Προς το περιεχόμενο

Ghost touch σε Redmi Note 9S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και πολύ καιρό έχω ghost touch στο εν λόγω κινητό. Παλιότερα δεν με ενοχλούσε και πολύ γιατί συνέβαινε μια φορά στις δυο εβδομάδες, πλέον όμως είναι αρκετά συχνό και ενοχλητικό.

Το κινητό είναι εκτός εγγύησης και δεν ξέρω αν είναι θέμα υλικού ή λογισμικού καθώς με ένα απλό screen lock/unlock το πρόβλημα σταματάει. Δεν έχει τζαμάκι και η έκδοση του miui είναι η 12.5.6.

Τι προτείνετε; Να περιμένω την 13/να αλλάξω σε LineageOS μήπως είναι θέμα software? Πώς μπορώ να εξακριβώσω τι φταίει;

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς. 

Από τις ρυθμίσεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λήψη στιγμιοτύπου με τα 3 δάχτυλα.

Δοκίμασε στην αρχή να επιλέξεις τίποτα. Κανε επανεκκίνηση μετά και δες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasvar είπε

Κάνε μια δοκιμή αν μπορείς. 

Από τις ρυθμίσεις δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λήψη στιγμιοτύπου με τα 3 δάχτυλα.

Δοκίμασε στην αρχή να επιλέξεις τίποτα. Κανε επανεκκίνηση μετά και δες.

Κλειστό είναι αυτό

13 ώρες πριν, Nik1239 είπε

χαχαχα 

εκτος αν θες να περιμενεις κανα χρονο

Από Σεπτέμβρη δε βγαίνει;

16 ώρες πριν, stormrain είπε

Kανε Hard Reset. Αν ειναι θεμα software θα πρεπει να λυθει. Αν συνεχιζει τοτε λογικα hardware.

Για εκεί πάει το πράγμα μάλλον αν και θέλω να το αποφύγω όσο γίνεται γιατί ψιλοβαριέμαι τη βαβούρα με backups κλπ

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SOADNICK είπε

Κλειστό είναι αυτό

Από Σεπτέμβρη δε βγαίνει;

Για εκεί πάει το πράγμα μάλλον αν και θέλω να το αποφύγω όσο γίνεται γιατί ψιλοβαριέμαι τη βαβούρα με backups κλπ

Αύγουστο βγαίνει για τα Google Pixels. Οπότε για τους άλλους και σε τέτοια κατηγορία συσκευής, περιμένεις κοντά στον χρόνο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Waiss είπε

Αύγουστο βγαίνει για τα Google Pixels. Οπότε για τους άλλους και σε τέτοια κατηγορία συσκευής, περιμένεις κοντά στον χρόνο.

Α MIUI 13 εννοούσα, με Android 12 (θα) είναι, έχει ήδη βγει για τα Mi πχ

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, chios είπε

Μπες στο cit menu και κάνε τεστ στο touch της οθόνης αν και εκεί έχεις πρόβλημα τότε είναι hardware. Μπαίνεις και με *#*#64663#*#*

https://xiaomiplanets.com/secretly-feeling-the-menu-in-miui-will-test-your-phone-from-head-to-toe%2C-this-is-how-you-activate-it-2/

Το έκανα και πέρασε, αλλά δεν είχε το πρόβλημα τώρα. Θα το προσπαθήσω και όταν το ξαναεμφανίσει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2022 στις 4:26 ΜΜ, leonidasgr2003 είπε

Τελικά το πρόβλημα έφτιαξε; 

Μου το παρουσιάζει ακριβώς όπως τα λες στο poco x3

Όχι, πήρε και το update σε MIUI 13/Android 12 αλλά τζίφος.

Σταματάει και σε εσένα κλείνοντας/ανοίγοντας την οθόνη;

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SOADNICK είπε

Όχι, πήρε και το update σε MIUI 13/Android 12 αλλά τζίφος.

Σταματάει και σε εσένα κλείνοντας/ανοίγοντας την οθόνη;

Ναι σταματάει σβήνοντας/ανοίγοντας την οθόνη. 

Η ζελατίνα σε εμένα έχει ξεφτισει κ δεν την έχω αλλάξει, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Ωστόσο υποψιάζομαι ότι φταίει η μπαταρία. Παίζεις παιχνίδια; Εγώ παίζω cod mobile κ το έχω ξεκολιασει  οπότε ίσως η μπαταρία να το προκαλεί. Το παθαίνει συνήθως όταν κανω ή δέχομαι κλήση. Κ έχω βάλει το call app που κλειδώνει την οθόνη κ δε πατιουνται πλήκτρα. Όταν βέβαια καλώ μέσω voip viber /calling credit δε το παθαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...