Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Τελικα και της κοπελας μου εσπασε η οθονη του κινητου και θα χρειαστω 2 κομματια αφου πανω-κατω ιδιες απαιτησεις με τον πατερα μου εχει. Τους εψησα να κανουν την υπερβαση για να πανε σε καλο cpu, και ετσι κατεληξα στο Realme GT Master edition. (η εναλλακτικη για την κοπελα ηταν το Samsung A33 αλλα ενω της ταιριαζει πιο πολυ εμφανησιακα με τα χρωματακια του κλπ, ουτε αυτη ψηθηκε με τις γυφτιες της samsung να μη δινει ουτε φορτιστη, ενω το realme ερχεται με fast charger + θηκη + απλο screen protector, να μην εχεις εξτρα εξοδα σε πρωτη φαση). Επειδη τα πρωτα 2 μαγαζια στο bestprice εχουν αισθητα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ξερω κανενα απο αυτα, εχει κανεις εμπειρια? https://www.bestprice.gr/item/2156966410/realme-gt-master-edition-5g-6gb-128gb.html Εγώ θα απέφευγα τα πρώτα δύο επειδή δεν έχουν αντικαταβολή
Kag1ante Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Τελικα και της κοπελας μου εσπασε η οθονη του κινητου και θα χρειαστω 2 κομματια αφου πανω-κατω ιδιες απαιτησεις με τον πατερα μου εχει. Τους εψησα να κανουν την υπερβαση για να πανε σε καλο cpu, και ετσι κατεληξα στο Realme GT Master edition. (η εναλλακτικη για την κοπελα ηταν το Samsung A33 αλλα ενω της ταιριαζει πιο πολυ εμφανησιακα με τα χρωματακια του κλπ, ουτε αυτη ψηθηκε με τις γυφτιες της samsung να μη δινει ουτε φορτιστη, ενω το realme ερχεται με fast charger + θηκη + απλο screen protector, να μην εχεις εξτρα εξοδα σε πρωτη φαση). Επειδη τα πρωτα 2 μαγαζια στο bestprice εχουν αισθητα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ξερω κανενα απο αυτα, εχει κανεις εμπειρια? https://www.bestprice.gr/item/2156966410/realme-gt-master-edition-5g-6gb-128gb.html Μπορώ να προτείνω σαν μαγαζί το dr tech, από εκεί πήρα το A52s που έχω τώρα (μέσω σκρουτζ βέβαια). Σε 2 μέρες ήταν σπίτι και αν θυμάμαι καλά υποστηρίζει αντικαταβολή και οι συσκευές είναι EU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα