SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μπορείς να κάνεις κράτηση στο booking. Θα επιλέξετε να πληρώσετε με δικιά σας κάρτα την εγγύηση, και θα διαλέξετε ξενοδοχείο που πληρώνετε κατά την άφιξη σας. Τα λεφτά της εγγύησης θα τα πάρετε πίσω. Το μόνο που θέλει είναι να πάρετε τηλ να επιβεβαιώσετε ότι έχουν pos. 1
donstefano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορείς να κάνεις κράτηση στο booking. Θα επιλέξετε να πληρώσετε με δικιά σας κάρτα την εγγύηση, και θα διαλέξετε ξενοδοχείο που πληρώνετε κατά την άφιξη σας. Εκλεισα απευθειας απο το site του ξενοδοχειου.και 15 ευρω φτηνοτερα απο το booking παρακαλω.Ολα οκ!!!!
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, donstefano είπε Εκλεισα απευθειας απο το site του ξενοδοχειου.και 15 ευρω φτηνοτερα απο το booking παρακαλω.Ολα οκ!!!! Υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία σε πάρα πολλές περιοχές όπου δεν έχουν δικές τους ιστοσελίδες. Προφανώς αναφέρομαι σε αυτές τις περιπτώσεις. Και μέσω τηλ μπορείς να κλείσεις με πληρωμή εκεί 1
libertini Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Το εκανα μεσω αλφα,δινοντας το email Μου και τον κωδικο,αυτοι μου εφτιαξαν ενα username και μετα εναν κωδικοπου επρεπε να αλλαξω οταν μπω..Μεσω ebanking δηλαδη η στο app,βαζεις τα στοιχεια που μου εστειλαν και μπαινεις και βλεπεις μια προπληρωμενη καρτουλα που εχει 150 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι αφου ειναι κανονικη καρτα προπληρωμενη,δεν μπορω να την χρησιμοποιησω και για αλλα πραγματα?Περιεργο μου φαινεται Προσπαθώ με τον ίδιο τρόπο μέσω mobile banking αλλά εμφανίζεται μήνυμα ότι πρέπει να διαγράψω το υπάρχον προφιλ μου που είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή της alpha στο κινητό μου, για να δημιουργηθεί αυτό της άυλης, κάτι που δεν θέλω να κάνω διότι θα χάσω όλα τα στοιχεία μου. Οπότε ξαναδοκίμασα μέσω web banking, όπου ανοίγει κανονικά βλέπω την άυλη αλλά δεν μπορώ να βρω το cvv και το pin (η ημερομηνία λήξης είναι προφανώς 06/23). Πως βρήκες το cvv και το pin;
kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Donovan είπε Είμαι στους κληρωθεντες,αλλα δεν έχει έρθει ακόμα ούτε sms ούτε email εκτός από αυτό που λέει ότι έχω επιλεγεί.Σε άλλους έρχονται και σε άλλους όχι; Το ίδιο και εδώ.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, christakos07 είπε Πατάτα, ξε-πατάτα, είναι δουλειά του κράτους να κάνει τον έλεγχο. Υποθετικά η πύλη άργησε να ανοίξει, για να πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες διασυνδέσεις με τον ΟΑΕΔ. Εν τέλει, κανένας έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε. Ένα ευνομούμενο κράτος θα έτρεχε τον έλεγχο, έστω και εκπρόθεσμα και θα πίστωνε το αντίστοιχο πρόστιμο στον ΑΦΜ του δικαιούχου. Εκεί θα κοβόταν το χαμόγελο σε πολλούς. Το θέμα είναι πως θα γίνει η 'διασύνδεση'. Τι κοινό 'συνδέει' τις 2 αιτήσεις? Αν βρεθεί αυτό, γίνεται και τώρα. 5' δουλειά είναι. Και πάει ο άλλος να πληρώσει και η κάρτα είναι 'άδεια'.
M A T R I X Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Και στην μητέρα μου, ούτε mail, ούτε sms. Επειδή το τρέχω εγώ για κάποιον από την οικογένεια, 27/7 έλαβε email από την κλήρωση και σήμερα από την Alpha. Θα το λάβεις λογικά άμεσα 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, M A T R I X είπε Επειδή το τρέχω εγώ για κάποιον από την οικογένεια, 27/7 έλαβε email από την κλήρωση και σήμερα από την Alpha. Θα το λάβεις λογικά άμεσα Ναι τελικά το έλαβε νωρίτερα, απλά δεν είχα μπει να τσεκάρω ακόμα. Μου είπε ήρθε sms. 1
M A T R I X Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι τελικά το έλαβε νωρίτερα, απλά δεν είχα μπει να τσεκάρω ακόμα. Μου είπε ήρθε sms. 1η φορά χρησιμοποιώ alpha app πάντως, και έχω να πω ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει
chriszla Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Με viva wallet μετά από την ενεργοποίηση της κάρτας με κωδικούς επιβεβαίωσης κλπ πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;
nyo64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Τελικά μπήκαν τα λεφτά στην Νίνα. Τώρα με το κινητό πως πληρώνω το ξενοδοχείο με google pay όπως το fuel pass την πρώτη φορα
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, nyo64 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Τελικά μπήκαν τα λεφτά στην Νίνα. Τώρα με το κινητό πως πληρώνω το ξενοδοχείο με google pay όπως το fuel pass την πρώτη φορα Κυριολεκτικά, google it. Αλλά, ναι, ίδιο με fuel pass. Έχουν απαντηθεί αρκετά πράγματα εδώ μέσα περί ξενοδοχείων. 9 λεπτά πριν, chriszla είπε Με viva wallet μετά από την ενεργοποίηση της κάρτας με κωδικούς επιβεβαίωσης κλπ πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο; Να την προσθέσεις στο G wallet μιας και δεν έχει NFC πληρωμές η εφαρμογή τους.
christakos07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το θέμα είναι πως θα γίνει η 'διασύνδεση'. Τι κοινό 'συνδέει' τις 2 αιτήσεις? Αν βρεθεί αυτό, γίνεται και τώρα. 5' δουλειά είναι. Και πάει ο άλλος να πληρώσει και η κάρτα είναι 'άδεια'. Ο ΑΦΜ.
eidikos33 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Το iban πως το βρήκαν? Νομίζω ότι απλά δηλώναμε alpha η viva
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα