Beefeater Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 0/2 "πηρα και λαχειο, ενας στους 2 κερδιζει, μα ειμαι παντα ο δυό, η τυχη δεν γυριζει"
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δεν έχει αναφερθεί αλλά φαντάζομαι στη 2η κλήρωση τον Σεπτέμβριο θα εξαιρεθούν όσοι κληρώθηκαν τώρα.
funkopop Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 0/4 από την οικογένεια, 0/2 οι φίλοι μου Νομίζω όμως ξέρουμε ποιός κληρώθηκε 😂 https://youtu.be/ukNf6kpmjYY
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δεν έχει αναφερθεί αλλά φαντάζομαι στη 2η κλήρωση τον Σεπτέμβριο θα εξαιρεθούν όσοι κληρώθηκαν τώρα. Αυτο έλειπε. Ήδη εκατοντάδες που θα είχαν πάρει κοινωνικό τουρισμό του οαεδ θα έκαναν αίτηση και σε αυτό με πολλούς από αυτούς να το πήραν. Αφού διασταύρωση των κληρωθεντων δεν υπάρχει. Μόνο ένα pinky promise που πατάς κλικ στην αίτηση ότι δεν έχεις πάρει κοινωνικό τουρισμό. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Manolo7
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Και όχι τίποτα άλλο. Δεν είχαν βγάλει τα αποτελέσματα έγκαιρα, αν ξέραμε ότι θα τρώγαμε άκυρο θα κάναμε αίτηση για το άλλο με την Εύβοια. Τώρα μείναμε εκτός από όλα. Τέτοια τάξη τέτοια αλφαδια.. 2
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Αυτο έλειπε. Ήδη εκατοντάδες που θα είχαν πάρει κοινωνικό τουρισμό του οαεδ θα έκαναν αίτηση και σε αυτό με πολλούς από αυτούς να το πήραν. Αφού διασταύρωση των κληρωθεντων δεν υπάρχει. Μόνο ένα pinky promise που πατάς κλικ στην αίτηση ότι δεν έχεις πάρει κοινωνικό τουρισμό. Eνδέχεται να υπάρχει διασύνδεση αυτήν τη φορά. Παραμένει το ερώτημα για το πόσες αιτήσεις έγιναν. 0/3 και από εδώ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Παλι καλα που υπαρχει το εξοχικο του πεθερου στους Αγιους Θεοδωρους και πηρα αμαξι με εργοστασιακο υγραεριο για βολτουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα