Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sonikk είπε

Λογαριασμο στην τραπεζα εχω αλλα οχι e-banking.Γινεται να δω τον αριθμο της αυλης καρτας μου και αν ναι με ποιον τροπο;Aν παω απο την τραπεζα με την ταυτοτητα και το βιβλιαριο δεν θα μου τον πουν;

Οχι δεν θα στο πουν. Για κάποιον λόγο έδωσες email. Άνοιξε το, δες τι σου έχουν στείλει. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έγινε και η 2η κλήρωση, αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στο vouchers.gov.gr, η κλήρωση τελικά για τα συνολικά 200000 επιπλέον vouchers, έγινε "σπαστή", καθότι κληρώθηκαν οι 75000, επομένως υπολείπονται 125000 vouchers ακόμη, άρα και 3η κλήρωση. Επομένως προσωπικά που δεν κληρώθηκα στις 2 πρώτες κληρώσεις, αναμένω την 3η μου προσπάθεια, γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει αυτή η νέα κλήρωση, η 3η και τελευταία δηλαδή; έστω και στο περίπου, δηλαδή αναμένεται σύντομα - τις προσεχείς ημέρες, ή μπορεί πιστεύετε να γίνει και κατά Χριστούγεννα μεριά; 

Δημοσ.

Eμένα εκεί που έλεγε ΜΗ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ με πορτοκαλί, λέει ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ με μπλε. Λέτε να ήμουν μέσα στους λίγους τυχερούς της τωρινής φουρνιάς;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, qwertyuiop2 είπε

Eμένα εκεί που έλεγε ΜΗ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ με πορτοκαλί, λέει ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ με μπλε. Λέτε να ήμουν μέσα στους λίγους τυχερούς της τωρινής φουρνιάς;

Κι εμένα υποβληθεισα λέει, αλλά τώρα δεν κληρώθηκα, εμένα τουλάχιστον, μου το γράφει έτσι επειδή είμαι σε αναμονή για την 3η κλήρωση (οι υπολειπομενοι 125000 που ανάφερα παραπάνω, οπότε αφού αναμένεται νέα κλήρωση, δε γράφει ούτε κληρωθείσα ούτε μη κληρωθείσα). Μπες στο vouchers.gov.gr, κατέβασε τη λίστα επιτυχοντων, και δες εάν είσαι μέσα. 

Δημοσ.

Που το ειδατε? Σε καποια λιστα? Κ εμενα ακομα υποβληθείσα λεει. Το καλοκαιρι πηρα πουλο κ ελεγε μη κληρωθεισα σε πορτοκαλι 😄

Δημοσ.

Εντωμεταξύ γιατί το έκαναν έτσι ώστε να πάμε και σε 3η κλήρωση χωρίς αυτό να έχει αναφερθεί πουθενά νωρίτερα;

Είχαν πει 200 χλ τώρα και άλλες 200 χλ το Σεπτέμβρη. Τι φλασιά έφαγαν ξαφνικά και το έσπασαν σε 75 +125;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Νομιζω με την 1η ελεγε απορριφθεισα. Εχει πιθανοτητες?

image.png.0f36665196b51537d755dea3cad5f9a5.png

Αφού είναι μέσα στη κλήρωση (υποβληθείσα), όλοι έχουν πιθανότητες μέχρι και την τρίτη φάση (οι υπολειπομενες 125000 θέσεις). Απλά πλέον με μειωμένες πιθανότητες, μιας και έχουν "φύγει" 275000 vouchers απο τα συνολικά 400000. Δηλαδή πιθανότητες περίπου 25% χοντρικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Vasileios26 είπε

Αφού είναι μέσα στη κλήρωση (υποβληθείσα), όλοι έχουν πιθανότητες μέχρι και την τρίτη φάση (οι υπολειπομενες 125000 θέσεις). Απλά πλέον με μειωμένες πιθανότητες, μιας και έχουν "φύγει" 275000 vouchers απο τα συνολικά 400000. Δηλαδή πιθανότητες περίπου 25% χοντρικά. 

Α νομιζα εγιναν με μιας οι 200κ κληρωσεις. Αρα τα υπολοιπα ποτε?

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...