SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε Για την ιστορία ακόμη δεν έχω καταφέρει να πληρώσω με αυτή την κάρτα και έχουν περάσει 4 μέρες από την έκδοση της σε ποσα καταλυμματα εχεις δοκιμασει? Σε ολα με εισαγωγη στοιχειων? Γενικα, το να εχουν αυτην την δυνατοτητα, μην περιμενεις απο ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια 2* και 3*. Συνηθως παιρνουμε ενα pos απλα για να κανουμε την δουλεια μας. Περιμενουμε ολοι να εχουν ανεπαφη πληρωμη (ειτε κινητο ειτε καρτα)
gabriel1981 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε σε ποσα καταλυμματα εχεις δοκιμασει? Σε ολα με εισαγωγη στοιχειων? Γενικα, το να εχουν αυτην την δυνατοτητα, μην περιμενεις απο ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια 2* και 3*. Συνηθως παιρνουμε ενα pos απλα για να κανουμε την δουλεια μας. Περιμενουμε ολοι να εχουν ανεπαφη πληρωμη (ειτε κινητο ειτε καρτα) Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πέρασε το voucher κανονικά σε άλλον πελάτη . Ήμουν παρών . Η alpha δεν μου έχει στείλει εδώ και 4 μέρες επιβεβαιωτικό μήνυμα ότι η δίκη μου άυλη κάρτα είναι έτοιμη προς χρήση , ενώ έχει εκδοθεί κανονικά στις 17/8 ( την έχω screenshot) και σύμφωνα με το μήνυμα που έλαβα στις 17/8 από τις 18/8 ξεκιναει η λειτουργία της και λήγει τον Ιούνιο του 2023 .
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πέρασε το voucher κανονικά σε άλλον πελάτη . Ήμουν παρών . Με εισαγωγη στοιχειων ή με ανεπαφη πληρωμη. Το πολυ πολυ δοκιμασε να βαλεις τα στοιχεια στο κινητο του προσωπικου ξερωγω (ή σε καποιον με nfc, δεν ειναι υποχρεωτικο στο κινητο που δηλωσες και στην αιτηση), και αν δεν περασει την αφαιρεις παλι. Υποθεση 30 sec με εισαγωγη στοιχειων και αποδοχη ορων. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από SabotazNic
gabriel1981 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Με εισαγωγη στοιχειων ή με ανεπαφη πληρωμη. Το πολυ πολυ δοκιμασε να βαλεις τα στοιχεια στο κινητο του προσωπικου ξερωγω (ή σε καποιον με nfc, δεν ειναι υποχρεωτικο στο κινητο που δηλωσες και στην αιτηση), και αν δεν περασει την αφαιρεις παλι. Υποθεση 30 sec με εισαγωγη στοιχειων και αποδοχη ορων. Μπροστά μου έγινε η εισαγωγή στοιχείων της κάρτας στο pos του ξενοδοχείου .
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε Μπροστά μου έγινε η εισαγωγή στοιχείων της κάρτας στο pos του ξενοδοχείου . Φανταζομαι ξανα δοκιμασες, γιατι ειναι περιεργο που σου εβγαλε λαθος αριθμος καρτας. Τεσπα, ή δοκιμαζεις σε καποιο κινητο με ανεπαφα, ή παιρνεις τηλ αλφα.
zztopp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδη το θεμα για evia pass εκλεισε διπλα στο θρεντ,να ρωτησω κατι εδω...εγινε λαθος και δηλωθηκε η σαμος αλλα θελαμε ευβοια..τωρα χανεται δεν αλλαζει αυτο πλεον? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από zztopp
GREGORYMO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, zztopp είπε Επειδη το θεμα για evia pass εκλεισε διπλα στο θρεντ,να ρωτησω κατι εδω...εγινε λαθος και δηλωθηκε η σαμος αλλα θελαμε ευβοια..τωρα χανεται δεν αλλαζει αυτο πλεον? Θα βρεις κάποιον που ήθελε δήλωσε Εύβοια και ήθελε Σάμο και θα κάνετε τραμπα
Νίκος Καλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση? Χωρίς κινητό με NFC πως μπορεί κάποιος να πληρώσει στο κατάλυμα?
WebDevGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Νίκος Καλ είπε Γεια σας, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην εξής ερώτηση? Χωρίς κινητό με NFC πως μπορεί κάποιος να πληρώσει στο κατάλυμα? Αν δεν μπορείς να προπληρώσεις μέσω της ιστοσελίδας τους, τότε η μόνη λύση είναι πληκτρολογώντας τα στοιχεία της κάρτα στο POS εφόσον έχουν ενεργοποιήσει αυτήν την δυνατότητα.
Nikolas_620ti Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 να υποθεσω να γινει προ κρατηση δεν γινεται? εχω σαμοςπασσ δοκιμαζω για αλλες ημερομηνιες με πληρωμη απο τωρα και δεν περναει! το τελευταιο που εχω σκεφτει ειναι να πληρωσω απο τωρα με καρτα και σε συνεννεοηση με το ξενοδοχειο να αλλαξω ημερομηνιες
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nikolas_620ti είπε να υποθεσω να γινει προ κρατηση δεν γινεται? εχω σαμοςπασσ δοκιμαζω για αλλες ημερομηνιες με πληρωμη απο τωρα και δεν περναει! το τελευταιο που εχω σκεφτει ειναι να πληρωσω απο τωρα με καρτα και σε συνεννεοηση με το ξενοδοχειο να αλλαξω ημερομηνιες Λαθος θεμα (τουρισμος για ολους εδω), αλλα μπορεις να κλεισεις μεσω booking. Ψαχνεις καταλυματα που πληρωνεις εκει, και οχι μεσω booking
fragos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Nikolas_620ti είπε να υποθεσω να γινει προ κρατηση δεν γινεται? εχω σαμοςπασσ δοκιμαζω για αλλες ημερομηνιες με πληρωμη απο τωρα και δεν περναει! το τελευταιο που εχω σκεφτει ειναι να πληρωσω απο τωρα με καρτα και σε συνεννεοηση με το ξενοδοχειο να αλλαξω ημερομηνιες Μα μονο με προκρατηση γινεται.. Ειναι γνωστες ολοι οι ντοπιοι.. Τους λες οτι εισαι με samos pass και κλεινεις με τον παλιο παραδοσιακο τροπο..
PCEXPERT2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Η κάρτα ληγει 30/6.αν κάνω κράτηση σε ξενοδοχείο για 10/7 πχ και βάλω προκαταβολή τα 150 της κάρτας μεχρι τελος ιουνιου γίνεται σωστά?
Νίκος Καλ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Που μπορούμε να βρούμε ημερομηνία λήξης και το cvc της κάρτας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα