Messi99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα μια τηλεόραση και για να μην μπλέκω με καλώδια-κεραίες κτλ καθώς την βάζω σε άλλο τοίχο από κει που είδα την άλλη, ελεγα να βάλω nova ή cosmote.. Αλλά μέσω internet.. Χωρίς δορυφορικό πιάτο και εξοπλισμούς και έτσι να έχω και τα κρατικά κανάλια και τα συνδρομητικά χωρίς να κάνω τίποτα, χωρίς κεραίες ακι καλώδια. Γίνεται αυτο;
Iliaskrs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά. Πήρα μια τηλεόραση και για να μην μπλέκω με καλώδια-κεραίες κτλ καθώς την βάζω σε άλλο τοίχο από κει που είδα την άλλη, ελεγα να βάλω nova ή cosmote.. Αλλά μέσω internet.. Χωρίς δορυφορικό πιάτο και εξοπλισμούς και έτσι να έχω και τα κρατικά κανάλια και τα συνδρομητικά χωρίς να κάνω τίποτα, χωρίς κεραίες ακι καλώδια. Γίνεται αυτο; Ναι γίνεται COSMOTE TV
Messi99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Ναι γίνεται COSMOTE TV Και με τη nova έτσι;
conqueror06 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Messi99 είπε Και με τη nova έτσι; Εννοείται. Μάλιστα νομίζω πλέον η Νόβα μόνο μέσω Ίντερνετ κάνει νέες συνδρομές (αν δεν υπάρχει smart tv δίνει έναν ειδικό αποκωδικοποιητή με wifi, σαν αυτόν που δίνει και η κοσμοτέ). Ήμουν από τους τελευταίους που πρόλαβαν το "πιάτο" Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από conqueror06
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά. Πήρα μια τηλεόραση και για να μην μπλέκω με καλώδια-κεραίες κτλ καθώς την βάζω σε άλλο τοίχο από κει που είδα την άλλη, ελεγα να βάλω nova ή cosmote.. Αλλά μέσω internet.. Χωρίς δορυφορικό πιάτο και εξοπλισμούς και έτσι να έχω και τα κρατικά κανάλια και τα συνδρομητικά χωρίς να κάνω τίποτα, χωρίς κεραίες ακι καλώδια. Γίνεται αυτο; Eχω κανει ακριβως αυτο με την Cosmote, μεσω Mi Box S, οπου εχω και Νetflix, D+ κλπ κλπ ολα σε ενα. Βολευει απιστευτα. Βολευει απιστευτα επισης αν δεν εχει κεραια τηλεορασης το διαμερισμα σου (fml).
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 On 13/07/2022 at 22:39, conqueror06 said: Εννοείται. Μάλιστα νομίζω πλέον η Νόβα μόνο μέσω Ίντερνετ κάνει νέες συνδρομές (αν δεν υπάρχει smart tv δίνει έναν ειδικό αποκωδικοποιητή με wifi, σαν αυτόν που δίνει και η κοσμοτέ). Ήμουν από τους τελευταίους που πρόλαβαν το "πιάτο" eon . αν ειναι σε νησι ομως παιζει να του δωσουν δορυφορικο.επισης προυποθετει vdsl/ και οσο ξερω εχουν αλλαξει και οι 3001 αποκωδικοποιητες και εχει ερθει αλλο μοντελο πιο μικρο. 1
triplex1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Οτι και να κανετε με το δορυφορικο κατοπτρο δεν θα εχετε χρονοκαθυστερηση , οταν θα μπαινει το γκολ και φωναζουν ολοι εσεις θα βλεπετε την μπαλα να στηνεται στο κορνερ , αυτη ειναι η μονη διαφορα των δύο απο κει και περα αν προβληματιζει ενα πιατο των 65 εκατοστων εσεις ξερετε 1
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, triplex1 είπε Οτι και να κανετε με το δορυφορικο κατοπτρο δεν θα εχετε χρονοκαθυστερηση , οταν θα μπαινει το γκολ και φωναζουν ολοι εσεις θα βλεπετε την μπαλα να στηνεται στο κορνερ , αυτη ειναι η μονη διαφορα των δύο απο κει και περα αν προβληματιζει ενα πιατο των 65 εκατοστων εσεις ξερετε Απόλυτα συμφωνούμε, ακριβώς για αυτό το λόγο αισθάνθηκα τυχερός που πρόλαβα τη δορυφορική γιατί πλέον την κατήργησαν για νέες συνδέσεις στην περιοχή μου. Έχω μεν VDSL αλλά το δίκτυο είναι για γέλια και για κλάμματα στην περιοχή (πληρώνω 100 και φτάνει σε εμένα 31 mbps και μετά από επανειλημμένες οχλήσεις δεν βρίσκουν τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα