beatshooter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, teohokage είπε τελικά έχει έρθει καμία ειδοποίηση απο viva ή alpha για αυτούς που κληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο?? Ναι σε εμένα ήρθε sms για έκδοση αυλής κάρτας από τράπεζα Άλφα, από εκεί μάλιστα έμαθα ότι είμαι κληρωθείς καθώς δεν γνώριζα ότι είχε κ άλλη κλήρωση πέραν της καλοκαιρινής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Και εμένα μου μπήκαν σήμερα από viva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Και που χαλάμε αυτά τα λεφτά είπαμε; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, GeG είπε Και που χαλάμε αυτά τα λεφτά είπαμε; 😅 σε ξενοδοχεια, ενοικιαζομενα και airbnb στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 37 minutes ago, andreaspA said: σε ξενοδοχεια, ενοικιαζομενα και airbnb στην Ελλαδα. Νομίζω μέσω πλατφόρμας Airbnb δε γίνεται έχουν πει άλλα μέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Μέσο booking μπορώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Γίνεται γενικά διασταύρωση του δικαιούχου της άυλης με αυτόν που τη χρησιμοποιεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, MikeJ είπε Νομίζω μέσω πλατφόρμας Airbnb δε γίνεται έχουν πει άλλα μέλη. Μιλαω για το "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Σε αυτο γινεται. 4 ώρες πριν, geodimis είπε Γίνεται γενικά διασταύρωση του δικαιούχου της άυλης με αυτόν που τη χρησιμοποιεί; Ξερει κανεις ποιος κοιμηθηκε στο κρεββατι ? 6 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Μέσο booking μπορώ? Ναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, andreaspA είπε σε ξενοδοχεια, ενοικιαζομενα και airbnb στην Ελλαδα. 7 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Μέσο booking μπορώ? 48 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ναι ΟΧΙ. Μεσω booking ψαχνεις καταλυματα με την ενδειξη "πληρωνετε στο καταλυμα". Η πληρωμη μεσω Booking δεν θα προχωρησει. Ουτε airbnb μιας και ειναι επισης εξωτερικο. Ειχαν πει οτι θα το εφτιαχναν αυτο το θεμα, αλλα δεν νομιζω *Ωστοσο το booking θελει καρτα για την ασφαλεια σε περιπτωση που δεν πατε/ακυρωσετε μετα την περιοδο δωρεαν ακυρωσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε ΟΧΙ. Μεσω booking ψαχνεις καταλυματα με την ενδειξη "πληρωνετε στο καταλυμα". Η πληρωμη μεσω Booking δεν θα προχωρησει. Ουτε airbnb μιας και ειναι επισης εξωτερικο. Ειχαν πει οτι θα το εφτιαχναν αυτο το θεμα, αλλα δεν νομιζω Εχεις δοκιμασει σε airbnb και δεν δουλεψε? Γιατι διαφορετικα τα διαβαζω εδω. https://www.google.com/search?q=τουρισμος+για+ολους+airbnb&rlz=1C1YTUH_enGR1003GR1003&sxsrf=ALiCzsbArqFGufyQvOot3Z4jWLyCKlvbSA:1666906904057&ei=GPtaY-yFA9uFxc8P08WX2Ag&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjs8Y6PsIH7AhXbQvEDHdPiBYsQ8tMDegQIARAE&biw=1536&bih=656&dpr=1.25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εχεις δοκιμασει σε airbnb και δεν δουλεψε? Γιατι διαφορετικα τα διαβαζω εδω. https://www.google.com/search?q=τουρισμος+για+ολους+airbnb&rlz=1C1YTUH_enGR1003GR1003&sxsrf=ALiCzsbArqFGufyQvOot3Z4jWLyCKlvbSA:1666906904057&ei=GPtaY-yFA9uFxc8P08WX2Ag&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjs8Y6PsIH7AhXbQvEDHdPiBYsQ8tMDegQIARAE&biw=1536&bih=656&dpr=1.25 Οχι, δεν εχω δοκιμασει. Και ειχα κλεισει νωριτερα το καταλυμα για τον Σεπτεμβριο εγω. Αν δεν κανω λαθος, airbnb τραβαει αμεσως τα λεφτα. Οποτε, αν ειναι να φατε πορτα, θα το ξερετε αμεσα για να κλεισετε με αλλον τροπο καταλυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας στο viva μου ζητά το πιν της. Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση; δεν θυμάμαι να έβαλα ποτέ πιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, The_Judas είπε Όταν πάω να δω τα στοιχεία της κάρτας στο viva μου ζητά το πιν της. Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση; δεν θυμάμαι να έβαλα ποτέ πιν... το πιν της εφαρμογης βαζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Έχω την εντύπωση ότι θα προστεθεί και η δυνατότητα πληρωμής σε τουριστικό πρακτορείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenkap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Κληρώθηκα στο τουρισμός για όλους αλλά δε μου έχουν σταλεί κωδικοί για το app της alpha. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να συνδεθώ με τους κωδικούς που είχα για το fuel pass?? Γιατί προφανώς δεν τους έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα