SOADNICK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, εδώ και πολύ καιρό έχω ghost touch στο εν λόγω κινητό. Παλιότερα δεν με ενοχλούσε και πολύ γιατί συνέβαινε μια φορά στις δυο εβδομάδες, πλέον όμως είναι αρκετά συχνό και ενοχλητικό. Το κινητό είναι εκτός εγγύησης και δεν ξέρω αν είναι θέμα υλικού ή λογισμικού καθώς με ένα απλό screen lock/unlock το πρόβλημα σταματάει. Δεν έχει τζαμάκι και η έκδοση του miui είναι η 12.5.6. Τι προτείνετε; Να περιμένω την 13/να αλλάξω σε LineageOS μήπως είναι θέμα software? Πώς μπορώ να εξακριβώσω τι φταίει;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Kανε Hard Reset. Αν ειναι θεμα software θα πρεπει να λυθει. Αν συνεχιζει τοτε λογικα hardware.
Nik1239 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Στις 13/7/2022 στις 7:32 ΜΜ, SOADNICK είπε Να περιμένω την 13 χαχαχα εκτος αν θες να περιμενεις κανα χρονο
tasvar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς. Από τις ρυθμίσεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λήψη στιγμιοτύπου με τα 3 δάχτυλα. Δοκίμασε στην αρχή να επιλέξεις τίποτα. Κανε επανεκκίνηση μετά και δες.
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tasvar είπε Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς. Από τις ρυθμίσεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λήψη στιγμιοτύπου με τα 3 δάχτυλα. Δοκίμασε στην αρχή να επιλέξεις τίποτα. Κανε επανεκκίνηση μετά και δες. Κλειστό είναι αυτό 13 ώρες πριν, Nik1239 είπε χαχαχα εκτος αν θες να περιμενεις κανα χρονο Από Σεπτέμβρη δε βγαίνει; 16 ώρες πριν, stormrain είπε Kανε Hard Reset. Αν ειναι θεμα software θα πρεπει να λυθει. Αν συνεχιζει τοτε λογικα hardware. Για εκεί πάει το πράγμα μάλλον αν και θέλω να το αποφύγω όσο γίνεται γιατί ψιλοβαριέμαι τη βαβούρα με backups κλπ
Waiss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, SOADNICK είπε Κλειστό είναι αυτό Από Σεπτέμβρη δε βγαίνει; Για εκεί πάει το πράγμα μάλλον αν και θέλω να το αποφύγω όσο γίνεται γιατί ψιλοβαριέμαι τη βαβούρα με backups κλπ Αύγουστο βγαίνει για τα Google Pixels. Οπότε για τους άλλους και σε τέτοια κατηγορία συσκευής, περιμένεις κοντά στον χρόνο.
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Waiss είπε Αύγουστο βγαίνει για τα Google Pixels. Οπότε για τους άλλους και σε τέτοια κατηγορία συσκευής, περιμένεις κοντά στον χρόνο. Α MIUI 13 εννοούσα, με Android 12 (θα) είναι, έχει ήδη βγει για τα Mi πχ
chios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μπες στο cit menu και κάνε τεστ στο touch της οθόνης αν και εκεί έχεις πρόβλημα τότε είναι hardware. Μπαίνεις και με *#*#64663#*#* https://xiaomiplanets.com/secretly-feeling-the-menu-in-miui-will-test-your-phone-from-head-to-toe%2C-this-is-how-you-activate-it-2/ 1
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, chios είπε Μπες στο cit menu και κάνε τεστ στο touch της οθόνης αν και εκεί έχεις πρόβλημα τότε είναι hardware. Μπαίνεις και με *#*#64663#*#* https://xiaomiplanets.com/secretly-feeling-the-menu-in-miui-will-test-your-phone-from-head-to-toe%2C-this-is-how-you-activate-it-2/ Το έκανα και πέρασε, αλλά δεν είχε το πρόβλημα τώρα. Θα το προσπαθήσω και όταν το ξαναεμφανίσει.
leonidasgr2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Τελικά το πρόβλημα έφτιαξε; Μου το παρουσιάζει ακριβώς όπως τα λες στο poco x3
SOADNICK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2022 στις 4:26 ΜΜ, leonidasgr2003 είπε Τελικά το πρόβλημα έφτιαξε; Μου το παρουσιάζει ακριβώς όπως τα λες στο poco x3 Όχι, πήρε και το update σε MIUI 13/Android 12 αλλά τζίφος. Σταματάει και σε εσένα κλείνοντας/ανοίγοντας την οθόνη; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από SOADNICK
leonidasgr2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, SOADNICK είπε Όχι, πήρε και το update σε MIUI 13/Android 12 αλλά τζίφος. Σταματάει και σε εσένα κλείνοντας/ανοίγοντας την οθόνη; Ναι σταματάει σβήνοντας/ανοίγοντας την οθόνη. Η ζελατίνα σε εμένα έχει ξεφτισει κ δεν την έχω αλλάξει, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Ωστόσο υποψιάζομαι ότι φταίει η μπαταρία. Παίζεις παιχνίδια; Εγώ παίζω cod mobile κ το έχω ξεκολιασει οπότε ίσως η μπαταρία να το προκαλεί. Το παθαίνει συνήθως όταν κανω ή δέχομαι κλήση. Κ έχω βάλει το call app που κλειδώνει την οθόνη κ δε πατιουνται πλήκτρα. Όταν βέβαια καλώ μέσω voip viber /calling credit δε το παθαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα