gamerMisfitz1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδια απο τους επιτυχόντες και εγώ , εχουν μπει και τα λεφτά ολα καλά… θέλω να ρωτήσω ωστόσο τα καταλύματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το pass ειναι κάπου αναρτημένα ή θα βγουν αργότερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyo64 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, gamerMisfitz1 είπε Καλησπέρα παιδια απο τους επιτυχόντες και εγώ , εχουν μπει και τα λεφτά ολα καλά… θέλω να ρωτήσω ωστόσο τα καταλύματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το pass ειναι κάπου αναρτημένα ή θα βγουν αργότερα ? Viva wallet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε Καλησπέρα παιδια απο τους επιτυχόντες και εγώ , εχουν μπει και τα λεφτά ολα καλά… θέλω να ρωτήσω ωστόσο τα καταλύματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το pass ειναι κάπου αναρτημένα ή θα βγουν αργότερα ? Πώς μπήκαν; εμένα μου ήρθαν κάτι κωδικοί για alpha bank αλλά στη γυναίκα τίποτα αν και πήρε κ αυτή επιταγή. Μήπως σε ζευγάρια τα βάζουν μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Greengreen είπε Που σου ηρθε η καρτα; Και ποτε; Το εκανα μεσω αλφα,δινοντας το email Μου και τον κωδικο,αυτοι μου εφτιαξαν ενα username και μετα εναν κωδικοπου επρεπε να αλλαξω οταν μπω..Μεσω ebanking δηλαδη η στο app,βαζεις τα στοιχεια που μου εστειλαν και μπαινεις και βλεπεις μια προπληρωμενη καρτουλα που εχει 150 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι αφου ειναι κανονικη καρτα προπληρωμενη,δεν μπορω να την χρησιμοποιησω και για αλλα πραγματα?Περιεργο μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Το εκανα μεσω αλφα,δινοντας το email Μου και τον κωδικο,αυτοι μου εφτιαξαν ενα username και μετα εναν κωδικοπου επρεπε να αλλαξω οταν μπω..Μεσω ebanking δηλαδη η στο app,βαζεις τα στοιχεια που μου εστειλαν και μπαινεις και βλεπεις μια προπληρωμενη καρτουλα που εχει 150 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι αφου ειναι κανονικη καρτα προπληρωμενη,δεν μπορω να την χρησιμοποιησω και για αλλα πραγματα?Περιεργο μου φαινεται Και εγώ το έκανα μόλις, το θέμα είναι ότι δεν ήρθαν οι κωδικοί για την γυναίκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Και εγώ το έκανα μόλις, το θέμα είναι ότι δεν ήρθαν οι κωδικοί για την γυναίκα μου. Πηρατε τηλέφωνο την Alpha bank? Και σας δωσαν κωδικους; Ή ηρθε Sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Greengreen είπε Πηρατε τηλέφωνο την Alpha bank? Και σας δωσαν κωδικους; Ή ηρθε Sms Sms και email Θέλει να τους πάρω λες τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Sms και email Θέλει να τους πάρω λες τηλέφωνο; Οχιδεν θελει. Απλα γιατι δεν ελαβα sms/email τιποτα ακομα αφου κληρωθηκα. Τι μπάχαλο ειναι αυτό. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Greengreen είπε Οχιδεν θελει. Απλα γιατι δεν ελαβα sms/email τιποτα ακομα αφου κληρωθηκα. Τι μπάχαλο ειναι αυτό. Ούτε η γυναίκα αυτό λέω... Εγώ τα πήρα ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ούτε η γυναίκα αυτό λέω... Εγώ τα πήρα ήδη Μπορει απλα ακομα να μην εχουν επεξεργαστει το αιτημα της γυναικας σας,ειναι και σκ τωρα οποτε απο δευτερα λογικα θα της ερθει..Ειναι να το επεξεργαστει το αιτημα η αλφα η viva ,αναλογως ποια δωσατε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Είμαι στους κληρωθεντες,αλλα δεν έχει έρθει ακόμα ούτε sms ούτε email εκτός από αυτό που λέει ότι έχω επιλεγεί.Σε άλλους έρχονται και σε άλλους όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mergonx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Το κερδισε και η μητερα μου και της ηρθε απο alpha sms με το username και το προσωρινο pass. Ωστοσο πως το εξαργυρωνεις? Κατεβασα και το myAlpha Mobile και οταν παταω να δω στοιχεια καρτας με παει σε alpha code και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη. Και οταν παω να μπω στο myAlphawallet παλι μου λεει για alpha code. Ξερει κανεις τι κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν λέγεται Ελλάδα αλλά επιδομασταν Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donstefano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στο Booking μαλλον δεν μπορεις να κανεις κρατηση με την καρτα αυτη.....Αν καποιος καταφερει ας γραψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donovan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, donstefano είπε Στο Booking μαλλον δεν μπορεις να κανεις κρατηση με την καρτα αυτη.....Αν καποιος καταφερει ας γραψει. Όχι,δεν μπορείς.Μονο στο site του ξενοδοχειου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα