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα σε εστιατόριο ξενοδοχείου? (θεωρητικά γίνεται γιατί το ίδιο POS έχουν. Και δεν υπάρχει ανάγκη να τους λέτε με τι θα πληρώσετε).Οποίος το έχει δοκιμάσει ας μας πει -Ποτέ λήγει η κάρτα? 30-6-2023 -Πότε θα σταλεί η κάρτα? Άγνωστο αναμένουμε από αυτούς να το κάνουν αυτόματα -Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Booking/Air BNB?. Το πιο απλό, βρείτε το κατάλυμα που θέλετε κάντε δοκιμή να χρεώσετε την κάρτα και θα ξέρετε επιτόπου Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Phoenix7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ήρθε email sms ότι κληρώθηκα. Λογικά θα έρθει κι άλλο με κωδικούς? Αν δεν έχεις nfc τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Λοιπόν σήμερα έκλεισα διακοπές καλοκαιρινές Ιουλίου με προκαταβολή τις δύο κάρτες που κληρωθηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, PCEXPERT2012 είπε Λοιπόν σήμερα έκλεισα διακοπές καλοκαιρινές Ιουλίου με προκαταβολή τις δύο κάρτες που κληρωθηκα.... Οταν λες προκαταβολη, δηλαδη κρατησαν ενα μικρο ποσο απ τις καρτες και τα υπολοιπα θα τα κρατησουν οταν πας εκει? Πως θα γινει αυτο ομως, αφου οι καρτες ληγουν τελος Ιουνιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, arvacon είπε Οταν λες προκαταβολη, δηλαδη κρατησαν ενα μικρο ποσο απ τις καρτες και τα υπολοιπα θα τα κρατησουν οταν πας εκει? Πως θα γινει αυτο ομως, αφου οι καρτες ληγουν τελος Ιουνιου? 300 ευρω για καλοκαιρινες διακοπες σημαινει πχ 80€/δωματιο για 4 βραδιες. Οποτε εαν εκλεισε 7 βραδιες, θα πληρωσει τα υπολοιπα στο checkin. Πολυ απλα πηρε τηλ στο ξενοδοχειο, εδωσε τα νουμερα των καρτων τηλεφωνικα και τα χρεωσαν ηδη ως προκρατηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, adi32 είπε Αν δεν έχεις nfc τι γίνεται? Ρε παιδια, κανετε μια αναζητηση πρωτα. Χωρις nfc πληρωνεις με Online τροπο το ξενοδοχειο αντιγραφεις τα στοιχεια της καρτας σε κινητο που εχει nfc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Tommygre είπε 300 ευρω για καλοκαιρινες διακοπες σημαινει πχ 80€/δωματιο για 4 βραδιες. Οποτε εαν εκλεισε 7 βραδιες, θα πληρωσει τα υπολοιπα στο checkin. Πολυ απλα πηρε τηλ στο ξενοδοχειο, εδωσε τα νουμερα των καρτων τηλεφωνικα και τα χρεωσαν ηδη ως προκρατηση. Κάπως έτσι.πληρωσα στη σελίδα του ξενοδοχείου κατά τη κράτηση μου με τη μία κάρτα τα 150 και μετά μου ξαναστείλει ένα λινκ και έβαλα και την δεύτερη κάρτα μου.ετσι όταν πάω εκεί τον Ιούλιο θα πληρώσω 300 ευρώ λιγότερα από το συνολικό ποσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 On 03/02/2023 at 09:48, PCEXPERT2012 said: Κάπως έτσι.πληρωσα στη σελίδα του ξενοδοχείου κατά τη κράτηση μου με τη μία κάρτα τα 150 και μετά μου ξαναστείλει ένα λινκ και έβαλα και την δεύτερη κάρτα μου.ετσι όταν πάω εκεί τον Ιούλιο θα πληρώσω 300 ευρώ λιγότερα από το συνολικό ποσο εγω δεν μπορω να κανω εκδοση καρτας viva ακομα.. μπορεις να κλεισεις αρα και για μετα την περιοδο ληξης του προγραμματος ετσι?(30/06) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Ακόμα δεν έχει έρθει να ενεργοποιηθοθν οι κάρτες των νέων δικαιούχων.μολις βγει η κάρτα βρες ξενοδοχείο και πλήρωσε προκαταβολή με την κάρτα και όταν πας εκεί δίνεις τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, μπήκα για να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος maIl ενεργοποιησης από τη Γ' κλήρωση. απ ότι διαβάζω αργούν... από την άλλη μέχρι 30/6 είναι. έλεος. επίσης διάβασα παραπάνω κάποιος που αναφέρεις 2 κάρτες, άρα 300 ευρώ. δεν είναι 150 ανά οικογένεια? κάνει δλδ και η μαμά και ο μπαμπάς σε μια οικογένεια και παίρνεις 2???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα