Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με νεα αιτηση ?

Όχι, θα γίνει νέα κλήρωση με τις αιτήσεις που ήδη έγιναν.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

Δεν έκανα κάτι. Μία μέρα μετά την πρώτη απόπειρα, ήρθε μήνυμα ότι η υπηρεσία Myalpha code ενεργοποιήθηκε.

Ο κωδικός πώς σου ήρθε,με sms;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Donovan είπε

Ο κωδικός πώς σου ήρθε,με sms;

Ναι, με SMS. Και κάποιες ειδοποιήσεις ήρθαν και στο viber αλλά άνευ σημασίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Omnio3 είπε

Ναι, με SMS. Και κάποιες ειδοποιήσεις ήρθαν και στο viber αλλά άνευ σημασίας.

Τελικά ήρθαν και σε μένα πριν από λίγο.Κωδικοι,pin,sms,ολόκληρο μπέρδεμα μέχρι να βγάλεις ακρη.Τα στοιχεία της κάρτας μπορείς να τα δεις για μερικά δευτερόλεπτα,μετά κλείνει και θέλει πάλι καινουριο κωδικό για να τα ξαναδείς.Anyway,πρόλαβα και τα γράψα κάπου οπότε όλα οκ.

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα το πρώτο σετ κωδικών της viva. Πρέπει να έχουν τρελό φόρτο, τα sms καθυστερούν 1-2 λεπτά να έρθουν. Για να φτιαξω το λογαριασμό, να μπω στην εφαρμογή και να προσθέσω την κάρτα στο gpay χρειάστηκαν 5-6 sms

Δημοσ.

Να ρωτήσω, με τη επιδότηση που έχω πάρει μπορώ να κλείσω τρικλινο δωμάτιο για 2 μερες να έρθω με τη παρέα μου εφόσον δεν έχω οικογένεια; Ή υπάρχει περιορισμός από το πρόγραμμα τουρισμό για όλους και πρέπει να ειμαι μόνο εγώ ή και μέλη της οικογένειας μου;  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Donovan είπε

Τελικά ήρθαν και σε μένα πριν από λίγο.Κωδικοι,pin,sms,ολόκληρο μπέρδεμα μέχρι να βγάλεις ακρη.Τα στοιχεία της κάρτας μπορείς να τα δεις για μερικά δευτερόλεπτα,μετά κλείνει και θέλει πάλι καινουριο κωδικό για να τα ξαναδείς.Anyway,πρόλαβα και τα γράψα κάπου οπότε όλα οκ.

Σε όλους ενεργοποιήθηκε.

Δημοσ.
Στις 29/7/2022 στις 4:23 ΜΜ, Subzerog7 είπε

Προς τιμήν τους, σήμερα μας ήρθαν και οι άυλες κάρτες μέσω viva, μπράβο για την ταχύτητα τους. Δευτέρα πάω διακοπές και γλυτώνω 300 ευρώ από το πουθενά.

Τι έγινε τελικά, μπόρεσες να μπεις να δεις?

Καλησπέρα, επιβεβαιώνω οτι για να κάνεις επιτυχημένα login στην εφαρμογή tourism4all πρέπει να είσαι Ελλάδα ή να βάλεις vpn Ελλάδας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fiter είπε

Να ρωτήσω, με τη επιδότηση που έχω πάρει μπορώ να κλείσω τρικλινο δωμάτιο για 2 μερες να έρθω με τη παρέα μου εφόσον δεν έχω οικογένεια; Ή υπάρχει περιορισμός από το πρόγραμμα τουρισμό για όλους και πρέπει να ειμαι μόνο εγώ ή και μέλη της οικογένειας μου;  

Οχι, πληρωνεις με την καρτα οπως μια οποιαδηποτε αλλη συναλλαγη. Δεν τους ενδιαφερει αν πας με οικογενεια, φιλους, ερωμενη, με τον σκυλο σου. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

https://vouchers.gov.gr/tourism4all

πρωτο πρωτο με bold γραμματα

κριμα

διπλή ατυχία

εμείς έχουμε σπίτι να μείνουμε στο χωριό

νόμιζα ότι θα γινόταν δεκτή και σε ταβέρνες, καφέ, κτλπ

δεν προλάβαμε να κάνουμε αίτηση για evia

Δημοσ.

Πάντως μέχρι το 2020 το "τουρισμός για όλους" επιδοτούσε σε σημαντικό ποσοστό 4 διανυκτερεύσεις. Εκτός και αν έχω πάθει εγκεφαλικό και θυμάμαι άλλα αντί άλλων.

Όχι, δεν το μπερδεύω με τον "κοινωνικό τουρισμο".

Από τις 4 διανυκτερεύσεις φτάσαμε στα 150 ευρω. Πως λένε λοιπον στα sites πως έχει αναβαθμιστεί; Bάλε και τον πληθωρισμό... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gizaxgiza είπε

κριμα

διπλή ατυχία

εμείς έχουμε σπίτι να μείνουμε στο χωριό

νόμιζα ότι θα γινόταν δεκτή και σε ταβέρνες, καφέ, κτλπ

δεν προλάβαμε να κάνουμε αίτηση για evia

Γιατί με το evia , μπορούσες να το χρησιμοποιήεις για ταβέρνα τα λεφτά?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Γιατί με το evia , μπορούσες να το χρησιμοποιήεις για ταβέρνα τα λεφτά?

Ναι, καταλύματα, εστίαση, τοπικές μεταφορές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει η επιχείρηση να είναι συνδεδεμένη με την υπηρεσία ή πας σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο και απλά πληρώνεις με την κάρτα ;

Επεξ/σία από silvester81
Δημοσ.

Λογικά θα μπορώ να δώσω την κάρτα μου με τα 150 ευρώ σε κάποιον δικό μου να τη χρησιμοποιήσει αντί για εμένα.δεν νομίζω να υπάρχει κάποιου είδους πιστοποίηση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...