Προς το περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους

xraxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παρατα το. Θελει smartphone για να πληρωσεις. Αν θες μπορεις να βαλεις καποιον αλλο να στο ρυθμισει ωστε εστω να δεις τα στοιχεια της καρτας και να το δωσεις σε αλλον, ειτε με πληρωμη, ειτε τζαμπα. 

Αφου μερικες σελιδες πισω λενε αλλοι οτι μπορεις να πληρωσεις και χωρις smartphone γιατι το λες αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 939
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

40 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ρε παιδια τι πολυπλοκοτητα ειναι αυτη για 150 ευρω;Ειμαι δικαιουχος και μου ηρθαν σημερα στο κινητο τρια μηνυματα απο alpha bank.Τί ειναι αυτο το alpha code που μου λεει οτι ενεργοποιηθηκε και τί κανω τωρα; Εγω δεν εχω ουτε web banking ουτε smartphone.Eνα απλο κινητο χρησιμοποιω με μεγαλη μπαταρια για προσωπικους λογους.

Μου εχει ερθει και ενα mail απο Alpha bank με διαφορα νουμερα- θεσεις λεει κλπ.

Πολυ μπερδεμενα.Ετσι μου ρχεται να το παρατησω.

Απ' ότι κατάλαβα,όσοι βάλανε alpha bank και δεν έχουν nfc,την έκατσαν.

παιδια εμεις φαγαμε ακυρο απο evia pass αλλα ειχαμε 2/3 στο turism4all

η καρτα ειναι το ιδιο με την evia pass? μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε και σε ταβερνες?

4 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

παιδια εμεις φαγαμε ακυρο απο evia pass αλλα ειχαμε 2/3 στο turism4all

η καρτα ειναι το ιδιο με την evia pass? μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε και σε ταβερνες?

https://vouchers.gov.gr/tourism4all

πρωτο πρωτο με bold γραμματα

29 λεπτά πριν, sonikk είπε

Αφου μερικες σελιδες πισω λενε αλλοι οτι μπορεις να πληρωσεις και χωρις smartphone γιατι το λες αυτο;

Που το λενε? Απλα καποιοι εχουν πει οτι τους μπηκε η καρτα αυτοματα στους ηδη υπαρχοντες λογαριασμους alpha/viva. Καρτα παιρνουν ολοι. Αυτο υπηρχε απο την αρχη, ασχετως αν δεν το διαβασες:

image.png.cb0fc98e26dd04f8dc53c5f584cb9e77.png

22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

https://vouchers.gov.gr/tourism4all

πρωτο πρωτο με bold γραμματα

Που το λενε? Απλα καποιοι εχουν πει οτι τους μπηκε η καρτα αυτοματα στους ηδη υπαρχοντες λογαριασμους alpha/viva. Καρτα παιρνουν ολοι. Αυτο υπηρχε απο την αρχη, ασχετως αν δεν το διαβασες:

image.png.cb0fc98e26dd04f8dc53c5f584cb9e77.png

Ωραια.Τωρα τι κανω λοιπον; Εχω ενα smartphone αλλα χωρις καρτα sim μεσα.Γινεται τιποτα; Δηλαδη πρεπει οπωσδηποτε να εχει smartphone ο αλλος; Σαχλαμαρα σκεπτικο μου φαινεται.Αν παρω τα στοιχεια της καρτας μου δεν γινεται να πληρωσω τον ξενοδοχο με αυτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ωραια.Τωρα τι κανω λοιπον; Εχω ενα smartphone αλλα χωρις καρτα sim μεσα.Γινεται τιποτα; Δηλαδη πρεπει οπωσδηποτε να εχει smartphone ο αλλος; Σαχλαμαρα σκεπτικο μου φαινεται.Αν παρω τα στοιχεια της καρτας μου δεν γινεται να πληρωσω τον ξενοδοχο με αυτα;

πως να πληρωσετε με το google wallet

Πως να πληρωσεις με το fuel pass (ιδια λογικη)

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/xrisi-tourism-for-all

Αν μπορει να εισαγει τα στοιχεια της καρτας στο pos, τοτε θα μπορεις χωρις smartphone. Δεν χρειαζεσαι sim.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Εκαναν αιτηση τα τρια μου παιδια και πηραν τα δυο με το πιο μεγαλο εισοδημα και εμεινε εκτος το ενα 

Θα υπαρξει και δευτερη κληρωση 

14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εκαναν αιτηση τα τρια μου παιδια και πηραν τα δυο με το πιο μεγαλο εισοδημα και εμεινε εκτος το ενα 

Θα υπαρξει και δευτερη κληρωση 

Τον Σεπτέμβρη 

• Like 1

Ειναι κανενας/καμια που το χρησιμοποιησε; Πιανει μονο ξενοδοχεια και ενοικιαζομενα δωματια ή και airbnb?

Σκεφτομαι να το αξιοποιησω για χειμερινες διακοπες γυρω στο Δεκεμβριο-Ιανουαριο σε κανενα χιονισμενο τοπο

9 ώρες πριν, Donovan είπε

Φίλε εσύ μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας σου;

Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Μετά ζητάει myAlpha code που δεν έρχεται ποτέ.

23 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

Ξεκλείδωσε το myAlpha code και έρχεται κανονικά μια μέρα μετά και μπορώ να δω τα στοιχεία της κάρτας. Θέλει λίγο υπομονή.

Πώς το έκανες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Donovan είπε

Πώς το έκανες;

Δεν έκανα κάτι. Μία μέρα μετά την πρώτη απόπειρα, ήρθε μήνυμα ότι η υπηρεσία Myalpha code ενεργοποιήθηκε.

Επεξ/σία από Omnio3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...