Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geodimis είπε

Η ερώτηση είναι κάνεις για Evia pass στις 25/8 ή περιμένεις μήπως πετύχεις στη 2η κλήρωση;

Θα ρεφαρουμε με fuel pass

6 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

0/3 φεύγω για φορολοταρια 😁

Αυτο και αν είναι ανέκδοτο 😂

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1/2 από τους γονείς. Τα "μη κληρωθείσα" υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν στην 2η κλήρωση για τους έξτρα 200κ? Ή έγινε για όλους? 

Δημοσ.

παιδιά αφήστε τα ποσοστά και πείτε τι άλλο έμεινε να ποντάρουμε μη λήξουν τα ματς. έχω εθιστεί πλέον στον τζόγο.

Αυτό με την Εύβοια, τη Σάμο; Μέχρι πότε είναι; Κι ας μη πάω ποτέ, θέλω κάτι να πάρω. Δε μπορεί, θα γυρίσει

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εγώ που κληρώθηκα τι κάνω τώρα?

Τον σταυρό σου!!!! Πλάκα κάνω, και εγώ κληρωθηκα Αλλά δεν ξέρω ποια είναι τα επόμενα βήματα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2/3 Μια χαρά. Έστειλα και τους γονείς μου 1 βδομάδα Εύβοια με 2x150. Περιμένω fuel pass για να φύγω για διακοπές!!!

Επεξ/σία από infidel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα θα βγει που τη χτυπάς σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Σαν το fuel pass δλδ. Θα δουλεύει όμως και online (airbnb) αλλά θα μπορείς ακόμα και να πεις τα νούμερα χειροκίνητα και να σε χρεώσει. Δε θέλει δλδ αναγκαστικά κινητό nfc.

ps. To airbnb δυστυχώς δεν υποστηρίζει split pay. Αρα δεν μπορείς να βάλεις 150 από την κάρτα αυτή και τα υπόλοιπα σε άλλη.

Επεξ/σία από infidel
Δημοσ.

1/2 αλλά πάνω που είχα κλείσει ήδη ξενοδοχείο για αρχές Αυγούστου :rolleyes:

Δεν πειράζει, όλο και κάποιο τριήμερο θα υπάρχει μέχρι το 2023.  Αλλωστε και τα 150 ευρώ ειναι ακριβώς για 1 τριήμερο περίπου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...