paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σε ολους.Παιδια ειμαι και εγω δικαιουχος αλλα εχω δυο συσκευες κινητων smartphone ,ενα μοντελο του 2018 και ενα ακομη μοντελο δεκεμβριου του 2021 και δεν εχει κανενα NFC.Τί κανω τωρα; Πώς πληρωνω το καταλυμα; Τί μπαχαλο ειναι αυτο ρε παιδια! Πιο πολυπλοκο δεν μπορουσαν να το κανουν; Τετοια ταλαιπωρια για ενα 150ευρω,δηλαδη τι να πεις... Αν αυτο ειναι μπαχαλο, τα 2 προηγουμενα αντιστοιχα τι ήτανε; Δε καταφερα ΠΟΤΕ να βρω ξενοδοχειο που να δεχτει το voucher και τελικα πηγε χαμένο... Ας μην ειμαστε αχαριστοι... Μακαρι να τα επαιρνα κ εγω τα 150 κ θα εβρισκα τι να τα κανω... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Έχω πάρει το tourism pass των 150 μέσω alpha ψηφιακή κάρτα. Ξέρω ότι από κοντά λογικά την χρησιμοποιώ και πληρώνω σαν κανονική κάρτα για ξενοδοχεία και κάμπινγκ αν δεν κάνω λάθος. Η ερώτηση μου είναι μπορώ πχ να κλείσω ένα κατάλυμα ηλεκτρονικά και να πληρώσω με την κάρτα ή είναι μόνο για χρήση από κοντά ; Επίσης μπορώ πχ να πληρώσω με την κάρτα μου και να στείλω να μείνουν οι γονείς μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σε ολους.Παιδια ειμαι και εγω δικαιουχος αλλα εχω δυο συσκευες κινητων smartphone ,ενα μοντελο του 2018 και ενα ακομη μοντελο δεκεμβριου του 2021 και δεν εχει κανενα NFC.Τί κανω τωρα; Πώς πληρωνω το καταλυμα; Τί μπαχαλο ειναι αυτο ρε παιδια! Πιο πολυπλοκο δεν μπορουσαν να το κανουν; Τετοια ταλαιπωρια για ενα 150ευρω,δηλαδη τι να πεις... Τελικα τί να κανω που τα κινητα μου δεν εχουν nfc; Δεν γνωριζει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Αν αυτο ειναι μπαχαλο, τα 2 προηγουμενα αντιστοιχα τι ήτανε; Δε καταφερα ΠΟΤΕ να βρω ξενοδοχειο που να δεχτει το voucher και τελικα πηγε χαμένο... Ας μην ειμαστε αχαριστοι... Μακαρι να τα επαιρνα κ εγω τα 150 κ θα εβρισκα τι να τα κανω... Ακριβώς, το κουπόνι δε δουλεύει, ελάχιστες επιχειρησεις τα δέχονταν και τους βλέπουν και σαν δευτερης κατηγορίας. Ενώ τώρα κλείνεις όπου θέλεις και πληρώνεις οπως θα έκανες με την κάρτα σου. Βέβαια ίσως θα μπορούσαν να αφήσουν ενα παραθυράκι όπως με το fuel pass για κατάθεση σε λογαριασμό αλλά λογικά το ταμείο είναι μείον για να δώσουν μετρητά. 2 ώρες πριν, SPANK είπε Έχω πάρει το tourism pass των 150 μέσω alpha ψηφιακή κάρτα. Ξέρω ότι από κοντά λογικά την χρησιμοποιώ και πληρώνω σαν κανονική κάρτα για ξενοδοχεία και κάμπινγκ αν δεν κάνω λάθος. Η ερώτηση μου είναι μπορώ πχ να κλείσω ένα κατάλυμα ηλεκτρονικά και να πληρώσω με την κάρτα ή είναι μόνο για χρήση από κοντά ; Επίσης μπορώ πχ να πληρώσω με την κάρτα μου και να στείλω να μείνουν οι γονείς μου ; Νομίζω οι πλατφόρμες δε τη δέχονται ως μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής (δηλαδή να πληρώσεις στο Booking π.χ. αντι για το κατάλυμα). Τώρα για το άλλο που ρωτάς, θα πάρεις στο κατάλυμα, θα τους πεις πως έχει η κατάσταση και θα τους δώσεις απο το τηλέφωνο τα στοιχεία της κάρτας για να τη χτυπήσουν στο POS τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, sonikk είπε Τελικα τί να κανω που τα κινητα μου δεν εχουν nfc; Δεν γνωριζει κανεις; Η θα βρεις ένα φίλο, που να έχει η πάει το 150€. Εξάλλου, λίγα είναι (για σένα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ακριβώς, το κουπόνι δε δουλεύει, ελάχιστες επιχειρησεις τα δέχονταν και τους βλέπουν και σαν δευτερης κατηγορίας. Ενώ τώρα κλείνεις όπου θέλεις και πληρώνεις οπως θα έκανες με την κάρτα σου. Βέβαια ίσως θα μπορούσαν να αφήσουν ενα παραθυράκι όπως με το fuel pass για κατάθεση σε λογαριασμό αλλά λογικά το ταμείο είναι μείον για να δώσουν μετρητά. Νομίζω οι πλατφόρμες δε τη δέχονται ως μέσο ηλεκτρονικής πληρωμής (δηλαδή να πληρώσεις στο Booking π.χ. αντι για το κατάλυμα). Τώρα για το άλλο που ρωτάς, θα πάρεις στο κατάλυμα, θα τους πεις πως έχει η κατάσταση και θα τους δώσεις απο το τηλέφωνο τα στοιχεία της κάρτας για να τη χτυπήσουν στο POS τους Οι πλατφόρμες τύπου booking, airbnb που έχουν έδρα εξωτερικό δεν την δέχονται. Αν έχει site το ξενοδοχείο που θέλεις να πας και κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις μπορείς να την χρησιμοποιήσεις εκεί. 2 ώρες πριν, sonikk είπε Τελικα τί να κανω που τα κινητα μου δεν εχουν nfc; Δεν γνωριζει κανεις; Παίρνεις του μπαμπά/αδερφού/αδερφή/μαμά/θείου/θεία/γυναίκας/σχέση και πληρώνεις με εκείνο. Τώρα αν δεν έχουν από όλους αυτούς τα κινητά NFC τότε τι να πω βρε παιδί μου... κουράγιο. 4 ώρες πριν, SPANK είπε Επίσης μπορώ πχ να πληρώσω με την κάρτα μου και να στείλω να μείνουν οι γονείς μου ; Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποιος θα πάει και θα μείνει... Ναι μπορείς. Στις 5/8/2022 στις 11:35 ΜΜ, SabotazNic είπε Πληρωνει μεσω booking, αρα το καταλυμα δεν εχει δυνατοτητα πληρωμης εκει. Και, δεν καταλαβα. Γιατι να του δωσει 140? Ηδη στην τιμη ειναι η προμηθεια booking, φπα κτλ. Σιγα μην του κανει και χαρη δηλαδη. Ναι αλλά κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή μέσω pos παίρνει η τράπεζα προμήθεια της τάξης των 3% ή 4% ή 5% ανάλογα το συμβόλαιο και την εκάστοτε τράπεζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigi80 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους …έχω επιλεχθεί αλλά δεν μου έχουν ερθει οι κωδικοί …έπρεπε να μου έχουν ερθει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Σχετικά με τις online κρατήσεις και την άυλη κάρτα δοκιμάστε την μηχανή κρατήσεων του webhotelier σε κάποια από τα ξενοδοχεία της λίστας https://b2b.webhotelier.net/properties 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 8:56 ΠΜ, GREGORYMO είπε Λίγα σου φαίνονται? Ε κι εσύ τώρα. Αφού ξέρεις πως πάνε αυτά. Όταν είναι να τα πάρουμε...... 150€, ψίχουλα. Όταν είναι να τα δώσουμε... Ποπο που θα βρω τώρα 150 ολόκληρα €; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 1:13 ΠΜ, sonikk είπε Γεια σε ολους.Παιδια ειμαι και εγω δικαιουχος αλλα εχω δυο συσκευες κινητων smartphone ,ενα μοντελο του 2018 και ενα ακομη μοντελο δεκεμβριου του 2021 και δεν εχει κανενα NFC.Τί κανω τωρα; Πώς πληρωνω το καταλυμα; Τί μπαχαλο ειναι αυτο ρε παιδια! Πιο πολυπλοκο δεν μπορουσαν να το κανουν; Τετοια ταλαιπωρια για ενα 150ευρω,δηλαδη τι να πεις... Ανταλλαξε το κουπόνι με σύγχρονο τηλέφωνο .Απορώ ποιο είναι το κινητό του 2021 που δεν έχει nfc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 καλημερα εκανα για τη μανα μου αιτηση στον κοινωνικο τουρισμο του εφκα για συνταξιουχους το εκανα τελη ιουλιου και απο τοτε γραφει συνεχεια το ιδιο: καταγραφη της αιτησης στο συστημα βλεπω ομως στις επιταγες οτι εκδωθηκε αριθμος επιταγης αυτο σημαινει οτι το πηρε η οτι ειναι πιθανο να το παρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ανταλλαξε το κουπόνι με σύγχρονο τηλέφωνο .Απορώ ποιο είναι το κινητό του 2021 που δεν έχει nfc. Xiaomi poko m3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyo64 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Την πέρασε κάνεις σε κανένα ξενοδοχεο να μας πει αν είναι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, sonikk είπε Xiaomi poko m3 Αν και ειναι τέλος του 20 μοντέλο ,απορώ τι σκέφτονταν και δεν έβαλαν nfc. https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_m3-10599.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 9:17 ΠΜ, paylidis είπε Μακαρι να τα επαιρνα κ εγω τα 150 κ θα εβρισκα τι να τα κανω... Θα γινει κ δευτερη κληρωση είπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα