ΛεναΛενα Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Το κάναμε μαζί με την κοπελιά μου και το πήρα μόνο εγώ , τι κάνουμε τώρα ; Την αφήνω εδώ και φεύγω ; Βρισκετε φθηνο δικλινο, εσυ το ξενοδοχειο, εκεινη το μαμ! 😁
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, infidel είπε 2/3 Μια χαρά. Έστειλα και τους γονείς μου 1 βδομάδα Εύβοια με 2x150. Περιμένω fuel pass για να φύγω για διακοπές!!! Δηλαδή έκανες αίτηση και στο Εύβοια pass και εδώ;
infidel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δηλαδή έκανες αίτηση και στο Εύβοια pass και εδώ; Όχι. Στο Εύβοια pass έκανα με το δικο μου και του πατερα μου και εδω με του πεθερου, πεθερας και γιαγιάς. Έχουμε και κάποιες αρχές. 2
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Το κάναμε μαζί με την κοπελιά μου και το πήρα μόνο εγώ , τι κάνουμε τώρα ; Την αφήνω εδώ και φεύγω ; και δεν χαίρεσαι;
NobodyRankXV Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ίσως το Εύβοια και Σάμος πασς είναι καλύτερα , δεν έχω ιδέα που να πάω και για χωρίς αμάξι οικονομικά
green gordon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ζευγαρι με κοινη δηλωση μπορουσε να κανει 2 φορες αιτηση;
bill987 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 0/6 τι τύχη είναι αυτή βρε παίδες??? 14 λεπτά πριν, green gordon είπε Ζευγαρι με κοινη δηλωση μπορουσε να κανει 2 φορες αιτηση; Ναι κανονικά, ατομικό είναι το λαχείο!
green gordon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, bill987 είπε 0/6 τι τύχη είναι αυτή βρε παίδες??? Ναι κανονικά, ατομικό είναι το λαχείο! Κριμα,νομιζε μονο μια φορα η συζυγος οτι γινεται.0/1 για την ιστορια.
Subzerog7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμείς με κοινή φορολογική δήλωση ήμασταν τυχεροί και πήραμε και οι 2. Από την άλλη οι γονείς μου 0/2. Αφού είναι σαν κάρτα φαντάζομαι το παίρνουν παντού σωστά ? Δεν έχει κατάλογο καταλυμάτων. (αυτόαπαντήθηκα παρακάτω) Έχω κλείσει 1/07 με 7/07 οπότε κάθεται άψογα αν περνάει παντού. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Subzerog7
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε Εμείς με κοινή φορολογική δήλωση ήμασταν τυχεροί και πήραμε και οι 2. Από την άλλη οι γονείς μου 0/2. Αφού είναι σαν κάρτα φαντάζομαι το παίρνουν παντού σωστά ? Δεν έχει κατάλογο καταλυμάτων. Έχω κλείσει 1/07 με 7/07 οπότε κάθεται άψογα αν περνάει παντού. Το 2023 ?
Subzerog7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Το 2023 ? Αν δεν κάνω λάθος, τις επόμενες μέρες θα σταλεί mail με την άυλη την οποία χρησιμοποιείς άμεσα. "Οι Οριστικοί Δικαιούχοι, θα λάβουν εντός της εβδομάδας, από το πιστωτικό ίδρυμα που επέλεξαν κατά την αίτησή τους, email με αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση της κάρτας τους." Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Subzerog7
Subzerog7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε Πρέπει να βρεις κατάλυμα που να συνεργάζεται? 3. Σε τι διαφέρει φέτος το Πρόγραμμα από τα προηγούμενα χρόνια; Tο voucher μπορεί πλέον να εξαργυρωθεί σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε ολόκληρη την χώρα, ενώ η μεταφορά των χρημάτων στον πάροχο για την υπηρεσίας διαμονής είναι άμεση, αποφεύγοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες του παρελθόντος. Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο Πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας. 12. Τι προβλέπεται για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων; Στο φετινό Πρόγραμμα έχει υπάρξει -για πρώτη φορά- ειδική πρόβλεψη, ώστε οι πάροχοι να αποζημιώνονται άμεσα, μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας του δικαιούχου, χωρίς τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων πληρώνονται την ίδια στιγμή και, ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή τους πιο εύκολα, ακόμη και εντός της υψηλής τουριστικής περιόδου. 15 χρηστικές ερωτήσεις & απαντήσεις για το νέο Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» https://vouchers.gov.gr/tourism4all Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Subzerog7 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε αρχισαμε.. Τετοιες δημοσιευσεις ακολουθουνται και απο τα σχολια τους. Τι λενε τα σαινια απο κατω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα