Προς το περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους

xraxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, elenkap είπε

Καλησπέρα. Κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους αλλά δε μου έχουν σταλεί κωδικοί για το app της alpha. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να συνδεθώ με τους κωδικούς που είχα για το fuel pass?? Γιατί προφανώς δεν τους έχω! 

κωδικους? τι εννοεις? για το internet banking ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, elenkap είπε

Καλησπέρα. Κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους αλλά δε μου έχουν σταλεί κωδικοί για το app της alpha. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να συνδεθώ με τους κωδικούς που είχα για το fuel pass?? Γιατί προφανώς δεν τους έχω! 

Καλημερα... Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αυτα που λες δεν εχουν σχεση ... Περιμενε θα σου σταλουν οι  νεοι κωδικοι...

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. γνωρίζει κανείς που βλέπουμε τα αποτελέσματα της χτεσινής κλήρωσης?

Διάβασα ότι αναρτήθηκαν αλλά στη σελίδα του προγράμματος έχει ακόμα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του σεπτεμβρίου.

Η δήλωσή μου είναι σε κατάσταση "υποβληθείσα". όχι "μη κληρωθείσα" ή "κληρωθείσα"

2 hours ago, surveyor81 said:

Καλησπέρα. γνωρίζει κανείς που βλέπουμε τα αποτελέσματα της χτεσινής κλήρωσης?

Διάβασα ότι αναρτήθηκαν αλλά στη σελίδα του προγράμματος έχει ακόμα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του σεπτεμβρίου.

Η δήλωσή μου είναι σε κατάσταση "υποβληθείσα". όχι "μη κληρωθείσα" ή "κληρωθείσα"

Δε βλέπω να έχουν βγει ακόμα. Θυμάμαι και στη προηγούμενη κλήρωση έκαναν καμιά εβδομάδα να ανακοινωθούν μετά τη κλήρωση.

Καλημέρα, μόλις μπήκα και μου βγάζει την αίτηση "ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ" με την 3η κλήρωση.

Η χθεσινή είναι αυτή, γιατί η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεχάσει το όλο ζήτημα;

Είχα δηλώσει με Alpha , αλλά δεν έχω ούτε λογαριασμό, ούτε το app της Alpha.

Τι πρέπει να κάνω;

Θα σου έρθει από την Alpha Bank στο email που έχεις δηλώσει ένας νέος e-banking λογαριασμός. 

Αυτός θα περιέχει μια προπληρωμένη κάρτα με το όνομα Tourism Pass Visa που έχει ήδη μέσα 150 ευρώ.

11 λεπτά πριν, MikeJ είπε

0/4 (δικό μου και συγγενών που είχα κάνει εγώ) πλέον και επίσημα με τις 3 κληρώσεις. 

Αν σε θέλει ρε παιδί μου.

Μια από τα ίδια 0/3, βέβαια γράφει Μη Κληρωθείσα,αλλά από κατω φάση κλήρωσης 2η, αυτό σημαίνει ότι δεν κληρώθηκαν για την τρίτη,η δεν έχουν ανεβάσει ακόμη τα αποτελεσματα για την τρίτη για τις δικές μου δηλώσεις ? Έπρεπε να κάνω καινούργια  αίτηση για την 3η φάση η ισχύουν οι παλιές ?

30 minutes ago, scarface5323 said:

Μια από τα ίδια 0/3, βέβαια γράφει Μη Κληρωθείσα,αλλά από κατω φάση κλήρωσης 2η, αυτό σημαίνει ότι δεν κληρώθηκαν για την τρίτη,η δεν έχουν ανεβάσει ακόμη τα αποτελεσματα για την τρίτη για τις δικές μου δηλώσεις ? Έπρεπε να κάνω καινούργια  αίτηση για την 3η φάση η ισχύουν οι παλιές ?

Αίτηση γινόταν μόνο μία φορά. Μάλλον δεν έχουν ανέβει όλα τα αποτελέσματα αν λέει 2η κλήρωση.

1 ώρα πριν, katergaris79 είπε

Θα σου έρθει από την Alpha Bank στο email που έχεις δηλώσει ένας νέος e-banking λογαριασμός. 

Αυτός θα περιέχει μια προπληρωμένη κάρτα με το όνομα Tourism Pass Visa που έχει ήδη μέσα 150 ευρώ.

εμενα γραφει αυτο

image.png.50ac2539dd5ed6d93ab7c7d07689f815.png

ειχα ξεχασει πως ειχα δηλωσει συμμετοχη :P

που το χρησιμοποιω?

Στον ιπποδρομο αυστηρα. 

Εγω θα πονταρα σε ενα απο αυτα. 

Γιουτοκιντούμη,

Δαναός,

Μομούρ,

Κόραλ Τζεμ,

Νέστορας

, Άγγελος,  

Αϊμ Γουόκινγκ Χίερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...