Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Το Voucher είναι 150 ευρώ. Έχει αναφερθεί ότι το ποσό αυτό μπορεί να καταναλωθεί και τμηματικά. Αν κάποιος καταναλώσει ας πούμε 50, 50 και 40 ευρώ (σύνολο 140) θα περισέψουν άλλα 10 ευρώ. Με 10 ευρώ δεν περνάς ούτε απέξω από ξενοδοχείο, σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Το ποσό μένει στην κάρτα μέχρι την λήξη του προγράμματος και μετά χάνεται;

Χωρίς να το γνωρίζω, μπορεί να κάνει κανείς κάτι ιδιαίτερα ευφυές, ότι δηλαδή εάν του περισσέψουν πχ 10 ευρώ στη κάρτα υπόλοιπο, σε συνεννόηση με το ξενοδόχο, μπορεί αυτό το 10ευρο να το καταναλώσει σε άλλες υπηρεσίες εντός του ξενοδοχείου, πχ φαγητό. 

Σε αντίθετη περίπτωση, ναι χάνεται το ποσό μετά τις 30 Ιουνίου 2023. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Και δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου χειμερινες διακοπες.

Ρε μας δουλευουν; 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ή αύριο γίνεται η κλήρωση. Άλλα άρθρα λένε για σήμερα, άλλα για αύριο. 

Edit: Για φίλο που ρώτησε παραπάνω: 1,2 εκατομμύρια ήταν οι συνολικές αιτήσεις για το πρόγραμμα του παρόν νήματος. 

Επεξ/σία από Vasileios26
Δημοσ.

Διάβασα ότι έγινε ήδη η κλήρωση και αναρτήθηκαν οι πίνακες για τους πρώτους 200κ και κάποια άλλη στιγμή για τους επιπλέον 200κ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Διάβασα ότι έγινε ήδη η κλήρωση και αναρτήθηκαν οι πίνακες για τους πρώτους 200κ και κάποια άλλη στιγμή για τους επιπλέον 200κ

Που μπορούμε να δούμε αυτούς τους πίνακες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Που μπορούμε να δούμε αυτούς τους πίνακες;

Ή εδώ ή εδώ ή εδώ όταν βγουν. Επειδή κι εγώ το παρακολουθώ, δεν έχω παρατηρήσει να έχουν αναρτήσει κάτι, επομένως είμαστε στο refresh. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Like 2
Δημοσ.

Εμενα η κατασταση μου στο Gov.gr που μπηκα μολις για το 150 ευρω ειναι....ΜΗ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ!!!

ουτε εμαιλ στο μεταξυ ουτε SMS ελαβα!!!!

να ειναι καλα η RYAIN που βγαζει κατι φτηνα αεροπορικα στο μεταξυ και παμε κανενα ταξιδι .....γιατι το εντος Ελλαδας καταντησε εκτος απο Δαπανηρο και πολυ τυχερο!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μη κληρωθεισα φυσικά και εδώ. Είπαμε καλύτερα να ρίχναμε μια τριαδα 50 ευρώ. Με 16% πιθανότητες δεν πας πουθενά. 

Δημοσ.

Την φάγαμε στο αλλάζω συσκευή, την φάγαμε στον κοινωνικό τουρισμό, την φάγαμε και στον τουρισμό για όλους...τι άλλο έμεινε ρε παιδιά να τζογαρουμε;

Αισθάνομαι σαν το τελειωμένο χαρτομουτρο που γυρίζει από τραπέζι σε τραπέζι στο καζίνο.

Να τζογάρω σε euvoia pass? Πείτε κανένα προγνωστικό.

Κάτι να πάρουμε ρε για το γαμώτο.

Όλη η χώρα ένα καζίνο. Την τύχη μας μέσα 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ και η σύζυγος μη κληρωθέντες. Καλά πάμε, 0/3 μέχρι στιγμής! 😄

Κάπου αλλού να "παίξουμε";

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα 4 αιτήσεις για εμένα και άλλα 3 συγγενικά πρόσωπα. Όλα μη κληρωθείσα... Κουβάς. Ούτε η στατιστική δεν είναι μαζί μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...