andreaspA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, elenkap είπε Καλησπέρα. Κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους αλλά δε μου έχουν σταλεί κωδικοί για το app της alpha. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να συνδεθώ με τους κωδικούς που είχα για το fuel pass?? Γιατί προφανώς δεν τους έχω! κωδικους? τι εννοεις? για το internet banking ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, elenkap είπε Καλησπέρα. Κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους αλλά δε μου έχουν σταλεί κωδικοί για το app της alpha. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να συνδεθώ με τους κωδικούς που είχα για το fuel pass?? Γιατί προφανώς δεν τους έχω! Καλημερα... Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αυτα που λες δεν εχουν σχεση ... Περιμενε θα σου σταλουν οι νεοι κωδικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ins2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε κανένας να πληρώσει σε εστιατόριο ξενοδοχείου με τη tourism4all ; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από Ins2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surveyor81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. γνωρίζει κανείς που βλέπουμε τα αποτελέσματα της χτεσινής κλήρωσης? Διάβασα ότι αναρτήθηκαν αλλά στη σελίδα του προγράμματος έχει ακόμα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του σεπτεμβρίου. Η δήλωσή μου είναι σε κατάσταση "υποβληθείσα". όχι "μη κληρωθείσα" ή "κληρωθείσα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 2 hours ago, surveyor81 said: Καλησπέρα. γνωρίζει κανείς που βλέπουμε τα αποτελέσματα της χτεσινής κλήρωσης? Διάβασα ότι αναρτήθηκαν αλλά στη σελίδα του προγράμματος έχει ακόμα τα αποτελέσματα της κλήρωσης του σεπτεμβρίου. Η δήλωσή μου είναι σε κατάσταση "υποβληθείσα". όχι "μη κληρωθείσα" ή "κληρωθείσα" Δε βλέπω να έχουν βγει ακόμα. Θυμάμαι και στη προηγούμενη κλήρωση έκαναν καμιά εβδομάδα να ανακοινωθούν μετά τη κλήρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aloperitin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Αργουν μεχρι να ξαναμαγειρεψουν την κληρωση... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μπείτε με τους κωδικούς σας μέσα να δείτε.βγηκαν τα αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα, μόλις μπήκα και μου βγάζει την αίτηση "ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ" με την 3η κλήρωση. Η χθεσινή είναι αυτή, γιατί η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεχάσει το όλο ζήτημα; Είχα δηλώσει με Alpha , αλλά δεν έχω ούτε λογαριασμό, ούτε το app της Alpha. Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Θα σου έρθει από την Alpha Bank στο email που έχεις δηλώσει ένας νέος e-banking λογαριασμός. Αυτός θα περιέχει μια προπληρωμένη κάρτα με το όνομα Tourism Pass Visa που έχει ήδη μέσα 150 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Πώς μπορώ να πληρώσω προκαταβολή για κράτηση με τη κάρτα? δίνοντας το νούμερο της κάρτας περνάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 0/4 (δικό μου και συγγενών που είχα κάνει εγώ) πλέον και επίσημα με τις 3 κληρώσεις. Αν σε θέλει ρε παιδί μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, MikeJ είπε 0/4 (δικό μου και συγγενών που είχα κάνει εγώ) πλέον και επίσημα με τις 3 κληρώσεις. Αν σε θέλει ρε παιδί μου. Μια από τα ίδια 0/3, βέβαια γράφει Μη Κληρωθείσα,αλλά από κατω φάση κλήρωσης 2η, αυτό σημαίνει ότι δεν κληρώθηκαν για την τρίτη,η δεν έχουν ανεβάσει ακόμη τα αποτελεσματα για την τρίτη για τις δικές μου δηλώσεις ? Έπρεπε να κάνω καινούργια αίτηση για την 3η φάση η ισχύουν οι παλιές ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 30 minutes ago, scarface5323 said: Μια από τα ίδια 0/3, βέβαια γράφει Μη Κληρωθείσα,αλλά από κατω φάση κλήρωσης 2η, αυτό σημαίνει ότι δεν κληρώθηκαν για την τρίτη,η δεν έχουν ανεβάσει ακόμη τα αποτελεσματα για την τρίτη για τις δικές μου δηλώσεις ? Έπρεπε να κάνω καινούργια αίτηση για την 3η φάση η ισχύουν οι παλιές ? Αίτηση γινόταν μόνο μία φορά. Μάλλον δεν έχουν ανέβει όλα τα αποτελέσματα αν λέει 2η κλήρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, katergaris79 είπε Θα σου έρθει από την Alpha Bank στο email που έχεις δηλώσει ένας νέος e-banking λογαριασμός. Αυτός θα περιέχει μια προπληρωμένη κάρτα με το όνομα Tourism Pass Visa που έχει ήδη μέσα 150 ευρώ. εμενα γραφει αυτο ειχα ξεχασει πως ειχα δηλωσει συμμετοχη που το χρησιμοποιω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Στον ιπποδρομο αυστηρα. Εγω θα πονταρα σε ενα απο αυτα. Γιουτοκιντούμη, Δαναός, Μομούρ, Κόραλ Τζεμ, Νέστορας , Άγγελος, Αϊμ Γουόκινγκ Χίερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα