Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αν και ειναι τέλος του 20 μοντέλο ,απορώ τι σκέφτονταν και δεν έβαλαν nfc.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_m3-10599.php

Εγώ έχω κινητό του 2019 και ούτε αυτό δεν έχει nfc. Υπήρχαν πολλά κινητά με nfc εκείνη την περίοδο αλλά δεν είχαν όλα. Τώρα τελευταία άρχισε να γίνεται της μόδας.

• Thanks 1
  • Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει κανείς να την περάσει σε Apple Pay μήπως γίνεται η ίδια κομπίνα που γινόταν και με Freedom Pass? Το Freedom αν το πέρναγες Apple Pay μετά μπορούσες να πληρώσεις και σε άλλες εφαρμογές τύπου efood. Εδώ το χει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Εχει δοκιμάσει κανείς να την περάσει σε Apple Pay μήπως γίνεται η ίδια κομπίνα που γινόταν και με Freedom Pass? Το Freedom αν το πέρναγες Apple Pay μετά μπορούσες να πληρώσεις και σε άλλες εφαρμογές τύπου efood. Εδώ το χει δοκιμάσει κανείς;

Δοκιμαζεις και μας λες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vault13 είπε

Tις αδειες άυλες απο fuel pass/ tourism 4 all τις διαγραφουμε; Καμια χρηση εχουν; Πχ να τις γεμισουμε για αγορες;

Καμια χρηση και δεν εχεις προσβαση εσυ στο να τις φορτωσεις. Αν θες καρτα για αυτον τον σκοπο, υπαρχουν οι prepaid. 

Δημοσ.

Μια γρηγορη ερώτηση ρε παιδιά . 

Προχθες το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση στην tourism pass και θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω από την επόμενη μέρα ( δλδ από χθες ) έως και τον Ιούνιο του 2023 .

Ωστοσο σήμερα , πήγα να την εξαργυρώσω στο ξενοδοχείο που διαμένω και το POS έβγαλε ένδειξη : Λάθος αριθμός κάρτας (μόλις πατήσαμε την ημερομηνία λήξης της κάρτας)

Τι έχει συμβεί ; Κάποιος μου είπε ότι θα πρέπει να περιμένω ένα sms από την alpha το οποιο θα με ειδοποιεί ότι η κάρτα είναι έτοιμη προς χρήση . 

Ισχυει κάτι τέτοιο ; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε

Ωστοσο σήμερα , πήγα να την εξαργυρώσω στο ξενοδοχείο που διαμένω και το POS έβγαλε ένδειξη : Λάθος αριθμός κάρτας (μόλις πατήσαμε την ημερομηνία λήξης της κάρτας)

Το ξενοδοχείο έχει κάνει επιτυχώς συναλλαγή με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν? Δεν γίνεται σε όλα τα pos. 

Αν έχεις τα στοιχεία, όλα μέσω alpha mobile, δεν βλέπω γτ να μην γίνεται. 

Δημοσ.

Ναι έχει ξανακανει το ξενοδοχείο , μπροστά μου μάλιστα .

Το κινητό μου είναι παλιό, ωστόσο έχω καταφέρει και έχω την κάρτα με όλα της τα στοιχεία σε φωτογραφία . 

Δημοσ.

Μια ακόμη ερώτηση.

Όταν πληρώσω χρησιμοποιώντας την άυλη κάρτα, μέσω Gpay, μήπως χρειάζεται κάποιο Pin της κάρτας.  Το ρωτάω γιατί δεν μου έχει σταλεί κάποιο pin.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hrisafism είπε

Μια ακόμη ερώτηση.

Όταν πληρώσω χρησιμοποιώντας την άυλη κάρτα, μέσω Gpay, μήπως χρειάζεται κάποιο Pin της κάρτας.  Το ρωτάω γιατί δεν μου έχει σταλεί κάποιο pin.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οχι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 4:52 ΜΜ, gabriel1981 είπε

Μια γρηγορη ερώτηση ρε παιδιά . 

Προχθες το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση στην tourism pass και θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω από την επόμενη μέρα ( δλδ από χθες ) έως και τον Ιούνιο του 2023 .

Τι έχει συμβεί ; Κάποιος μου είπε ότι θα πρέπει να περιμένω ένα sms από την alpha το οποιο θα με ειδοποιεί ότι η κάρτα είναι έτοιμη προς χρήση . 

Ισχυει κάτι τέτοιο ; 

Λάθος αριθμός κάρτας μόλις πατήσαμε την ημερομηνία λήξης της κάρτας? 

Τι είναι αυτό? Γιατί ζητάει το pos να πατήσεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας?

Τα στοιχεία της κάρτας θα τα περάσεις όλα μέσα στο πορτοφόλι της google και θα κάνεις την πληρωμή σου ανέπαφα με το κινητό σου με nfc...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stavros34 είπε

Λάθος αριθμός κάρτας μόλις πατήσαμε την ημερομηνία λήξης της κάρτας? 

Τι είναι αυτό? Γιατί ζητάει το pos να πατήσεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας?

Αν δεν εχει nfc το κινητο, σε καποια pos μπορεις να περασεις τα στοιχεια της καρτας οπως ακριβως σε μια Online συναλλαγη

Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 5:33 ΜΜ, SabotazNic είπε

Το ξενοδοχείο έχει κάνει επιτυχώς συναλλαγή με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν? Δεν γίνεται σε όλα τα pos. 

Αν έχεις τα στοιχεία, όλα μέσω alpha mobile, δεν βλέπω γτ να μην γίνεται. 

Για την ιστορία ακόμη δεν έχω καταφέρει να πληρώσω με αυτή την κάρτα και έχουν περάσει 4 μέρες από την έκδοση της 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...