Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με άλφα είχα βάλει αλλά άλλο email ,και μου έφτιαξαν νέο account αποτι κατάλαβα για να πάρω την κάρτα 

Τώρα η φάση είναι να βάλουμε την κάρτα κάπου .. ποια τα καταλύματα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ; Στο booking ,Airbnb ,παίζει τίποτα ; Είναι μόνο τα ακτοπλοϊκά που δουλεύει σίγουρα και όχι τα καταλύμματα ; 

Δημοσ.

προκήρυξη λέει για καταλύματα μόνο.

Θα φανει στην πράξη... αν το δοκιμάσει κανείς ας ενημερώσει.

με booking δουλεύει; μαλλον όχι γιατί είναι συναλλαγη στο εξωτερικό. 

πρέπει να βρούμε καταλύματα booking που δέχονται πληρωμή κατά την διαμονή.

Δημοσ.

Καλημέρα αν ξέρει κάποιος. Έκανα αίτηση ως άνεργος στο ΔΥΠΑ και πήρα 4 επιταγές για όλους μας. 

Μετά έκανα και στον Τουρισμός για όλους και μου στείλανε ήδη κωδικούς κλπ. 

Έκανα πατάτα; 

Δημοσ.

Γλυκο*πατάτα :)

4. Δεν θεωρούνται δικαιούχοι του α’ κύκλου του προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022»:  α) οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 και 2022-2023 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι,  β) οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος «Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.  5. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη τήρηση των όρων της παρούσας ή ότι ο λαβών την ενίσχυση δεν είναι δικαιούχος, επιβάλλεται πέραν των προβλεπόμενων από άλλες διατάξεις κυρώσεων η άμεση επιστροφή προς το ελληνικό Δημόσιο του συνόλου της χορηγηθείσας ενίσχυσης, ως αχρεωστήτως καταβληθέν ποσό, σύμφωνα με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ, ν.δ. 356/1974).

γλυκοπατατα.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλημέρα αν ξέρει κάποιος. Έκανα αίτηση ως άνεργος στο ΔΥΠΑ και πήρα 4 επιταγές για όλους μας. 

Έκανα πατάτα; 

Καλύψες και το 23 .

Μια χαρά.

Έκανα πατάτα; 

Γιατί δεν διαβάζεις τους όρους κάθε πρόγραμματος ?

Βαριέσαι ?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Καλύψες και το 23 .

Μια χαρά.

Γιατί δεν διαβάζεις τους όρους κάθε πρόγραμματος ?

Βαριέσαι ?

Αστα να πάνε... Τώρα τι κάνω; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Λεφτά έχεις,πήγαινε όπου θες.

Εννοείται ότι έχω αλλά θέλω να τους αρμέγω πάντα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τόσο κοντόφθαλμος;;

Ρε φίλε κάνε καμιά δουλειά. Έχω λεφτά πολλά γιατι είμαι μάγκας. 

Τι σε νοιάζει εσένα; Ζηλιαρη 

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα πατάτα; 

Πατάτα, ξε-πατάτα, είναι δουλειά του κράτους να κάνει τον έλεγχο. Υποθετικά η πύλη άργησε να ανοίξει, για να πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες διασυνδέσεις με τον ΟΑΕΔ.

Εν τέλει, κανένας έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε.

Ένα ευνομούμενο κράτος θα έτρεχε τον έλεγχο, έστω και εκπρόθεσμα και θα πίστωνε το αντίστοιχο πρόστιμο στον ΑΦΜ του δικαιούχου. Εκεί θα κοβόταν το χαμόγελο σε πολλούς.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Πατάτα, ξε-πατάτα, είναι δουλειά του κράτους να κάνει τον έλεγχο. Υποθετικά η πύλη άργησε να ανοίξει, για να πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες διασυνδέσεις με τον ΟΑΕΔ.

Εν τέλει, κανένας έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε.

Ένα ευνομούμενο κράτος θα έτρεχε τον έλεγχο, έστω και εκπρόθεσμα και θα πίστωνε το αντίστοιχο πρόστιμο στον ΑΦΜ του δικαιούχου. Εκεί θα κοβόταν το χαμόγελο σε πολλούς.

Οπότε εγώ κάνω αυτό που πρέπει, δεν δίνω σημασία, σωστά; 

Δεν το έκανα επίτηδες πάντως αν υπονοείς αυτό. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Με άλφα είχα βάλει αλλά άλλο email ,και μου έφτιαξαν νέο account αποτι κατάλαβα για να πάρω την κάρτα 

Τώρα η φάση είναι να βάλουμε την κάρτα κάπου .. ποια τα καταλύματα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ; Στο booking ,Airbnb ,παίζει τίποτα ; Είναι μόνο τα ακτοπλοϊκά που δουλεύει σίγουρα και όχι τα καταλύμματα ; 

Που σου ηρθε η καρτα; Και ποτε;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οπότε εγώ κάνω αυτό που πρέπει, δεν δίνω σημασία, σωστά; 

Δεν το έκανα επίτηδες πάντως αν υπονοείς αυτό. 

Δεν λέω ότι το έκανες επίτηδες, αλλά it takes two to tango.

Δε νομίζω να τα ελέγχουν, όποτε ναι, δε δίνεις σημασία.

Πάντως και να τα ελέγξουν κάποια στιγμή, το πολύ πολύ να σας αποκλείσουν από επόμενη κλήρωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...