perelevas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Από χθες και ενώ έχω περάσει την κάρτα στο gpay δεν μου έρχεται το mail της επιβεβαίωσης ή μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και να προσπαθήσω ξανά Συμβαίνει και σε άλλον, παιδια;;
pumba5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Εδώ και 2 ημέρες έχω πάρει το sms και κανένα email μέχρι στιγμής. Κανείς άλλος με ίδιο πρόβλημα; (alpha bank)
NIKOSKURT Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, pumba5 είπε Εδώ και 2 ημέρες έχω πάρει το sms και κανένα email μέχρι στιγμής. Κανείς άλλος με ίδιο πρόβλημα; (alpha bank) Για κωδικους εγγραφης στην αλφα για την αυλη? κεγω 2 sms προχθες οτι ειναι ετοιμη και μεχρι εκει !
stavros34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, perelevas είπε Από χθες και ενώ έχω περάσει την κάρτα στο gpay δεν μου έρχεται το mail της επιβεβαίωσης ή μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και να προσπαθήσω ξανά Συμβαίνει και σε άλλον, παιδια;; Και σε μένα το ίδιο. Ενώ έχω βάλει την κάρτα της viva στο gwallet δεν ολοκληρώνεται ποτέ η ενεργοποίηση της κάρτας.
Vaggos18 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Παιδια γινεται να δωσω τα λεφτα σε συγγενη μου να τα χρησιμοποιησει με καποιο τροπο μιας και δν θα τα χρησιμοποιησω εγω? Πρεπει να του δωσω το κινητο μου μιας και ειναι αποθηκευμενα στη viva για να πληρωσει η μπορω απλα να του δωσω ολα τα στοιχεια της καρτας?
Manolo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, Vaggos18 είπε Παιδια γινεται να δωσω τα λεφτα σε συγγενη μου να τα χρησιμοποιησει με καποιο τροπο μιας και δν θα τα χρησιμοποιησω εγω? Πρεπει να του δωσω το κινητο μου μιας και ειναι αποθηκευμενα στη viva για να πληρωσει η μπορω απλα να του δωσω ολα τα στοιχεια της καρτας? Καταχώρησε τα στοιχεία της κάρτας στο Google pay του συγγενή σου. Αλλά πρέπει να έχει nfc το κινητό του. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Πληρωσε κανεις με την μαλακια αυτη?Ηρεμα ρωταω Θελω να ταξιδεψω καπου η να κλεισω εισητηριο,ακτοπλοικα λεει 175 ευρω ,μπορω να χτυπησω 150 την καρτα αυτη και τα υπολοιπα μετρητα?Γινεται αυτο?Εχω βρει πχ δωματιο και βγαινει 154 ,τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Πληρωσε κανεις με την μαλακια αυτη?Ηρεμα ρωταω Θελω να ταξιδεψω καπου η να κλεισω εισητηριο,ακτοπλοικα λεει 175 ευρω ,μπορω να χτυπησω 150 την καρτα αυτη και τα υπολοιπα μετρητα?Γινεται αυτο?Εχω βρει πχ δωματιο και βγαινει 154 ,τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Παρε τηλεφωνο στο ξενοδοχειο. Αλλα γιατι να μην γινεται, αν τους πεις θελω να πληρωσω 150 ευρω απο την μια καρτα και 4 ευρω απο την αλλη, δεν βρισκω λογο να το αρνηθουν. Αφου η καρτα που σου εχουν στειλει ειναι πρακτικα μια virtual prepayed, τι λογο θα ειχαν να το αρνηθουν περα απο το να σου κανουν κομπλα for no reason?
scarface5323 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κάποιος να την περάσει σε καποιο ξενοδοχειο Θεσσαλονίκη για το μπαρ φαγητό κτλπα ? Θεωρητικά περνάει γιατί θα χτυπάει στον καδ του ξενοδοχείου Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από scarface5323
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Τελικα εχει βγει λιστα καταλυματων ή περναει σε ολα?
Greengreen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Πληρωσε κανεις με την μαλακια αυτη?Ηρεμα ρωταω Θελω να ταξιδεψω καπου η να κλεισω εισητηριο,ακτοπλοικα λεει 175 ευρω ,μπορω να χτυπησω 150 την καρτα αυτη και τα υπολοιπα μετρητα?Γινεται αυτο?Εχω βρει πχ δωματιο και βγαινει 154 ,τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? 150€ με την καρτα και τα αλλα 4€ πλενεις κανα πιατο. Καλε μου φιλε υπαρχει και ενα οριο στις αφελεις ερωτησεις Δεν την χαριζεις σε κανα παιδι απο εδω την μαλακια αυτη οπως λες; Μια που δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από Greengreen
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, scarface5323 είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος να την περάσει σε καποιο ξενοδοχειο Θεσσαλονίκη για το μπαρ φαγητό κτλπα ? Θεωρητικά περνάει γιατί θα χτυπάει στον καδ του ξενοδοχείου Πολλά ξενοδοχεία, έχουν άλλο pos για τα δωμάτια και ΑΛΛΟ για το restaurant. Πριν μπεις, κάνε μια έρευνα 'αγοράς'.
stavros34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά είναι σαν μια κανονική χρεωστική κάρτα. Δεν είναι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Όπως θα λειτουργούσαμε εάν είχαμε μια κάρτα κάποιας τράπεζας στο χέρι όπου ο λογαριασμός μέσα θα είχε 150 ευρώ έτσι λειτουργεί και αυτή. Απλά έχει 3 προϋποθέσεις: 1.Την "χτυπάτε" στο Pos από το κινητό με NFC 2.Την χτυπάτε για να πληρώσετε δωμάτιο ξενοδοχείου 3. Την βάζετε σε site του ξενοδοχείου για να πληρώσετε ηλεκτρονικα το δωμάτιο που κλείσατε. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... Και αν το δωμάτιο έχει 200 ευρώ χτυπάτε 150 ευρώ με αυτήν την κάρτα και ή πληρώνετε μέσω μιας άλλης τα υπόλοιπα 50 ή τα πληρώνετε μετρητά. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ούτε στο ποσό κάνει ένα δωμάτιο ούτε η περιοχή ούτε να είναι συμβεβλημένο με κάτι το ξενοδοχείο ή δωμάτιο ούτε τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται από το ξενοδοχείο είναι να έχει POS. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από stavros34 2
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Greengreen είπε 150€ με την καρτα και τα αλλα 4€ πλενεις κανα πιατο. Καλε μου φιλε υπαρχει και ενα οριο στις αφελεις ερωτησεις Δεν την χαριζεις σε κανα παιδι απο εδω την μαλακια αυτη οπως λες; Μια που δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις Υπάρχει και άλλη λύση. Πάει και παρακολουθεί καποιο σεμινάριο για να 'εκπαιδευτει' στην άυλη κάρτα. Από εδώ και πέρα θα χρειάζεται συνέχεια. Κανένα 30€ κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα