tzitzikas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα. ελεύθερος επαγγελματίας θα μπορούσε να συμμετάσχει και να κάνει αίτηση? για του χρόνου φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 9:34 ΠΜ, Νίκος Καλ είπε Που μπορούμε να βρούμε ημερομηνία λήξης και το cvc της κάρτας? Εφαρμογη viva/alpha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas_620ti Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 9:07 ΜΜ, SabotazNic είπε Λαθος θεμα (τουρισμος για ολους εδω), αλλα μπορεις να κλεισεις μεσω booking. Ψαχνεις καταλυματα που πληρωνεις εκει, και οχι μεσω booking δυστυχώς κλείδωσαν το θρεντ Σάμος πασσ γιαυτο έγραψα εδώ! Στις 9/9/2022 στις 8:40 ΠΜ, fragos είπε Μα μονο με προκρατηση γινεται.. Ειναι γνωστες ολοι οι ντοπιοι.. Τους λες οτι εισαι με samos pass και κλεινεις με τον παλιο παραδοσιακο τροπο.. οποτε μιλαω απευθειας με το ξενοδοχειο δινω στοιχεια καρτας κανω κρατηση απο τωρα με πληρωμη για το επομενο καλοκαιρι!καταλαβα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Nikolas_620ti είπε δυστυχώς κλείδωσαν το θρεντ Σάμος πασσ γιαυτο έγραψα εδώ! οποτε μιλαω απευθειας με το ξενοδοχειο δινω στοιχεια καρτας κανω κρατηση απο τωρα με πληρωμη για το επομενο καλοκαιρι!καταλαβα σωστα? Μαγκα εχεις χασει την μπαλα.. Το samos pass εχει διαρκεια μονο για το επομενο μηνα. Τωρα αν εννοεις να δεχτει καποιος να κανεις την χρεωση τωρα για κρατηση next summer το εχεις παει σε αλλο επιπεδο. Γινεται και αυτο που λες αλλα πρεπει να εμπιστευεσαι πολυ τον ξενοδοχο γιατι αυτος θα εισπραξει το χρημα τωρα για μελλοντικη κρατηση (λογικα θα βρεις ευκολα αρκει να του πεις οτι θα πας ημι peak period - δηλαδη μεχρι μεσα ιουλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas_620ti Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, fragos είπε Μαγκα εχεις χασει την μπαλα.. Το samos pass εχει διαρκεια μονο για το επομενο μηνα. Τωρα αν εννοεις να δεχτει καποιος να κανεις την χρεωση τωρα για κρατηση next summer το εχεις παει σε αλλο επιπεδο. Γινεται και αυτο που λες αλλα πρεπει να εμπιστευεσαι πολυ τον ξενοδοχο γιατι αυτος θα εισπραξει το χρημα τωρα για μελλοντικη κρατηση (λογικα θα βρεις ευκολα αρκει να του πεις οτι θα πας ημι peak period - δηλαδη μεχρι μεσα ιουλη) τύπε την μπαλα την έχεις χάσει εσύ..το σαμος πασσ έχει διάρκεια μόνο για αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο σχεδόν το 50% έκαναν κράτηση για το επόμενο έτος απ ότι μου είπε ντόπιος ξενοδόχος γιατί κανείς δεν προλάβαινε να πάει Σεπτέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Nikolas_620ti είπε τύπε την μπαλα την έχεις χάσει εσύ..το σαμος πασσ έχει διάρκεια μόνο για αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο σχεδόν το 50% έκαναν κράτηση για το επόμενο έτος απ ότι μου είπε ντόπιος ξενοδόχος γιατί κανείς δεν προλάβαινε να πάει Σεπτέμβριο. ρε μαγκα αφου τον ξερεις τον τροπο γιατι ρωτας? παρε και κανε εσυ για να αυξησεις το ποσοστο.. (μεχρι του χρονου αν σας αναγνωριζουν οι ξενοδοχοι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Nikolas_620ti είπε τύπε την μπαλα την έχεις χάσει εσύ..το σαμος πασσ έχει διάρκεια μόνο για αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο σχεδόν το 50% έκαναν κράτηση για το επόμενο έτος απ ότι μου είπε ντόπιος ξενοδόχος γιατί κανείς δεν προλάβαινε να πάει Σεπτέμβριο. Είναι ξεκάθαρα δικιά σου επιλογή. Τα δίνεις ως προκαταβολή και μετά βλέπεις τι υπόλοιπο θα προκύψει. Από εκεί και πέρα, αν δεν πας, προφανώς ξεχνάς και επιστροφή χρημάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas_620ti Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Είναι ξεκάθαρα δικιά σου επιλογή. Τα δίνεις ως προκαταβολή και μετά βλέπεις τι υπόλοιπο θα προκύψει. Από εκεί και πέρα, αν δεν πας, προφανώς ξεχνάς και επιστροφή χρημάτων. προφανώς και δεν μιλάμε για επιστροφή σε χρήματα ξεκάθαρα αν δεν παω ας τα πάρει το ξενοδοχείο καλυτέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.O.G.O Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) σημερα ηταν να γινει η 2η κληρωση. εχουμε καποιο νεο. εγινε, δεν εγινε. δοκιμασε καποιος να παει σε bar, εστιατοριο σε καποιο ξενοδοχειο. την δεχτηκανε ως τροπο πληρομης. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από D.O.G.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, D.O.G.O είπε σημερα ηταν να γινει η 2η κληρωση. εχουμε καποιο νεο. εγινε, δεν εγινε. δοκιμασε καποιος να παει σε bar, εστιατοριο σε καποιο ξενοδοχειο. την δεχτηκανε ως τροπο πληρομης. Εγώ μπήκα να δω αν κληρώθηκε λογαριασμος μου αλλά δεν φαίνεται ούτε αν έγινε κλήρωση ούτε αν απορρίφθηκε ούτε αν κερδίσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωριζει καποιος πώς μπορω να χρησιμοποιησω την αυλη καρτα απο το προγραμμα τουρισμος για ολους απο κινητο που δεν εχει NFC; Υπαρχει τροπος; Η συσκευη ειναι ενος ετους αλλα δεν διαθετει ΝFC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, sonikk είπε Γνωριζει καποιος πώς μπορω να χρησιμοποιησω την αυλη καρτα απο το προγραμμα τουρισμος για ολους απο κινητο που δεν εχει NFC; Υπαρχει τροπος; Η συσκευη ειναι ενος ετους αλλα δεν διαθετει ΝFC. Εχει απαντηθει. Πληρωνεις ηλεκτρονικα σε καποιο ξενοδοχειο για την κρατηση ή πληρωνεις σε Pos βαζοντας και παλι τα στοιχεια της καρτας. Αυτο ομως δεν υποστηριζεται σε καθε pos. Ή την περνας σε gpay αλλου κινητου (επειδη θα ρωτησεις, οχι δεν εχει σημασια που ειναι αλλος αριθμος τηλεφωνου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχει απαντηθει. Πληρωνεις ηλεκτρονικα σε καποιο ξενοδοχειο για την κρατηση ή πληρωνεις σε Pos βαζοντας και παλι τα στοιχεια της καρτας. Αυτο ομως δεν υποστηριζεται σε καθε pos. Ή την περνας σε gpay αλλου κινητου (επειδη θα ρωτησεις, οχι δεν εχει σημασια που ειναι αλλος αριθμος τηλεφωνου) Επειδη στην τραπεζα που εκανα την αυλη καρτα δεν εχω e-banking πώς θα δω τον αριθμο της καρτας μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, sonikk είπε Επειδη στην τραπεζα που εκανα την αυλη καρτα δεν εχω e-banking πώς θα δω τον αριθμο της καρτας μου; Σου εχουν στειλει οδηγιες για να συνδεθεις στο ebanking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σου εχουν στειλει οδηγιες για να συνδεθεις στο ebanking Λογαριασμο στην τραπεζα εχω αλλα οχι e-banking.Γινεται να δω τον αριθμο της αυλης καρτας μου και αν ναι με ποιον τροπο;Aν παω απο την τραπεζα με την ταυτοτητα και το βιβλιαριο δεν θα μου τον πουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα