SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, Fiter είπε Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 φάσεις υπάρχουν 400.000 vouchers. Η πρώτη φάση είναι τα 200.000 voucher που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου και τα voucher μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 1 Αυγούστου όσοι κληρώθηκαν και δικαιούνται. Η δεύτερη φάση είναι που η αλλη κλήρωση θα γίνει σύντομα ώστε τα άλλα 200.000 voucher να χρησιμοποιηθούν από αρχές Σεπτέμβρη. Είναι μόνο για διαμονή σε κατάλυμα που να έχει pos σε ελληνική έδρα. Η να έχει site το κατάλυμα ώστε να κάνεις πληρωμή από εκεί. Όχι για φαγητό, ακτοπλοϊκά κτλ. Airbnb δεν δέχεται. Αλλά σε οποιοδήποτε ξενοδοχεία ή και ενοικιαζόμενα δωμάτια δέχεται αρκεί να έχει pos. Ησουν κατατοπιστικοτατος,σε ευχαριστω πολυ,δυστυχως οπου και να επαιρνα τηλεφωνα δεν ειχαν ιδεα ,ακομα και σε ξενοδοχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T-Pan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Κληρώθηκα για το voucher των 150€, αλλά είχα κλείσει από πριν κατάλυμμα μέσω booking στα 304€ και η πληρωμή θα γίνει αυτόματα από προσωπικό μου λογαριασμό σε λίγες μέρες, πάντα μέσω της προαναφερθείσας πλατφόρμας. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος είπε θα το δει αν γίνεται να κάνουμε 2 νέες κρατήσεις 150€ (για εξαργύρωση voucher) και 154€ από τον λογαριασμό μου, προφανώς δεν έχω λάβει νέα και δεν νομίζω να λάβω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να φορτίσω την ψηφιακή μου κάρτα στο Viva Wallet με άλλα 154€ ώστε να αλλάξω στην πλατφόρμα την κάρτα χρέωσης; Η κάρτα όμως δεν προϋπήρχε αλλά δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα "tourism4all" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, T-Pan είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να φορτίσω την ψηφιακή μου κάρτα στο Viva Wallet με άλλα 154€ ώστε να αλλάξω στην πλατφόρμα την κάρτα χρέωσης; Η κάρτα όμως δεν προϋπήρχε αλλά δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα "tourism4all" . Οχι δεν γινεται. Για τους υπολοιπους, ψαχνετε καταλυματα στο booking με την ενδειξη "πληρωνετε στο καταλυμα" στις επιλογες σας Ναι μεν θελει δικια σας καρτα για την εγγυηση, αλλα θα πληρωσετε εκει οταν πατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, T-Pan είπε Κληρώθηκα για το voucher των 150€, αλλά είχα κλείσει από πριν κατάλυμμα μέσω booking στα 304€ και η πληρωμή θα γίνει αυτόματα από προσωπικό μου λογαριασμό σε λίγες μέρες, πάντα μέσω της προαναφερθείσας πλατφόρμας. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος είπε θα το δει αν γίνεται να κάνουμε 2 νέες κρατήσεις 150€ (για εξαργύρωση voucher) και 154€ από τον λογαριασμό μου, προφανώς δεν έχω λάβει νέα και δεν νομίζω να λάβω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να φορτίσω την ψηφιακή μου κάρτα στο Viva Wallet με άλλα 154€ ώστε να αλλάξω στην πλατφόρμα την κάρτα χρέωσης; Η κάρτα όμως δεν προϋπήρχε αλλά δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα "tourism4all" . Αντί για να κάνει οοοοολο αυτό γιατί όταν πας εκεί δεν σου δίνει 150 ευρώ μετρητα πίσω και να του δώσεις την κάρτα από το voucher να την χτυπήσεις? Άντε να σου δώσει πίσω 140 για την κράτηση της συναλλαγής από το pos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, stavros34 είπε Αντί για να κάνει οοοοολο αυτό γιατί όταν πας εκεί δεν σου δίνει 150 ευρώ μετρητα πίσω και να του δώσεις την κάρτα από το voucher να την χτυπήσεις? Άντε να σου δώσει πίσω 140 για την κράτηση της συναλλαγής από το pos... Πληρωνει μεσω booking, αρα το καταλυμα δεν εχει δυνατοτητα πληρωμης εκει. Και, δεν καταλαβα. Γιατι να του δωσει 140? Ηδη στην τιμη ειναι η προμηθεια booking, φπα κτλ. Σιγα μην του κανει και χαρη δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T-Pan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το χρησιμοποιήσουμε αν είναι για χειμερινές διακοπές σε καταλύμματα με πληρωμή στο κατάλυμα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από T-Pan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Πως πληρώνω; δεν έχω καταλάβει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Πως πληρώνω; δεν έχω καταλάβει ακόμα. Σε σελίδα ξενοδοχείου (θες στοιχεία κάρτας) ή στο pos (θες nfc) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Σε σελίδα ξενοδοχείου (θες στοιχεία κάρτας) ή στο pos (θες nfc) Της γυναίκας το κινητό δεν έχει nfc... Στοιχεία που γράφει εννοείς στην εφαρμογή; Νούμερο κάρτας και ccv; Γιατί δεν έχω κάρτα είναι ηλεκτρονική η φάση όλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Της γυναίκας το κινητό δεν έχει nfc... Στοιχεία που γράφει εννοείς στην εφαρμογή; Νούμερο κάρτας και ccv; Γιατί δεν έχω κάρτα είναι ηλεκτρονική η φάση όλη. Προφανως τα στοιχεια της καρτας θα τα δειτε απο την εφαρμογη της viva/alpha και θα πληρωσετε στο site του ξενοδοχειου. Αν εχει το δικο σου κινητο nfc, και παλι προφανως μπορεις να περασεις τα στοιχεια της καρτας στο δικο σου g wallet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Σε σελίδα ξενοδοχείου πως θα γίνει η πληρωμή αν το ποσό υπερβαίνει τα 150; Δεν γίνεται να 'σπάσει' η πληρωμή σε 2 κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Εγώ συνήθως πηγαίνω διακοπές αρχές Ιουλίου γιατί τότε παίρνω άδεια.συτη λήγει τέλος Ιουνίου όμως.πως θα μπορούσε να γίνει εξαργυρωση νωρίτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Εγώ συνήθως πηγαίνω διακοπές αρχές Ιουλίου γιατί τότε παίρνω άδεια.συτη λήγει τέλος Ιουνίου όμως.πως θα μπορούσε να γίνει εξαργυρωση νωρίτερα? Χειμερινός προορισμός 50 λεπτά πριν, leftis95 είπε Σε σελίδα ξενοδοχείου πως θα γίνει η πληρωμή αν το ποσό υπερβαίνει τα 150; Δεν γίνεται να 'σπάσει' η πληρωμή σε 2 κάρτες. Τηλ στο ξενοδοχείο και βλέπεις τι θα σου προτείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Γεια σε ολους.Παιδια ειμαι και εγω δικαιουχος αλλα εχω δυο συσκευες κινητων smartphone ,ενα μοντελο του 2018 και ενα ακομη μοντελο δεκεμβριου του 2021 και δεν εχει κανενα NFC.Τί κανω τωρα; Πώς πληρωνω το καταλυμα; Τί μπαχαλο ειναι αυτο ρε παιδια! Πιο πολυπλοκο δεν μπορουσαν να το κανουν; Τετοια ταλαιπωρια για ενα 150ευρω,δηλαδη τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σε ολους.Παιδια ειμαι και εγω δικαιουχος αλλα εχω δυο συσκευες κινητων smartphone ,ενα μοντελο του 2018 και ενα ακομη μοντελο δεκεμβριου του 2021 και δεν εχει κανενα NFC.Τί κανω τωρα; Πώς πληρωνω το καταλυμα; Τί μπαχαλο ειναι αυτο ρε παιδια! Πιο πολυπλοκο δεν μπορουσαν να το κανουν; Τετοια ταλαιπωρια για ενα 150ευρω,δηλαδη τι να πεις... Λίγα σου φαίνονται? Σε πόσες ημέρες τα βγάζεις ? Κινητό του 2021 και δεν φρόντισες μα έχει NFC? Τι κοιτάξες ? Να έχει κάμερα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα