Junior22 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για smart tv μέχρι 400 ευρω. Προοριζεται για σειρές και ταινίες (netflix, disney+ κλπ) και θα ηθελα στο μέλλον να αγοράσω και PS5, οπότε υπάρχει και αυτό σαν σκέψη. Η απόσταση είναι 1.5-2 μέτρα και στο μεγαλύτερο κομμάτι του καναπέ η θέαση γίνεται υπό γωνία. Σε περίπτωση gaming η καρέκλα θα βρίσκεται μπροστά από την τηλεόραση. Θα ήθελα να είναι android και να είναι σχετικά γρήγορη. Για μέγεθος δεν έχω κάποιο όριο λόγω χώρου, αλλά νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα η καλύτερη λύση είναι οι 43 ίντσες.
LeGIoN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μπορείς να κοιτάξεις ανάμεσα στην 43NANO796 και στην Samsung σειρά AU8000, έχουν σχετικά μικρό input lag. Στα 400€ δεν θα έχεις και πολλές επιλογές για gaming κατηγορία. 1
Junior22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Για gaming+ταινιες εχεις να προτεινεις κατι? Προφανως θα ειναι εκτος του τωρινου budget αλλα ισως κανω υπομονη και μπορεσω να μαζεψω περισσοτερα χρηματα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 14/7/2022 στις 10:43 ΠΜ, LeGIoN είπε Μπορείς να κοιτάξεις ανάμεσα στην 43NANO796 και στην Samsung σειρά AU8000, έχουν σχετικά μικρό input lag. Στα 400€ δεν θα έχεις και πολλές επιλογές για gaming κατηγορία. Η LG εχει βγει σε δυο εκδοσεις η PR που εχω εγω που εχει HDR10+ και η PA την πηρα για να αντικαταστησω την Panasonic που εχω αλλα με ξενερωσε οτι δεν υποστηριζει Dolby Vison ενω η Panasonic το υποστηριζει.
e1995kati Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Θα σου πρότεινα να πας σε φθηνή λύση αρκετά ικανοποιημένος έχω μείνει από horizon tou eShop για σημερινές εποχές φαντάσου την έχω 6 με 7 χρόνια περίπου.....η άποψη μου πλέον είναι να μην προτιμάμε εταιρίες με όνομα το μόνο που κάνουν είναι να μας πιάνουν τον κ.....είχα αγοράσει σαμσουνγκ 55 πρόσφατα και βγήκε με πρόβλημα σπασμένο πάνελ ......ευτηχος την άλλαξαν.....σου προτείνω αυτήν https://www.e-shop.gr/tv-horizon-50hl7530u-b-50-led-4k-ultra-hd-smart-p-PER.158385
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα