Προς το περιεχόμενο

Τουρισμός για όλους

xraxra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 939
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω επιλέξει κι εγώ alpha bank και ενώ η αίτηση μου είναι κληρωθείσα δεν έχω καμία ενημέρωση ακόμα. Υπάρχει κάποιος που πήρε την κάρτα στη δεύτερη φάση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, magnam είπε

Κι εγώ με viva δεν έχω καμία ενημέρωση προς το παρόν.

ειχα και εγω την ιδια απορια. απο το σαιτ της viva

Τουρισμός για όλους Pass - Κληρωθέντες Σεπτεμβρίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναμένουμε τη λήψη του σχετικού αρχείου από το αρμόδιο υπουργείο για τους κληρωθέντες Σεπτέμβριου 2022, της δράσης "Τουρισμός για όλους".

Γεια  σας παιδιά ενδιαφέρομαι να κλείσω online ξενοδοχείο (μέσω Τουρισμό για όλους)και μου ζητάει ονοματεπώνυμο για την κάρτα  μήπως ξέρει  κάποιος τι πρέπει να βάλω?  

• Like 1

9 ώρες πριν, panchio123 είπε

ακομα περιμενω βιβα για την εκδοση καρτας.

2η κληρωση, κατασταση αιτησης κλειρωθησα.

Τα ίδια και εγώ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαζομουν το voucher για ενα ταξιδι που θα εκανα μεσα στον Οκτωβρη, οποτε επικοινωνησα καμποσες φορες με την υπηρεσια "τουρισμος για ολους" μηπως και υπηρχε τροπος να με ενημερωσουν ποτε θα το στειλουν, αλλα το μονο που λαμβανα ηταν αδιαφορια. Μου απαντουσαν γενικα και αοριστα, σε μερικες μερες θα μπει, δεν εχουμε περαιτερω πληροφορηση κλπ και οτι τι ανησυχειτε, αφου μπορειτε να το χρησιμοποιησετε μεχρι τον Ιουνιο του 23.

Σε επομενο τηλεφωνημα μου, μερικες μερες αργοτερα, μου ειπαν οτι η αλφαμπανκ ευθυνεται για το ποτε θα αποσταλλουν και με παρεπεμψαν να επικοινωνησω μαζι τους. Η αλφα μου ειπε οτι αυτοι δεν εχουν λαβει τιποτα απο το υπουργειο, ωστε να εκδοσουν τις καρτες, οποτε ειναι θεμα του υπουργειου και πως ακομα περιμενουν τη λιστα με τα στοιχεια απ αυτους.

Επικοινωνησα ξανα με την υπηρεσια "τουρισμος για ολους" μετα απο 15 μερες, γυρω στις 13 Οκτωβρη δηλαδη και μου ειπαν ξανα πως δεν εχουν καποια ενημερωση και οτι σε λιγες μερες λογικα θα μπει... Αφου τους εκανα παραπονα σχετικα με το οτι λενε την ιδια δικαιολογια εδω και 25 μερες συνεχως, με παρεπεμψαν στο υπουργειο τουρισμου, διοτι αυτο ειπαν ειναι υπευθυνο για το προγραμμα.. Πηρα το υπουργειο και μου ειπε οτι η υπηρεσια "τουρισμος για ολους" ειναι υπευθυνη. Οταν τους ανεφερα οτι επικοινωνησα μαζι τους και τηλεφωνικα και με email και δεν εβγαλα ακρη, μου ειπαν να τους προωθησω την επικονωνια που ειχαμε μεσω email για να εξετασουν το θεμα.

Εν τελει τους ρωτησα στο email αν υπαρχει περιπτωση να ερθει η καρτα τη βδομαδα αυτη, δηλαδη απο Δευτερα 17/10 και η απαντηση τους ηταν πως "Η ημερομηνία πίστωσης των κονδυλίων δεν είναι ακόμη γνωστή και κατ’ επέκταση δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθεί το αίτημά σας για την επόμενη εβδομάδα. Εκτιμάται, ότι εντός των επομένων ημερών θα πιστωθούν τα ανωτέρω κονδύλια."...

Προφανως μας κοροιδευουν οι τυποι. Σε ερωτηση μου γιατι τα βαουτσερ του Σαμος pass εκδοθηκαν σε μολις 2 μερες, η απαντηση τους ηταν πως γι αυτα ειναι υπευθυνο το υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης. Αντε βγαλε ακρη...

Επεξ/σία από arvacon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://eleftherostypos.gr/politiki/tourismos-gia-olous-zacharaki-erchetai-nea-klirosi-me-125-000-dikaiouchous περιμενουμε τον Ιανουαριο οι υπολοιποι 125.000

Επεξ/σία από Tommygre

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, teohokage είπε

τελικά έχει έρθει καμία ειδοποίηση απο viva ή alpha για αυτούς που κληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο??

2 ώρες πριν, Tommygre είπε

Ελαβα επιτέλους εγώ σήμερα, συγκεκριμένα ήρθε ένα μήνυμα το μεσημέρι, ότι θα τη λαβω σύντομα και τελικά απόψε ήρθε δεύτερο μήνυμα από alpha, ότι έστειλαν την κάρτα. Μπήκε κανονικά στο web banking.

Επεξ/σία από arvacon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...