GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, christakos07 είπε Ο ΑΦΜ. Και άμα την μια αίτηση την κάνει ο άνδρας και την άλλη η γυναίκα? ΥΓ. Άρα, είναι κάτι που μπορεί να γίνει και ΤΩΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyo64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ρε παιδιά εμένα μπήκαν κανονικά τα λεφτά στην viva ούτε email ούτε sms μου ήρθε. Μπήκα και το είδα απλά στην viva. Στην μάνα μου που έκανα και κληρώθηκε να το πάρω έβαλα ένα άλλο δικό μου email τι πρέπει να κάνω να φτιάξω λογαριασμό στην viva? Η να περιμένω να μου ερθη η κάρτα σε άυλη μορφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και άμα την μια αίτηση την κάνει ο άνδρας και την άλλη η γυναίκα? ΥΓ. Άρα, είναι κάτι που μπορεί να γίνει και ΤΩΡΑ. Μα στις αιτήσεις του ΟΑΕΔ βάζεις και τον ΑΦΜ του/της συζύγου. Μπορεί να ελεγχθεί και αυτό, σιγά το δύσκολο. Είναι διαφορετικό να εκδοθεί ένα κουπόνι ΟΑΕΔ για τον έναν σύζυγο μόνο και να αιτηθεί ο δεύτερος στον "Τουρισμό για όλους" και είναι διαφορετικό να πάρουν και οι δύο ΟΑΕΔ και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο "Τουρισμό για όλους". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μα στις αιτήσεις του ΟΑΕΔ βάζεις και τον ΑΦΜ του/της συζύγου. Μπορεί να ελεγχθεί και αυτό, σιγά το δύσκολο. Είναι διαφορετικό να εκδοθεί ένα κουπόνι ΟΑΕΔ για τον έναν σύζυγο μόνο και να αιτηθεί ο δεύτερος στον "Τουρισμό για όλους" και είναι διαφορετικό να πάρουν και οι δύο ΟΑΕΔ και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο "Τουρισμό για όλους". Και γιατί δεν τους κόβουν, έστω και τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elynisiam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ξέρουμε τι γίνεται με Airbnb? Εγώ πάντως δεν κατάφερα να πληρώσω με την κάρτα αλλά είμαι σε επικοινωνία με την εταιρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και γιατί δεν τους κόβουν, έστω και τώρα? Γιατί είτε πιθανώς δε θέλουν είτε όντως τόσο καιρό ψηφιοποιούν τη γραφειοκρατία και ούτε μια τέτοιου τύπου διασύνδεση δεν υπάρχει. 3 λεπτά πριν, elynisiam είπε Ξέρουμε τι γίνεται με Airbnb? Εγώ πάντως δεν κατάφερα να πληρώσω με την κάρτα αλλά είμαι σε επικοινωνία με την εταιρεία Δε γίνεται, θέλει ελληνικό ΑΦΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnio3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μπορεί κανείς να δει τα στοιχεία της κάρτας (ημ/νια λήξης, CVC) με μήνυμα; Ή βγάζει μόνιμα σφάλμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Τελικά μου ήρθαν σήμερα το απόγευμα τα sms.Εβαλα την κάρτα στο google pay αλλά έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον omnio3,δεν μπορώ να δω τα στοιχεία.Κατι με το my alpha code παίζει,αλλά δεν βρίσκω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ήρθαν και εδώ sms και email. Έτοιμη η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, kirileman είπε Ήρθαν και εδώ sms και email. Έτοιμη η κάρτα. Φίλε εσύ μπορείς να δεις τα στοιχεία της κάρτας σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Εμένα μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι σε άλφα. Μπορώ να δω κανονικά Όλα τα στοιχεία της. Βέβαια είχα λογαριασμό, e-banking και την εφαρμογή της άλφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vjshadow είπε Εμένα μου ήρθε σήμερα το μεσημέρι σε άλφα. Μπορώ να δω κανονικά Όλα τα στοιχεία της. Βέβαια είχα λογαριασμό, e-banking και την εφαρμογή της άλφα. Αν ξέρεις,αυτό το my alpha code τι είναι;Πρέπει να χεις λογαριασμό για να στο στείλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ρε παιδια τι πολυπλοκοτητα ειναι αυτη για 150 ευρω;Ειμαι δικαιουχος και μου ηρθαν σημερα στο κινητο τρια μηνυματα απο alpha bank.Τί ειναι αυτο το alpha code που μου λεει οτι ενεργοποιηθηκε και τί κανω τωρα; Εγω δεν εχω ουτε web banking ουτε smartphone.Eνα απλο κινητο χρησιμοποιω με μεγαλη μπαταρια για προσωπικους λογους. Μου εχει ερθει και ενα mail απο Alpha bank με διαφορα νουμερα- θεσεις λεει κλπ. Πολυ μπερδεμενα.Ετσι μου ρχεται να το παρατησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Με το NFC της alpha bank εχει πληρωσει κανεις; Ακομα και fuel pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, sonikk είπε Ρε παιδια τι πολυπλοκοτητα ειναι αυτη για 150 ευρω;Ειμαι δικαιουχος και μου ηρθαν σημερα στο κινητο τρια μηνυματα απο alpha bank.Τί ειναι αυτο το alpha code που μου λεει οτι ενεργοποιηθηκε και τί κανω τωρα; Εγω δεν εχω ουτε web banking ουτε smartphone.Eνα απλο κινητο χρησιμοποιω με μεγαλη μπαταρια για προσωπικους λογους. Μου εχει ερθει και ενα mail απο Alpha bank με διαφορα νουμερα- θεσεις λεει κλπ. Πολυ μπερδεμενα.Ετσι μου ρχεται να το παρατησω. Παρατα το. Θελει smartphone για να πληρωσεις. Αν θες μπορεις να βαλεις καποιον αλλο να στο ρυθμισει ωστε εστω να δεις τα στοιχεια της καρτας και να το δωσεις σε αλλον, ειτε με πληρωμη, ειτε τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα