Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμάς που δεν κληρωθηκαμε στον τουρισμό , νομιζω πλεον δεν μπορούμε να κανουμε και αιτηση στο evoia pass γιατι εχει ολοκληρωθεί ο αριθμός αιτήσεων. 

Σωστα τα λεω ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σε γελάσω σε αυτό. πάντως θα γίνει κλήρωση για άλλους 200.000 στο τουρισμός για όλους. Οπότε έχε το νου σου να κοιτάς την υπάρχουσα αίτηση σου.

Επεξ/σία από Subzerog7
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Για εμάς που δεν κληρωθηκαμε στον τουρισμό , νομιζω πλεον δεν μπορούμε να κανουμε και αιτηση στο evoia pass γιατι εχει ολοκληρωθεί ο αριθμός αιτήσεων. 

Σωστα τα λεω ? 

Θα ανοίξει ξανά το Εύβοια pass, κάπου τέλη Αυγούστου.

Δημοσ.

Εμενα μόλις μου ήρθε email από viva wallet και σεταριστηκε επιτυχώς και στο Apple Pay! Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και φέτος κάποια τρύπα στο σύστημα όπως πέρυσι με το freedom pass και να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και άλλου ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα! Μάλλον λόγο εξωτερικού δεν μπορώ να μπω,από κανένα gsis(3),ούτε το "pass" ρεύματος,με τόσα "pass" έχει τρελαθεί το σύστημα,λογικά σε περίπτωση επιτυχίας,δεν ενημερώνει μέσο mail  το τελικό αποτέλεσμα!? Σε μερικές μέρες θα έχω πρόσβαση ακόμα και στο HA του σπιτιού που για τον ίδιο λόγο δεν μπορώ να το χειριστούμε

Εαν έχεις ελληνική κάρτα sim μπορείς να κάνεις περιαγωγή και να μπεις.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε

Εαν έχεις ελληνική κάρτα sim μπορείς να κάνεις περιαγωγή και να μπεις.

Την έχω κανονικά καθώς είμαι σε αναμονή για κάτι τηλεφωνήματα αλλά, τίποτα,ούτε σε μένα ούτε της συζύγου, οπότε μάλλον δεν είμαι τυχερός 

Δημοσ.

Ρε παιδια ,3 μερες τωρα μου ηρθε μηνυμα που λεει οτι κληρωθηκα,και οτνως εψαξα τα αφμ που εδιναν και εχω κληρωθει για 150 ευρω

Το θεμα ειναι πως στο δια βγαζω την καρτα?Θα μου στειλουν αλλη?

μου λεει κατασταση αιτησης ¨κλειρωθησα

στο email που μου εστειλαν μου λεει οτι εχω επιλεγει ως δικαιουχος για ενισχυση κτλ,ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας 

Που ειναι η καρτα οεο?Πρεπει να ανοιξω viva wallet?

Δημοσ.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher? Μπορεί κάποιος να κλείσει μέσω booking? Μπορεί να πάει εξωτερικό? Καλύπτονται καύσιμα; Πώς γίνονται οι διασταυρώσεις 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Ρε παιδια ,3 μερες τωρα μου ηρθε μηνυμα που λεει οτι κληρωθηκα,και οτνως εψαξα τα αφμ που εδιναν και εχω κληρωθει για 150 ευρω

Το θεμα ειναι πως στο δια βγαζω την καρτα?Θα μου στειλουν αλλη?

μου λεει κατασταση αιτησης ¨κλειρωθησα

στο email που μου εστειλαν μου λεει οτι εχω επιλεγει ως δικαιουχος για ενισχυση κτλ,ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας 

Που ειναι η καρτα οεο?Πρεπει να ανοιξω viva wallet?

Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω!

Βέβαια επέλεξα την alpha bank. Δεν ξέρω εαν παίζει κάποιο ρόλο. 

Επίσης υπάρχει κάποια διαφορά? Alpha bank με viva wallet?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα μου μπήκε αυτόματα στο viva Wallet μου χωρίς να κάνω τίποτα!

πολύ βολικό αλλά είχα ήδη λογαριασμό. άλλωστε πλέον όλα τα εισιτήρια για συναυλίες κλπ μέσω βιβα αγοράζονται οπότε βόλευει να έχει κάποιος λογαριασμό.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Εμένα μου μπήκε στην alpha αυτόματα.

Δεν θυμάμαι όμως είχαμε δηλώσει συγκεκριμένο λογαριασμό? Από μόνοι τους βρήκαν τον iban?

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια. Alpha bank ακομα περιμενω. Μου εστειλαν να περιμενω sms μεσω viber κιόλας, και sms τιποτα.

28 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Δεν θυμάμαι όμως είχαμε δηλώσει συγκεκριμένο λογαριασμό? Από μόνοι τους βρήκαν τον iban?

Εχω αφησΕι μεΣα το fuel pass μηπως εχει καμια σχεση;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Δηλαδή σου μπήκε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή εμφανίστηκε η άυλη κάρτα μαζί με τις άλλες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...