jmalous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Λόγω ότι έσπασα την οθόνη του κινητού μου ένα galaxy s10+ και η αλλαγή κοστίζει περίπου 250€ αποφάσισα την αγορά καινούργιου. Πραγματικά όμως έχω τρελαθεί με τόσες πληροφορίες που έχω διαβάσει και βίντεο που έχω δει. Θα ήθελα μια βοήθεια στο κατά που να κοιτάξω βάσει των παρακάτω δεδομένων. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 750 από Ελλάδα θα κοπεί τιμολόγιο και 600 από εξωτερικό 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Και τα δύο όπως επίσης και amazon business 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αδιάφορο 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όσο είναι δυνατόν 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Browsing social ελάχιστα μουσική και games Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα