Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα smartphone για τη μητέρα μου, γύρω στα 150-200€. Για γενική χρήση κυρίως, απλά να έχει αξιοπρεπή κάμερα και μπαταρία. Μπορείτε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sanji_kun είπε

Καλησπέρα, ψάχνω ένα smartphone για τη μητέρα μου, γύρω στα 150-200€. Για γενική χρήση κυρίως, απλά να έχει αξιοπρεπή κάμερα και μπαταρία. Μπορείτε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

A33

Δημοσ.

να μην ανοιγω νεο θεμα, ο πατερας μου που ειχε το παλιο μου Oneplus6, το βουτηξε στην πισινα, οποτε ψαχνω κατι νεο στο ευρος τιμης αυτο να του παρω.

Δεν υπαρχουν ουσιαστικες απαιτησεις, κλησεις ,messenger, viber κανει, μια φωτο στο τοσο. Απλα επειδη και το opo6 δεν ηταν χρεπι, μη του παρω και κατι που να σερνεται...

σημαντικο να ειναι ετοιμοπαραδοτο εντος Αθηνας μιας και εχει ξεμεινει απο κινητο τωρα.

εχω δει τα A33 και το realme master edition αλλα ξεφευγουν προς τα 240 και δε ξερω αν αξιζει η υπερβαση για τη χρηση του...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

να μην ανοιγω νεο θεμα, ο πατερας μου που ειχε το παλιο μου Oneplus6, το βουτηξε στην πισινα, οποτε ψαχνω κατι νεο στο ευρος τιμης αυτο να του παρω.

Δεν υπαρχουν ουσιαστικες απαιτησεις, κλησεις ,messenger, viber κανει, μια φωτο στο τοσο. Απλα επειδη και το opo6 δεν ηταν χρεπι, μη του παρω και κατι που να σερνεται...

σημαντικο να ειναι ετοιμοπαραδοτο εντος Αθηνας μιας και εχει ξεμεινει απο κινητο τωρα.

εχω δει τα A33 και το realme master edition αλλα ξεφευγουν προς τα 240 και δε ξερω αν αξιζει η υπερβαση για τη χρηση του...

Θα πρότεινα μια ματιά στα realme γενικά
https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=popularity&order_dir=desc&price_max=220&price_min=

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Κοίτα το Realme.

Λειτουργικά είναι σαν το 1+6

Υ.Γ κάτοχος 1+6 & Realme.

Δημοσ.

realme κανενα προβλημα. ομως κατω απο 200€ εχω χασει τη μπαλα με τοσα μοντελα που εχει...

8, 8i, 8 5g, 9, 9i επειδη δεν ειναι και κανενα με snapdragon, δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο vfm....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε

realme κανενα προβλημα. ομως κατω απο 200€ εχω χασει τη μπαλα με τοσα μοντελα που εχει...

8, 8i, 8 5g, 9, 9i επειδη δεν ειναι και κανενα με snapdragon, δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο vfm....

Θα ελεγα 8i το 128GB. Περίπου στα 170 και είναι αρκετά καλό για τη χρηση που ανέφερες. Το οτι δεν έχει snapdragon δεν ειναι dealbreaker, ο mediatek που εχει επαρκει για απλη χρηση

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13532&ref=bestprice.gr

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

αν ειναι να δωσει πανω απο 200ε, θα του πω να παρει το master edition να εχω και εγω το κεφαλι μου ησυχο.

Κατω απο 200ε τι προτεινετε? Εχω δει αυτο :

https://www.yoost.gr/product/realme-8-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-black-eu/

στη λογικη οτι ειναι 5g και 6gb ram οχι 4 που εχουν τα πιο πολλα στο 150αρι. τι λετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοίγω κι εγώ νέο θέμα, ψάχνουμε κινητό γύρω στα 150€. Δεν μας ενδιαφέρουν σούπερ κάμερες φώτο-βίντεο-σέλφι κτλ ούτε παιχνίδια. Θέλουμε να είναι γρήγορο σε εφαρμογές και να έχει καλή οθόνη για προβολή βίντεο (YT). Για αυτό έχω αρχίσει και κλείνω προς το Α22 5G 4-64GB και λόγο ονόματος Sumsung να πω την αλήθεια, αλλά ψάχνοντας μπήκε στο παιχνίδι και το Xiaomi Redmi 10C. Ευχαριστώ!

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11418&idPhone2=10873

ΥΓ. Επίσης ξέχασα να γράψω ότι μας ενδιαφέρουν και οι ενημερώσεις, δηλαδή το κινητό θα παραμείνει για χρόνια όσο αντέξει.

Επεξ/σία από Basilhs1982
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

αν ειναι να δωσει πανω απο 200ε, θα του πω να παρει το master edition να εχω και εγω το κεφαλι μου ησυχο.

Κατω απο 200ε τι προτεινετε? Εχω δει αυτο :

https://www.yoost.gr/product/realme-8-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-black-eu/

στη λογικη οτι ειναι 5g και 6gb ram οχι 4 που εχουν τα πιο πολλα στο 150αρι. τι λετε?

Αυτό που έβαλα είχε 195€.

Και επειδή αλλάζουν οι τιμές κάθε μέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο θα πάνε.

Το Realme 8 5G δεν έχει οθόνη AMOLED ,έχει ποιο αργή φόρτιση ,λίγο χειρότερη κάμερα και κάπως ποιο αργό επεξεργαστή.

Στις 14/7/2022 στις 8:43 ΠΜ, Nik1239 είπε

A33

Σιγά μην πάρει το Α33 με το σάπιο Exynos.

Άσε δε που από κάμερα είναι χάλια.

Επίσης δεν θέλει πάνω από 200€.....

26 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Για να μην ανοίγω κι εγώ νέο θέμα, ψάχνουμε κινητό γύρω στα 150€. Δεν μας ενδιαφέρουν σούπερ κάμερες φώτο-βίντεο-σέλφι κτλ ούτε παιχνίδια. Θέλουμε να είναι γρήγορο σε εφαρμογές και να έχει καλή οθόνη για προβολή βίντεο (YT). Για αυτό έχω αρχίσει και κλείνω προς το Α22 5G 4-64GB και λόγο ονόματος Sumsung να πω την αλήθεια, αλλά ψάχνοντας μπήκε στο παιχνίδι και το Xiaomi Redmi 10C. Ευχαριστώ!

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11418&idPhone2=10873

Για να είναι γρήγορο σε εφαρμογές πρέπει τουλάχιστον να είναι με 6GB Ram.

Για ανάλυση οθόνης πρέπει να έχει AMOLED ή OLED με τουλάχιστον 1080 x 2400 px.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε τέτοιο επίπεδο χρημάτων είναι λίγο δύσκολο.

22 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Εάν θες με Snapdragon τότε στα 226€ περίπου είναι το Realme master edition που προτάθηκε.

Τουλάχιστον έχει 30€ διαφορά με το Samsung A52S .

Δεν γίνεται μέχρι 200€ να τα έχουμε όλα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Για να είναι γρήγορο σε εφαρμογές πρέπει τουλάχιστον να είναι με 6GB Ram.

Για ανάλυση οθόνης πρέπει να έχει AMOLED ή OLED με τουλάχιστον 1080 x 2400 px.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε τέτοιο επίπεδο χρημάτων είναι λίγο δύσκολο.

Ψάχνω κινητό με βάση το budget και όχι με βάση τα χαρακτηριστικά. Για αυτό έγραψα ότι γέρνω προς Α22, θεωρώ ότι είναι ένα κινητό που κάνει τις δουλειές που ανέφερα όσο το δυνατόν καλύτερα στα ~150€. Το Redmi 10C απ΄την άλλη φοράει snapdragon αλλά υστερεί σε άλλα χαρακτηριστικά και είναι Xiaomi.

Δημοσ.

Τελικα και της κοπελας μου εσπασε η οθονη του κινητου και θα χρειαστω 2 κομματια αφου πανω-κατω ιδιες απαιτησεις με τον πατερα μου εχει.

Τους εψησα να κανουν την υπερβαση για να πανε σε καλο cpu, και ετσι κατεληξα στο Realme GT Master edition. (η εναλλακτικη για την κοπελα ηταν το Samsung A33 αλλα ενω της ταιριαζει πιο πολυ εμφανησιακα με τα χρωματακια του κλπ, ουτε αυτη ψηθηκε με τις γυφτιες της samsung να μη δινει ουτε φορτιστη, ενω το realme ερχεται με fast charger + θηκη + απλο screen protector, να μην εχεις εξτρα εξοδα σε πρωτη φαση).

Επειδη τα πρωτα 2 μαγαζια στο bestprice εχουν αισθητα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ξερω κανενα απο αυτα, εχει κανεις εμπειρια?

https://www.bestprice.gr/item/2156966410/realme-gt-master-edition-5g-6gb-128gb.html

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Τελικα και της κοπελας μου εσπασε η οθονη του κινητου και θα χρειαστω 2 κομματια αφου πανω-κατω ιδιες απαιτησεις με τον πατερα μου εχει.

Τους εψησα να κανουν την υπερβαση για να πανε σε καλο cpu, και ετσι κατεληξα στο Realme GT Master edition. (η εναλλακτικη για την κοπελα ηταν το Samsung A33 αλλα ενω της ταιριαζει πιο πολυ εμφανησιακα με τα χρωματακια του κλπ, ουτε αυτη ψηθηκε με τις γυφτιες της samsung να μη δινει ουτε φορτιστη, ενω το realme ερχεται με fast charger + θηκη + απλο screen protector, να μην εχεις εξτρα εξοδα σε πρωτη φαση).

Επειδη τα πρωτα 2 μαγαζια στο bestprice εχουν αισθητα καλυτερη τιμη, αλλα δεν ξερω κανενα απο αυτα, εχει κανεις εμπειρια?

https://www.bestprice.gr/item/2156966410/realme-gt-master-edition-5g-6gb-128gb.html

Αυτό που λέει EU για να έχεις και επίσημη εγγύηση και service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...